Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa etapp 2

Inflyttning hösten 2019

Slutsålt

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Hösten 2019
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 41 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 34-87 kvm
Avgift 2.450-5.000 kr/mån
Pris 1.150.000-3.250.000 kr

Nya lägenheter på bästa läget i Kungälv!

Kungälv är den lilla småstaden som har allt det som behövs för en bra och bekväm vardag. Här kan du jobba, handla, fika, träna, umgås... Ett ställe som man tycker om att bo i.

Resecentrum med perfekta busskommunikationer går du till på en minut. Här går bussar till Göteborg flera gånger i timmen. Och självklart också till andra orter i närheten. Behöver du shoppa så finns nya Kongahälla shopping över bron - och här finns allt du kan önska vad gäller butiker och matställe.

Runt Kungälv finns en fantastiskt fin natur, underbar att ta en skön joggingtur i. Båten har du naturligtvis nära till i skärgårdsbandet. Och precis intill allt detta i centrala Kungälv bygger vi på Ikano Bostad nya kvadratsmarta bostadsrätter. Välkommen till Brf Resa!

Ny lägenhet med balkong
I vår andra etapp finns nu bara en trea kvar till salu, högst upp i sitt hus. Lägenheten på 73 kvm kostar 3 000 000 kr och månadsavgiften är 4 315 kr. Redan när du flyttar in är bostaden utrustad med en bra grundstandard: genomgående ekparkett, helkaklat badrum i vitt och grått med egen tvättmaskin och torktumlare. Moderna vitvaror i rostfritt som spis, kyl/frys och inbyggd micro. Köket i vitt kommer från IKEA och det tycker vi är bra - då kan du lätt ändra, förnya och köpa till när det behövs.
Förråd finns i källaren och här finns möjlighet till parkering för bilen. Mysa gör du på egen balkong, gott att sitta här och fika med kompisarna. 

 • En bostad att längta hem till

  Välkommen till Brf Resa! Här ska vi bygga totalt 106 lägenheter runt en grönskande innergård. Från den första perfekta ettan till familjevänliga fyrarumslägenheter. Kvadratsmart, välplanerat och enkelt att leva i. Precis som alltid när vi bygger bostäder!

  Att göra det mesta av varje kvadratmeter i bostaden är något av vår specialitet. Och tillsammans med smart inredning från IKEA vill vi ge dig mesta möjliga trivsel för pengarna.

 • Våra lägenheter - välplanerade och kvadratsmarta

  Vi vill att så många som möjligt ska kunna bo bra. Därför bygger vi alltid kvadrtsmarta lägenheter som ger ett prisvärt, trivsamt och hållbart boende. Eller som vi säger: En bostad på schyssta villkor.

  Lägenheterna är i storlek om 1-4 r.o.k. i olika storlekar. Vi bygger hem för som passar för människor i alla faser i livet, från första lyan till bekvämt boende på äldre dar. Lägenheterna har fina kök från IKEA, köper du i tidigt skede kan du göra egna inredningsval och få den stil som du vill ha. Det ingår miljöklassade vitvaror som induktionshäll, diskmaskin och micro. I WC/dusch är väggarna helkaklade med klinker på golvet. Och egen tvättmaskin eller kombimaskin, så du kan tvätta när du vill.

  Inredningen går i ljusa färger och fönsterna släpper in härligt ljus. Alla lägenheter har egen balkong eller utplats så du har alltid nära till den friska luften. Och självklart finns det hiss. Skönt att slippa bära tunga matkassar. Eller dra barnvagnen i trapporna. 

 • Så enkelt att bo i nybyggt

  Att bo i nybyggt är bekvämt, tryggt och enkelt. Du slipper renovera och kan istället ägna tid åt att göra roliga saker.

  Du slipper krånglig budgivning, hos oss betalar du ett fast pris för lägenheten. Förbrukningskostnader för varm- och kallvatten ingår i månadsavgiften. Dessutom har varje lägenhet fiberanslutning för TV, internet och telefoni. Ett grundutbud av ca 15 tv-kanaler och bredband ingår i månadsavgiften. Allt det här gör att du lätt kan räkna ut din månadskostnad och vet hur mycket ditt boende kommer att kosta. Det känns tryggt.

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av Daniel Stenberg, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Tryggt köp

Mycket är nytt när du ska köpa en nybyggd bostad. För oss är det viktigt att det känns tryggt och enkelt. Läs mer om fördelarna med nyproduktion.

Ikano Förmån

Ikano Förmån ger dig förtur till våra kommande bostäder. Det betyder att du får välja och kan köpa bostad innan den öppna försäljningen startar. 

Vi förenklar för hållbarhet

När världen behöver bli mer hållbar är det viktigt att vi bidrar till att göra omställningen enkel. Målet är att förenkla för hållbarhet och att hållbarhet ska vara en del i allt vi gör.

Närliggande projekt

Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa etapp 3

Till salu

Kungälv, Centrala Kungälv

Brf Sjunga

Kommande

Kungälv, Centrala Kungälv

Brf Dansa

Till salu

Kungälv, Ytterby

Brf Växa

Kommande

Göteborg, Flatås

Brf Jubla

Kommande