Bo högst upp och med kvällsol på en generös balkong. Kvadratsmart tvåa i Kungälv!

Högst upp i huset och bästa solläget!

Redan i hallen möts du av lägenhetens vita väggar och ekparkett på golvet. Smart förvaring i skjutdörrsgarderober och även ett städskåp finner du här.

Badrummet i anslutning till hallen. Här är det grå klinker på golvet och liggande vitt kakel på väggarna. En riktig duschhörna i glas och en kombinerad tvätt och torktumlare ger ett bekvämt vardagsliv.

IKEA-köket i öppet samband med vardagsrummet har vita luckor och bänkskiva i alu-look. Vitt stående kakel som stänkskydd och vitvaror i rostfritt fullbordar den moderna känslan. Givetvis finns här en kombinerad kyl/frys, induktionshäll med ugn, inbyggd diskmaskin och en micro i överskåpet.

Vardagsrummet har plats för både mat- och soffgrupp allt vid de stora fönsterpartierna och med utgång till en stor balkong i västerläge.

Sovrum med bra förvaring samt plats för en dubbelsäng.

Ett källarförråd hör till lägenheten.

7-1303@2x

Fakta

Inflyttning Ej fastställt
Nummer 7-1303
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 3 av 3
Rum 2 rum och kök
Kvm 42 kvm
Avgift 2.807 kr
Pris 1.950.000 kr

Hitta hit

Andra intressanta bostäder i Brf Resa etapp 2

Till salu

Reserverad

Till salu

Till salu

Till salu

Nedan kan du läsa om hela projektet

Kungälv, Nya Resecentrum

BRF RESA etapp 2

Till salu

Anmäl intresse

Nya yteffektiva lägenheter i Kungälv!

Kungälv är den lilla småstaden som har allt det som behövs för en bra och bekväm vardag. Här kan du bo, jobba, handla och fika.

I nya stadsdelen Kongahälla byggs både nytt köpcentrum och resecentrum, då kan du lätt ta dig både till Göteborg och Stenungsund. Runt Kungälv finns en fantastiskt fin natur, underbar att ta en skön joggingtur i. Båten har du naturligtvis nära till i skärgårdsbandet.

Och precis intill allt detta i centrala Kungälv skapar Ikano Bostad nya kvadratsmarta bostadsrätter.

 • En bostad att längta hem till

  Välkommen till Brf Resa! Här ska vi bygga totalt 106 lägenheter runt en grönskande innergård. Från den första perfekta ettan till familjevänliga fyrarumslägenheter. Kvadratsmart, välplanerat och enkelt att leva i. Precis som alltid när vi bygger bostäder!

  Att göra det mesta av varje kvadratmeter i bostaden är något av vår specialitet. Och tillsammans med smart inredning från IKEA vill vi ge dig mesta möjliga trivsel för pengarna.

 • Våra lägenheter - välplanerade och kvadratsmarta

  Vi vill att så många som möjligt ska kunna bo bra. Därför bygger vi alltid kvadrtsmarta lägenheter som ger ett prisvärt, trivsamt och hållbart boende. Eller som vi säger: En bostad på schyssta villkor.

  Lägenheterna är i storlek om 1-4 r.o.k. i olika storlekar. Vi bygger hem för som passar för människor i alla faser i livet, från första lyan till bekvämt boende på äldre dar. Lägenheterna har fina kök från IKEA, köper du i tidigt skede kan du göra egna inredningsval och få den stil som du vill ha. Det ingår miljöklassade vitvaror som induktionshäll, diskmaskin och micro. I WC/dusch är väggarna helkaklade med klinker på golvet. Och egen tvättmaskin eller kombimaskin, så du kan tvätta när du vill.

  Inredningen går i ljusa färger och fönsterna släpper in härligt ljus. Alla lägenheter har egen balkong eller utplats så du har alltid nära till den friska luften. Och självklart finns det hiss. Skönt att slippa bära tunga matkassar. Eller dra barnvagnen i trapporna. 

 • Så enkelt att bo i nybyggt

  Att bo i nybyggt är bekvämt, tryggt och enkelt. Du slipper renovera och kan istället ägna tid åt att göra roliga saker.

  Du slipper krånglig budgivning, hos oss betalar du ett fast pris för lägenheten. Förbrukningskostnader för varm- och kallvatten ingår i månadsavgiften. Dessutom har varje lägenhet fiberanslutning för TV, internet och telefoni. Ett grundutbud av ca 15 tv-kanaler och bredband ingår i månadsavgiften. Allt det här gör att du lätt kan räkna ut din månadskostnad och vet hur mycket ditt boende kommer att kosta. Det känns tryggt.

Lägenhetsväljaren

Bostäder och priser

Karta

Välj färdsätt

Fakta

Inflyttning Hösten 2019
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 41 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 34-87 kvm
Avgift 2.450-5.000 kr
Pris 1.150.000-3.250.000 kr

Inredningsval

Att flytta in i nyproduktion har sina fördelar. När du köper tidigt kan du till exempel välja köksluckor i köket och färg på kaklet i badrummet. Många av inredningsvalen är dessutom kostnadsfria.

Ikano Förmån

Ikano Förmån ger dig förtur till våra kommande bostäder. Det betyder att du får välja och kan köpa bostad innan den öppna försäljningen startar. Klicka bli medlem när du intresseanmäler dig eller bli medlem här.

Hållbart byggande

Vår uttalade ambition är att skapa bostäder som främjar långsiktighet och kloka resursval. 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Närliggande projekt

Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa etapp 3

Till salu

Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa

Till salu

Göteborg, Flatås

Brf Jubla

Kommande