Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa, etapp 3

Inflyttnings­­klart

Till salu

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Februari/mars 2020
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 38 st
Rum 1-3 rum och kök
Kvm 34-71 kvm
Avgift 2.450-4.250 kr/mån
Pris 1.350.000-3.150.000 kr

Så här påverkas våra visningar och kundmöten på grund av covid-19 (Coronaviruset).
Läs mer

Bara en lägenhet kvar med drömläge i Kungälv

Nybyggt, färdigbyggt och ingen budgivning. Det är tre ingredienser som gör att du snabbt kan komma på plats i trivsamma Kungälv. Men passa på - nu finns det bara en lägenhet kvar i Brf Resa.

Kungälv är den där lilla småstadspärlan strax norr om Göteborg. Men låt dig inte luras - i Brf Resa bor du i en stad som växer så det knakar, som har allt du behöver och som vill ha med dig på resan framåt. Nu finns det endast en kvadratsmart trea kvar i Brf Resa, som med sina rymliga 71 kvm står klar för dig att flytta in redan idag.

Allt på plats i Brf Resa

Med nyproduktion slipper du både krånglig budgivning och stressen med exempelvis renovering. Det gör att du kan fokusera på andra saker istället – som att komma i ordning i ditt nya hem där du kan koppla av i en modern bostad med funktionell inredning från IKEA. Lägg där till ett härligt ljusinsläpp med öppen planlösning, fullt utrustat badrum och en stor härlig balkong för utemiddagar i vårsolen. Och kvarteret, det är redan färdigbyggt och redo att underlätta din vardag.

Utanför bostaden i Kungälv

I Kungälv bor du i småstaden som har det mesta. Här har du den nybyggda stadsdelen Kongahälla, med både resecentrum och nyöppnade Kongahälla center, på gångavstånd från dig. Du bor även ett stenkast från matbutiker, affärer och restauranger med något för de flesta. I den gamla stadskärnan, som du promenerar till på fem minuter, finns dessutom en härlig gågata som bjuder på butiker och vackert genuin träbebyggelse. Hoppar du på cykeln kan du dessutom smidigt ta dig till stans stora arbetsplatser likväl som till löparrundan vid Fontins motionscentral.

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Enkel vardag

Du behöver inte gå långt när du bor i Brf Resa. Du har en grönskande och trevlig innergård precis utanför dörren. Ditt förråd finns antingen på vinden eller på gården. Självklart finns hiss, garage och cykelförråd. Och tänk om det blir ditt nya favvo café som flyttar in i föreningslokalen?

Våra bostäder

Vi vill att så många som möjligt ska kunna bo bra. Därför bygger vi alltid kvadratsmarta bostäder som ger ett prisvärt, trivsamt och hållbart boende. Vill du veta mer?

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Kontakt

Vill du bli uppringd av Daniel Stenberg, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa, etapp 2

Slutsålt

Kungälv, Centrala Kungälv

Brf Dansa

Till salu

Kungälv, Centrala Kungälv

Brf Sjunga

Till salu

Kungälv, Ytterby

Brf Växa

Kommande

Göteborg, Flatås

Brf Jubla

Kommande