Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa, etapp 3

Inflyttnings­­klart

Till salu

Visningar

Välkomna på visning i Brf Resas fina visningslägenhet. Adressen är Gunnarsberg 7, med ingång från cykelbanan bakom Equmeniakyrkan.

Tid
12:00 - 13:00

Lägg till i kalender

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Februari/mars 2020
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 38 st
Rum 1-3 rum och kök
Kvm 34-71 kvm
Avgift 2.450-4.250 kr/mån
Pris 1.350.000-3.150.000 kr

Bo i ny lägenhet på bästa läget i Kungälv

Kungälv är småstaden som har allt du behöver för en bra, fungerande vardag. Här kan du jobba, handla, fika, träna, umgås... ett ställe som man tycker om att bo i, helt enkelt.

Resecentrum med perfekta busskommunikationer promenerar du till på en minut. Här går bussar till Göteborg flera gånger i timmen. Och självklart också till andra orter i närheten. Behöver du shoppa så finns nya Kongahälla Center över bron - och här finns allt du kan önska vad gäller butiker och matställe.
Runt Kungälv finns en fantastiskt fin natur, underbar att ta en skön joggingtur i. Båten har du naturligtvis nära till i skärgårdsbandet. Och precis intill allt detta i centrala Kungälv bygger vi på Ikano Bostad nya kvadratsmarta lägenheter. Välkommen till Brf Resa!

Brf Resa - bra lägenheter att trivas i

Husen kommer bli färggranna i en palett som sticker ut: kulörer som gult, grönt, rosa och blått. Häftigt! Inne i lägenheterna är golven i ekparkett, det ingår helkaklat badrum i vitt och grått med egen tvättmaskin och torktumlare. Köket är vitt med gråaktig bänkskiva och vitt kakel som stänkskydd, vitvaror som induktionshäll och ugn, kyl/frys och mikro ingår. Inredningen är från IKEA och det tycker vi är bra - då kan du lätt förändra efter hur just du vill ha det i dina köksskåp. Disken sätter du i diskmaskinen, ja här finns det mesta du kan önska dig för att vardagslivet ska fungera lätt. I avgiften ingår värme, kall- och varmvatten, digitalt grundutbud för TV och bredband. 

I garaget finns möjlighet till parkering för bilen. Och självklart kan du ta hiss. Alla lägenheter har balkong eller egen uteplats. På den gröna skyddande innergården ligger grillplats och liten lekplats för de minsta.

Klicka på lägenhetsväljaren lite längre ner och se hur bostäderna ser ut.

 • En bostad att längta hem till

  Välkommen till Brf Resa! Här ska vi bygga totalt 106 lägenheter runt en grönskande innergård. Från den första perfekta ettan till familjevänliga fyrarumslägenheter. Kvadratsmart, välplanerat och enkelt att leva i. Precis som alltid när vi bygger bostäder!

  Att göra det mesta av varje kvadratmeter i bostaden är något av vår specialitet. Och tillsammans med smart inredning från IKEA vill vi ge dig mesta möjliga trivsel för pengarna.

 • Våra lägenheter - välplanerade och kvadratsmarta

  Vi vill att så många som möjligt ska kunna bo bra. Därför bygger vi alltid kvadrtsmarta lägenheter som ger ett prisvärt, trivsamt och hållbart boende. Eller som vi säger: En bostad på schyssta villkor.

  Lägenheterna är i storlek om 1-4 r.o.k. i olika storlekar. Vi bygger hem för som passar för människor i alla faser i livet, från första lyan till bekvämt boende på äldre dar. Lägenheterna har fina kök från IKEA, köper du i tidigt skede kan du göra egna inredningsval och få den stil som du vill ha. Det ingår miljöklassade vitvaror som induktionshäll, diskmaskin och micro. I WC/dusch är väggarna helkaklade med klinker på golvet. Och egen tvättmaskin eller kombimaskin, så du kan tvätta när du vill.

  Inredningen går i ljusa färger och fönsterna släpper in härligt ljus. Alla lägenheter har egen balkong eller utplats så du har alltid nära till den friska luften. Och självklart finns det hiss. Skönt att slippa bära tunga matkassar. Eller dra barnvagnen i trapporna. 

 • Så enkelt att bo i nybyggt

  Att bo i nybyggt är bekvämt, tryggt och enkelt. Du slipper renovera och kan istället ägna tid åt att göra roliga saker.

  Du slipper krånglig budgivning, hos oss betalar du ett fast pris för lägenheten. Förbrukningskostnader för varm- och kallvatten ingår i månadsavgiften. Dessutom har varje lägenhet fiberanslutning för TV, internet och telefoni. Ett grundutbud av ca 15 tv-kanaler och bredband ingår i månadsavgiften. Allt det här gör att du lätt kan räkna ut din månadskostnad och vet hur mycket ditt boende kommer att kosta. Det känns tryggt.

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av Daniel Stenberg, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa, etapp 2

Slutsålt

Kungälv, Centrala Kungälv

Brf Dansa

Till salu

Kungälv, Centrala Kungälv

Brf Sjunga

Kommande

Kungälv, Ytterby

Brf Växa

Kommande

Göteborg, Flatås

Brf Jubla

Kommande