Yteffektiv etta med generös balkong mot den fina innergården.

Kvadratsmart enrummare med balkong mot gården. Lägenhetens öppna planlösning mellan kök och vardagsrum ihop med dess stora fönsterpartier ger ljus och rymd i bostaden. Här ryms både en liten matplats och soffgrupp. Sängen får sin egen plats.

Från hallen nås badrummet med grå klinkers på golvet och vitt liggande kakel på väggarna. Duschhörna och kombinerad tork/tvättmaskin ger en enklare vardag.

IKEA-kök med vita luckor, bänkskiva i alu-look och stående vitt kakel utrustat med det mesta man behöver. Här får ni en kombinerad Kyl/frys i rostfritt, induktionshäll med ugn, inbyggd diskmaskin och givetvis en micro inbyggd i överskåpet.

Ekparkett på golvet i hela lägenheten och vitmålade väggar. Källarförråd ihop med lägenhetens garderober ger bra förvaring.

9-1203@2x.jpg

Fakta

Inflyttning Vintern 2019
Nummer 9-1203
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 2 av 4
Rum 1 rum och kök
Kvm 34 kvm
Avgift 2.450 kr
Pris 1.450.000 kr

Hitta hit

Andra intressanta bostäder i Brf Resa etapp 3

Nedan kan du läsa om hela projektet

Kungälv, Nya Resecentrum

BRF RESA etapp 3

Till salu

Anmäl intresse

Välkommen till bästa läget i Kungälv

Från din nya lägenhet i Brf Resa har du bara 3 minuters gångväg till nya resecentrum. Så du tar dig lätt till både Göteborg och Stenungsund. Handla och fika? Nya Kongahälla shoppingcentrum blir en självklar träffpunkt!

 

Brf Resa - bra lägenheter att trivas i

Brf Resa får totalt 106 kvadratsmarta bostadsrätter om 1–4 rok. Alla lägenheter är välplanerade och har balkong eller uteplats. Här har vi tänkt till för att göra din vardag enklare, så du får mer tid över till allt annat roligt. Naturligtvis ingår tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin, ja det mesta du kan önska dig för att vardagslivet ska fungera lätt.

 • En bostad att längta hem till

  Välkommen till Brf Resa! Här ska vi bygga totalt 106 lägenheter runt en grönskande innergård. Från den första perfekta ettan till familjevänliga fyrarumslägenheter. Kvadratsmart, välplanerat och enkelt att leva i. Precis som alltid när vi bygger bostäder!

  Att göra det mesta av varje kvadratmeter i bostaden är något av vår specialitet. Och tillsammans med smart inredning från IKEA vill vi ge dig mesta möjliga trivsel för pengarna.

 • Våra lägenheter - välplanerade och kvadratsmarta

  Vi vill att så många som möjligt ska kunna bo bra. Därför bygger vi alltid kvadrtsmarta lägenheter som ger ett prisvärt, trivsamt och hållbart boende. Eller som vi säger: En bostad på schyssta villkor.

  Lägenheterna är i storlek om 1-4 r.o.k. i olika storlekar. Vi bygger hem för som passar för människor i alla faser i livet, från första lyan till bekvämt boende på äldre dar. Lägenheterna har fina kök från IKEA, köper du i tidigt skede kan du göra egna inredningsval och få den stil som du vill ha. Det ingår miljöklassade vitvaror som induktionshäll, diskmaskin och micro. I WC/dusch är väggarna helkaklade med klinker på golvet. Och egen tvättmaskin eller kombimaskin, så du kan tvätta när du vill.

  Inredningen går i ljusa färger och fönsterna släpper in härligt ljus. Alla lägenheter har egen balkong eller utplats så du har alltid nära till den friska luften. Och självklart finns det hiss. Skönt att slippa bära tunga matkassar. Eller dra barnvagnen i trapporna. 

 • Så enkelt att bo i nybyggt

  Att bo i nybyggt är bekvämt, tryggt och enkelt. Du slipper renovera och kan istället ägna tid åt att göra roliga saker.

  Du slipper krånglig budgivning, hos oss betalar du ett fast pris för lägenheten. Förbrukningskostnader för varm- och kallvatten ingår i månadsavgiften. Dessutom har varje lägenhet fiberanslutning för TV, internet och telefoni. Ett grundutbud av ca 15 tv-kanaler och bredband ingår i månadsavgiften. Allt det här gör att du lätt kan räkna ut din månadskostnad och vet hur mycket ditt boende kommer att kosta. Det känns tryggt.

Lägenhetsväljaren

Bostäder och priser

Karta

Välj färdsätt

Fakta

Inflyttning Vintern 2019
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 38 st
Rum 1-3 rum och kök
Kvm 34-71 kvm
Avgift 2.450-4.250 kr
Pris 1.350.000-3.150.000 kr

Inredningsval

Att flytta in i nyproduktion har sina fördelar. När du köper tidigt kan du till exempel välja köksluckor i köket och färg på kaklet i badrummet. Många av inredningsvalen är dessutom kostnadsfria.

Ikano Förmån

Ikano Förmån ger dig förtur till våra kommande bostäder. Det betyder att du får välja och kan köpa bostad innan den öppna försäljningen startar. Klicka bli medlem när du intresseanmäler dig eller bli medlem här.

Hållbart byggande

Vår uttalade ambition är att skapa bostäder som främjar långsiktighet och kloka resursval. 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Närliggande projekt

Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa etapp 2

Till salu

Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa

Till salu

Göteborg, Flatås

Brf Jubla

Kommande