Kungälv, Nya Resecentrum

BRF RESA etapp 3

2 rok, 56 kvm

Inflyttning mars 2020

Reserverad

Visningar

Öppen visning - välkomna till vår visningsbod på Utmarksvägen 3 i Kungälv.

Imorgon!
Tid
17:00 - 18:00

Lägg till i kalender

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Mars 2020
Nummer 9-1304
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 3 av 4
Rum 2 rum och kök
Kvm 56 kvm
Avgift 3.488 kr/mån
Pris 2.350.000 kr

Välplanerad genomgångstvåa med balkong mot den fina innergården.

Välkomna på visning söndagen den 19/5, då ni träffar vår mäklare mellan 14:00 och 15:00. Visningsboden hittar ni på Utmarksvägen 3. Kontakta mäklaren för personlig visning efter överenskommelse.

Redan i hallen möts du av lägenhetens vita väggar och ekparkett på golvet. Smart förvaring i skjutdörrsgarderober och även ett städskåp finner du här.

IKEA-köket rakt fram i L-form har vita luckor och bänkskiva i alu-look. Vitt stående kakel som stänkskydd och vitvaror i rostfritt fullbordar den moderna känslan. Givetvis finns här en kombinerad kyl/frys, induktionshäll med ugn, inbyggd diskmaskin och en micro i överskåpet.

Det rymliga vardagsrummet har plats för både mat- och soffgrupp allt vid de stora fönsterpartierna, med kvällssol, som ger en rymlig och ljus känsla.

Sovrum med utgång till en generös balkong in mot den fina gården och med gott om förvaring samt plats för en riktig dubbelsäng. Bra med sov- och vardagsrum skilda åt för lugn och ro om man så önskar.

Badrummet ligger placerat mellan kök och sovrum. Här är det grå klinker på golvet och liggande vitt kakel på väggarna. En riktig duschhörna i glas och en kombinerad tvätt och torktumlare ger ett bekvämt vardagsliv.

Ett källarförråd hör till lägenheten.

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Daniel Stenberg, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Resa etapp 3

2 rok, 56 Kvm

Såld

2 rok, 56 Kvm

Såld

Till salu

Till salu

Till salu