Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa etapp 3

3 rok, 70 kvm

Inflyttning mars 2020

Till salu

Visningar

Välkommen på visning! Vi håller till i vår visningslägenhet på Gunnarsberg 7, följ skyltar från Kongahällagatan.

Idag!
Tid
17:00 - 18:00

Lägg till i kalender

Välkomna på visning i Brf Resas fina visningslägenhet. Adressen är Gunnarsberg 7, med ingång från cykelbanan bakom Equmeniakyrkan.

Tid
12:00 - 13:00

Lägg till i kalender

Visa flerfärre

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Mars 2020
Nummer 8-1001
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 0 av 4
Rum 3 rum och kök
Kvm 70 kvm
Avgift 4.209 kr/mån
Pris 2.900.000 kr

Välplanerad och kvadratsmart trerummare med egen uteplats på gården.

Välkommen på visning i vår fina visningslägenhet på Gunnarsberg 7 den 9/10 kl. 17-18 eller kontakta mäklaren för personlig visning efter överenskommelse.

I hallen möts ni av lägenhetens genomgående parkettgolv och vita väggar. Här finns även gott om förvaring bakom praktiska skjutdörrar.

Vardagsrummet med sin moderna öppna planlösning rymmer både en matplats och en soffgrupp. Fönster med kvällssol och öppen planlösning ger ljus och rymd.

Ett L-kök från IKEA har vita luckor och bänkskiva i alu-look. Vitt stående kakel som stänkskydd och vitvaror i rostfritt fullbordar den moderna känslan. Givetvis finns här en kombinerad kyl/frys, induktionshäll med ugn, inbyggd diskmaskin och en micro i överskåpet.

Badrummet ligger i praktiskt i anslutning till de båda sovrummen. Här är det grå klinker på golvet och liggande vitt kakel på väggarna. En riktig duschhörna i glas och här finns både tvättmaskin och torktumlare för ett bekvämt vardagsliv.

En klädkammare i denna del av lägenheten löser båda sovrummens förvaring.

Det mindre sovrummet med plats för större säng och en utgång till lägenhetens trevliga uteplats. Det större sovrummet ligger praktiskt bredvid.

Till lägenheten hör även ett förråd i källaren.

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av Daniel Stenberg, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Resa etapp 3

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu