Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa etapp 3

3 rok, 71 kvm

Inflyttning mars 2020

Reserverad

Visningar

Välkomna på visning i Brf Resas fina visningslägenhet. Adressen är Gunnarsberg 7, med ingång från cykelbanan bakom Equmeniakyrkan.

Tid
12:00 - 13:00

Lägg till i kalender

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Mars 2020
Nummer 8-1003
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 0 av 4
Rum 3 rum och kök
Kvm 71 kvm
Avgift 4.257 kr/mån
Pris 2.900.000 kr

Välplanerad hörntrea med skyddad uteplats.

KAMPANJ! Köp en av de få kvarvarande treorna i Brf Resa och få ett presentkort på 50.000 kr att handla för på IKEA! Vår mäklare har visning onsdagen den 20/11 kl. 17-18. Visningslägenheten ligger på Gunnarsberg 7, med ingång från cykelbanan bakom Ekumeniakyrkan. Välkomna!

I hallen möts ni av lägenhetens genomgående parkettgolv och vita väggar. Från hallen nås badrum.

Vardagsrummet med sin moderna öppna planlösning rymmer både en matplats och en soffgrupp. Fönster åt två håll och öppen planlösning ger ljus och rymd.

Kök från IKEA har vita luckor och bänkskiva i alu-look. Vitt stående kakel som stänkskydd och vitvaror i rostfritt fullbordar den moderna känslan. Givetvis finns här en kombinerad kyl/frys, induktionshäll med ugn, inbyggd diskmaskin och en micro i överskåpet.

Badrummet ligger i hallen. Här är det grå klinker på golvet och liggande vitt kakel på väggarna. En riktig duschhörna i glas och här finns både tvättmaskin och torktumlare för ett bekvämt vardagsliv.

Stora sovrummet med plats dubbelsäng och en utgång till lägenhetens trevliga uteplats. Förvaring i garderober. Sovrum två ligger praktiskt bredvid.

Till lägenheten hör även ett förråd i källaren.

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av Daniel Stenberg, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Resa etapp 3

Till salu

Till salu