Välplanerad hörntrea med balkong mot den fina gården.

I hallen möts ni av lägenhetens genomgående parkettgolv och vita väggar. Från hallen nås badrum.

Vardagsrummet med sin moderna öppna planlösning rymmer både en matplats och en soffgrupp. Fönster åt två håll och öppen planlösning ger ljus och rymd.

Kök från IKEA har vita luckor och bänkskiva i alu-look. Vitt stående kakel som stänkskydd och vitvaror i rostfritt fullbordar den moderna känslan. Givetvis finns här en kombinerad kyl/frys, induktionshäll med ugn, inbyggd diskmaskin och en micro i överskåpet.

Badrummet ligger i hallen. Här är det grå klinker på golvet och liggande vitt kakel på väggarna. En riktig duschhörna i glas och här finns både tvättmaskin och torktumlare för ett bekvämt vardagsliv.

Stora sovrummet med plats dubbelsäng och en utgång till lägenhetens trevliga balkong. Förvaring i garderober. Sovrum två ligger praktiskt bredvid.

Till lägenheten hör även ett förråd i källaren.

9-1201@2x.jpg

Fakta

Inflyttning Mars 2020
Nummer 9-1201
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 2 av 4
Rum 3 rum och kök
Kvm 71 kvm
Avgift 4.218 kr
Pris 2.900.000 kr

Hitta hit

Visningar

16:00 - 17:00

Öppen visning - Välkommen!

Lägg till

Kontakt

Daniel Stenberg

Fastighetsmäklare

Mobil: 073-2000 911

Lägg till

Andra intressanta bostäder i Brf Resa etapp 3

Till salu

Till salu

Nedan kan du läsa om hela projektet

Kungälv, Nya Resecentrum

BRF RESA etapp 3

Till salu

Anmäl intresse

Välkommen till bästa läget i Kungälv

Från din nya lägenhet i Brf Resa har du bara 3 minuters gångväg till nya resecentrum. Så du tar dig lätt till både Göteborg och Stenungsund. Handla och fika? Kongahälla shoppingcentrum blir en självklar träffpunkt.

 

Brf Resa - bra lägenheter att trivas i

Brf Resa får totalt 106 kvadratsmarta bostadsrätter om 1–4 rok. I den här etappen hittar du som söker lägenhet med 3 rum och kök, flera alternativ: 70-71 kvm med stora uteplatser eller lite mindre balkonger. Bostäder för familjen som vill växa eller dig som vill ha lite mindre att städa. Naturligtvis ingår tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin, ja det mesta du kan önska dig för att vardagslivet ska fungera lätt.

Klicka på lägenhetsväljaren nedan och se hur bostäderna ser ut.

 • En bostad att längta hem till

  Välkommen till Brf Resa! Här ska vi bygga totalt 106 lägenheter runt en grönskande innergård. Från den första perfekta ettan till familjevänliga fyrarumslägenheter. Kvadratsmart, välplanerat och enkelt att leva i. Precis som alltid när vi bygger bostäder!

  Att göra det mesta av varje kvadratmeter i bostaden är något av vår specialitet. Och tillsammans med smart inredning från IKEA vill vi ge dig mesta möjliga trivsel för pengarna.

 • Våra lägenheter - välplanerade och kvadratsmarta

  Vi vill att så många som möjligt ska kunna bo bra. Därför bygger vi alltid kvadrtsmarta lägenheter som ger ett prisvärt, trivsamt och hållbart boende. Eller som vi säger: En bostad på schyssta villkor.

  Lägenheterna är i storlek om 1-4 r.o.k. i olika storlekar. Vi bygger hem för som passar för människor i alla faser i livet, från första lyan till bekvämt boende på äldre dar. Lägenheterna har fina kök från IKEA, köper du i tidigt skede kan du göra egna inredningsval och få den stil som du vill ha. Det ingår miljöklassade vitvaror som induktionshäll, diskmaskin och micro. I WC/dusch är väggarna helkaklade med klinker på golvet. Och egen tvättmaskin eller kombimaskin, så du kan tvätta när du vill.

  Inredningen går i ljusa färger och fönsterna släpper in härligt ljus. Alla lägenheter har egen balkong eller utplats så du har alltid nära till den friska luften. Och självklart finns det hiss. Skönt att slippa bära tunga matkassar. Eller dra barnvagnen i trapporna. 

 • Så enkelt att bo i nybyggt

  Att bo i nybyggt är bekvämt, tryggt och enkelt. Du slipper renovera och kan istället ägna tid åt att göra roliga saker.

  Du slipper krånglig budgivning, hos oss betalar du ett fast pris för lägenheten. Förbrukningskostnader för varm- och kallvatten ingår i månadsavgiften. Dessutom har varje lägenhet fiberanslutning för TV, internet och telefoni. Ett grundutbud av ca 15 tv-kanaler och bredband ingår i månadsavgiften. Allt det här gör att du lätt kan räkna ut din månadskostnad och vet hur mycket ditt boende kommer att kosta. Det känns tryggt.

Lägenhetsväljaren

Bostäder och priser

Karta

Välj färdsätt

Fakta

Inflyttning Vintern 2019
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 38 st
Rum 1-3 rum och kök
Kvm 34-71 kvm
Avgift 2.450-4.250 kr
Pris 1.350.000-3.150.000 kr

Tryggt köp

Mycket är nytt när du ska köpa en nybyggd bostad. För oss är det viktigt att det känns tryggt och enkelt. Läs mer om fördelarna med nyproduktion här.

Ikano Förmån

Ikano Förmån ger dig förtur till våra kommande bostäder. Det betyder att du får välja och kan köpa bostad innan den öppna försäljningen startar. Klicka bli medlem när du intresseanmäler dig eller bli medlem här.

Hållbart byggande

Vår uttalade ambition är att skapa bostäder som främjar långsiktighet och kloka resursval. 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Närliggande projekt

Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa

Till salu

Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa etapp 2

Till salu

Göteborg, Flatås

Brf Jubla

Kommande