Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa etapp 3

3 rok, 71 kvm

Inflyttning mars 2020

Till salu

Visningar

Välkomna på visning i Brf Resas fina visningslägenhet. Adressen är Gunnarsberg 7, med ingång från cykelbanan bakom Equmeniakyrkan.

Tid
12:00 - 13:00

Lägg till i kalender

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Mars 2020
Nummer 9-1401
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 4 av 4
Rum 3 rum och kök
Kvm 71 kvm
Avgift 4.257 kr/mån
Pris 3.150.000 kr

En välplanerad gaveltrea högst upp i huset med balkong mot gården.

Välkommen på visning i vår fina visningslägenhet på Gunnarsberg 7 den 11/9 kl. 17-18 eller kontakta mäklaren för personlig visning efter överenskommelse.

Här bor ni högst upp i huset och redan i hallen möts ni av lägenhetens genomgående parkettgolv och vita väggar. Från hallen nås badrum.

Vardagsrummet med sin moderna öppna planlösning rymmer både en matplats och en soffgrupp. Fönster åt två håll och öppen planlösning ger ljus och rymd.

Kök från IKEA har vita luckor och bänkskiva i alu-look. Vitt stående kakel som stänkskydd och vitvaror i rostfritt fullbordar den moderna känslan. Givetvis finns här en kombinerad kyl/frys, induktionshäll med ugn, inbyggd diskmaskin och en micro i överskåpet.

Badrummet ligger i hallen. Här är det grå klinker på golvet och liggande vitt kakel på väggarna. En riktig duschhörna i glas och här finns både tvättmaskin och torktumlare för ett bekvämt vardagsliv.

Stora sovrummet med plats dubbelsäng och en utgång till lägenhetens trevliga balkong högst upp. Förvaring i garderober. Sovrum två ligger praktiskt bredvid.

Till lägenheten hör även ett förråd i källaren.

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av Daniel Stenberg, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Resa etapp 3

Till salu

Till salu