Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa, etapp 3

3 rok, 71 kvm

Inflyttnings­­klart

Till salu

Visningar

Idag!
Tid
17:00 - 18:00

Lägg till i kalender

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Mars 2020
Nummer 9-1401
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 4 av 4
Rum 3 rum och kök
Kvm 71 kvm
Avgift 4.257 kr/mån
Pris 3.150.000 kr

Sista lägenheten i Brf Resa, en välplanerad gaveltrea högst upp i huset med balkong mot gården.

SISTA LÄGENHETEN I RESA! SNABB INFLYTTNING MÖJLIG!
Välkomna på visning söndag 19/2 kl 17-18 i Kungälv. Vi visar upp projektets visningslägenhet på Gunnarsberg 7 i Brf Resa. Ingång från cykelbanan bakom kyrkan. Kontakta mäklaren för personlig visning efter överenskommelse.

Detta är Brf Resa sista lägenhet till salu med inflyttning redan i februari om så önskas. Garageplats finns under huset med hiss upp till våningen! Här bor ni högst upp i huset och redan i hallen möts ni av lägenhetens genomgående vitlaserade parkettgolv och vita väggar. Från hallen nås lägenhetens badrum.

Vardagsrummet med sin moderna öppna planlösning rymmer både en matplats och en soffgrupp. Fönster åt två håll och öppen planlösning ger ljus och rymd.

Kök från IKEA har vita luckor i design Sävedal och bänkskiva Säljan i svart marmor-look. Vitt fasat 10x30 cm kakel satt i förband som stänkskydd och vitvaror i rostfritt fullbordar den moderna, men klassiska känslan. Givetvis finns här en kombinerad kyl/frys, induktionshäll med ugn, inbyggd diskmaskin och en mikrovågsugn i överskåpet.

Badrummet ligger i hallen. Här är det grå klinker på golvet och liggande vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med duschhörna i glas, spotlights i taket och en handdukstork för extra lyx. Här finns både tvättmaskin och torktumlare för ett bekvämt vardagsliv.

Stora sovrummet med plats dubbelsäng och en utgång till lägenhetens trevliga balkong högst upp. Förvaring i garderober. Sovrum två ligger praktiskt bredvid. Mer påkostade dörrar, s k ramdörrar, har satts in denna lägenhet.

Till lägenheten hör även ett förråd i källaren.

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av Daniel Stenberg, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Resa, etapp 3

3 rok, 71 Kvm

Såld

3 rok, 71 Kvm

Såld