Kungälv, Nya Resecentrum

BRF RESA ETAPP 1

Inflyttning hösten 2019

Slutsålt

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Hösten 2019
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 27 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 34-84 kvm
Avgift 2.450-4.900 kr/mån
Pris 1.250.000-3.450.000 kr

Kvadratsmarta bostadsrätter i Kungälv - första etappen är slutsåld.

Kungälv är den lilla småstaden som har allt det som behövs för en bra och bekväm vardag. Här kan du bo, jobba, handla och fika.

Nu är alla lägenheterna i Brf Resa sålda. Men kika på Brf Resa etapp 2 och Brf Resa etapp 3 för att se om du hittar en lägenhet som passar dig och det du vill ha.

 • En bostad att längta hem till

  Välkommen till Brf Resa! Här ska vi bygga totalt 106 lägenheter runt en grönskande innergård. Från den första perfekta ettan till familjevänliga fyrarumslägenheter. Kvadratsmart, välplanerat och enkelt att leva i. Precis som alltid när vi bygger bostäder!

  Att göra det mesta av varje kvadratmeter i bostaden är något av vår specialitet. Och tillsammans med smart inredning från IKEA vill vi ge dig mesta möjliga trivsel för pengarna.

  Just nu pågår försäljningen till våra medlemmar som anmälde förtur innan 11 september. Anmäl intresse nu så meddelar vi när det är dags för öppen säljstart.

 • Våra lägenheter - välplanerade och kvadratsmarta

  Vi vill att så många som möjligt ska kunna bo bra. Därför bygger vi alltid kvadrtsmarta lägenheter som ger ett prisvärt, trivsamt och hållbart boende. Eller som vi säger: En bostad på schyssta villkor.

  Lägenheterna är i storlek om 1-4 r.o.k. i olika storlekar. Vi bygger hem för som passar för människor i alla faser i livet, från första lyan till bekvämt boende på äldre dar. Lägenheterna har fina kök från IKEA, köper du i tidigt skede kan du göra egna inredningsval och få den stil som du vill ha. Det ingår miljöklassade vitvaror som induktionshäll, diskmaskin och micro. I WC/dusch är väggarna helkaklade med klinker på golvet. Och egen tvättmaskin eller kombimaskin, så du kan tvätta när du vill.

  Inredningen går i ljusa färger och fönsterna släpper in härligt ljus. Alla lägenheter har egen balkong eller utplats så du har alltid nära till den friska luften. Och självklart finns det hiss. Skönt att slippa bära tunga matkassar. Eller dra barnvagnen i trapporna. 

 • Så enkelt att bo i nybyggt

  Att bo i nybyggt är bekvämt, tryggt och enkelt. Du slipper renovera och kan istället ägna tid åt att göra roliga saker.

  Du slipper krånglig budgivning, hos oss betalar du ett fast pris för lägenheten. Förbrukningskostnader för varm- och kallvatten ingår i månadsavgiften. Dessutom har varje lägenhet fiberanslutning för TV, internet och telefoni. Ett grundutbud av ca 15 tv-kanaler och bredband ingår i månadsavgiften. Allt det här gör att du lätt kan räkna ut din månadskostnad och vet hur mycket ditt boende kommer att kosta. Det känns tryggt.

 • Marie Guregård, uppväxt i Kungälv och numera mäklare

  Kungälv är det nya Kungsbacka, en egen självständig småstad som har ”allt”

  Jag tycker om att åka in i Kungälv, från Göteborg åker jag den gamla vägen via den kungligt ståtliga Bohus fästning. På kvällen när fästningen är upplyst det särskilt vackert och man känner historiens vingslag.

  Som mäklare tror jag att Kungälv är det nya Kungsbacka, en egen självständig småstad som har ”allt” . Arbetsmarknaden och sysselsättningen stiger i takt med att nya bostäder byggs och staden växer. Jag skulle definitivt råda mina vänner och bekanta att ta chansen att investera i de nya bostäderna som byggs. Min syster har letat bostad länge, men nu vågar hon inte vänta längre. Hon köper en bostadsrätt istället för att hyra en lägenhet, dels på att det blir en lägre boendekostnad men också för att hon vill påverka sin inredning och bygga sin personliga identitet i sitt nya boende.

 • Stor satsning på Kungälv

   Nyfiken på Kongahälla? Läs mer om vad som händer här:

 • Nio anledningar att välja nytt

  1. Ingen budgivning
  2. Stambytet är långt borta
  3. Du får ett nytt kök från IKEA och slipper sätta ihop det själv
  4. Du kan välja utseende på badrummet och köket
  5. Du får en gratis snickartimme vid inflyttningen
  6. Självklart finns det hiss
  7. Garantitid två år
  8. Tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin ingår
  9. Du får ett hållbart hem med låga uppvärmningskostnader

  Läs mer om att köpa bostadsrätt här

Bostäder och priser

Välj bostad

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Daniel Stenberg, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Tryggt köp

Mycket är nytt när du ska köpa en nybyggd bostad. För oss är det viktigt att det känns tryggt och enkelt. Läs mer om fördelarna med nyproduktion.

Närliggande projekt

Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa etapp 2

Till salu

Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa etapp 3

Till salu

Kungälv, Centrala Kungälv

Brf Dansa

Kommande

Kungälv, Ytterby

Nordtag

Kommande

Göteborg, Flatås

Brf Jubla

Kommande