Rymlig loft-trea med högt till tak! Spännande studio-lägenhet i centrala Kungälv.

Egen verksamhet, men långt till jobbet? Vill du bo och träffa kunder under samma tak? Då kan en Bokal vara lösningen för dig - en bostad som samtidigt fungerar som lokal för näringsverksamhet, eller vice versa.

Du vill kanske ha en studio-lägenhet med egen ingång, stora fönster och över 4 meter i takhöjd? Lägenheten har ett loft ovan de två sovrummen med en takhöjd på ca 1.85 m. Loftet om ca 22 kvm ingår inte i lägenhetens 82 kvm, så 22 kvm på köpet och du har en lägenhet på över 100... Möjligheter!

Juridiskt säljs denna trerummare om ca 82 m2 som en vanlig bostadsrätt med all den trygghet det innebär. Bostaden läge och stora fönster gör den inte bara till en ljus bostad utan även lämpad för en egen verksamhet. Frisörstolen, massagebänken eller manikyrutrustningen kan t ex dras undan på kvällen, när familjelivet tar över.

Bostaden har ett extra sovrum/utrymme som ett loft på hela 22 m2. Genom det mindre sovrummet på entréplan nås en trevlig uteplats.

Givetvis finns här både ett välutrustat kök och badrum. Köket från IKEA har vita luckor och vitt stående kakel. Bänkskiva i alu-look och vitvaror i rostfritt ger en modern stil. Induktionshäll med ugn, micro och inbyggd diskmaskin samt dubbla kyl/frys för en fungerade vardag.

Badrummet har grått klinker på golvet och liggande vitt kakel på väggarna. Här finner ni både tvättmaskin och torktumlare och en handdukstork finns som tillval. Duschhörna i glas.

Lägenheten har genomgående ekparkett på golven och vitmålade väggar. Gott om förvaring i både garderober och en rymlig klädkammare utöver förrådet i källaren.

Kontakta gärna mäklaren för att diskutera mer om vad en Bokal innebär.

5-1001@2x (002)

Fakta

Inflyttning Preliminärt Hösten 2019
Nummer 5-1001
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 0 av 6
Rum 3 rum och kök
Kvm 82 kvm
Avgift 4.800 kr
Pris 3.200.000 kr

Hitta hit

Kontakt

Daniel Stenberg

Fastighetsmäklare

Mobil: 073-2000 911
Telefon: 073-2000 911

Lägg till

Andra intressanta bostäder i Brf Resa

Nedan kan du läsa om hela projektet

Kungälv, Nya Resecentrum

BRF RESA

Till salu

Anmäl intresse

Kvadratsmarta bostadsrätter i Kungälv

Kungälv är den lilla småstaden som har allt det som behövs för en bra och bekväm vardag. Här kan du bo, jobba, handla och fika.

Kungälv är den lilla småstaden som har allt det som behövs för en bra och bekväm vardag. Här kan du bo, jobba, handla och fika.

I nya stadsdelen Kongahälla byggs både nytt köpcentrum och resecentrum, då kan du lätt ta dig både till Göteborg och Stenungsund. Runt Kungälv finns en fantastiskt fin natur, underbar att ta en skön joggingtur i. Båten har du naturligtvis nära till i skärgårdsbandet.

Och precis intill allt detta i centrala Kungälv skapar Ikano Bostad nya kvadratsmarta bostadsrätter.

Efter en lyckad säljstart av Brf Resas första etapp finns det bara ett fåtal lägenheter kvar. Hittar du inget som passar här så kan du kika in på Brf Resa etapp 2.

 • En bostad att längta hem till

  Välkommen till Brf Resa! Här ska vi bygga totalt 106 lägenheter runt en grönskande innergård. Från den första perfekta ettan till familjevänliga fyrarumslägenheter. Kvadratsmart, välplanerat och enkelt att leva i. Precis som alltid när vi bygger bostäder!

  Att göra det mesta av varje kvadratmeter i bostaden är något av vår specialitet. Och tillsammans med smart inredning från IKEA vill vi ge dig mesta möjliga trivsel för pengarna.

  Just nu pågår försäljningen till våra medlemmar som anmälde förtur innan 11 september. Anmäl intresse nu så meddelar vi när det är dags för öppen säljstart.

 • Våra lägenheter - välplanerade och kvadratsmarta

  Vi vill att så många som möjligt ska kunna bo bra. Därför bygger vi alltid kvadrtsmarta lägenheter som ger ett prisvärt, trivsamt och hållbart boende. Eller som vi säger: En bostad på schyssta villkor.

  Lägenheterna är i storlek om 1-4 r.o.k. i olika storlekar. Vi bygger hem för som passar för människor i alla faser i livet, från första lyan till bekvämt boende på äldre dar. Lägenheterna har fina kök från IKEA, köper du i tidigt skede kan du göra egna inredningsval och få den stil som du vill ha. Det ingår miljöklassade vitvaror som induktionshäll, diskmaskin och micro. I WC/dusch är väggarna helkaklade med klinker på golvet. Och egen tvättmaskin eller kombimaskin, så du kan tvätta när du vill.

  Inredningen går i ljusa färger och fönsterna släpper in härligt ljus. Alla lägenheter har egen balkong eller utplats så du har alltid nära till den friska luften. Och självklart finns det hiss. Skönt att slippa bära tunga matkassar. Eller dra barnvagnen i trapporna. 

 • Så enkelt att bo i nybyggt

  Att bo i nybyggt är bekvämt, tryggt och enkelt. Du slipper renovera och kan istället ägna tid åt att göra roliga saker.

  Du slipper krånglig budgivning, hos oss betalar du ett fast pris för lägenheten. Förbrukningskostnader för varm- och kallvatten ingår i månadsavgiften. Dessutom har varje lägenhet fiberanslutning för TV, internet och telefoni. Ett grundutbud av ca 15 tv-kanaler och bredband ingår i månadsavgiften. Allt det här gör att du lätt kan räkna ut din månadskostnad och vet hur mycket ditt boende kommer att kosta. Det känns tryggt.

 • Marie Guregård, uppväxt i Kungälv och numera mäklare

  Kungälv är det nya Kungsbacka, en egen självständig småstad som har ”allt”

  Jag tycker om att åka in i Kungälv, från Göteborg åker jag den gamla vägen via den kungligt ståtliga Bohus fästning. På kvällen när fästningen är upplyst det särskilt vackert och man känner historiens vingslag.

  Som mäklare tror jag att Kungälv är det nya Kungsbacka, en egen självständig småstad som har ”allt” . Arbetsmarknaden och sysselsättningen stiger i takt med att nya bostäder byggs och staden växer. Jag skulle definitivt råda mina vänner och bekanta att ta chansen att investera i de nya bostäderna som byggs. Min syster har letat bostad länge, men nu vågar hon inte vänta längre. Hon köper en bostadsrätt istället för att hyra en lägenhet, dels på att det blir en lägre boendekostnad men också för att hon vill påverka sin inredning och bygga sin personliga identitet i sitt nya boende.

 • Stor satsning på Kungälv

   Nyfiken på Kongahälla? Läs mer om vad som händer här:

 • Nio anledningar att välja nytt

  1. Ingen budgivning
  2. Stambytet är långt borta
  3. Du får ett nytt kök från IKEA och slipper sätta ihop det själv
  4. Du kan välja utseende på badrummet och köket
  5. Du får en gratis snickartimme vid inflyttningen
  6. Självklart finns det hiss
  7. Garantitid två år
  8. Tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin ingår
  9. Du får ett hållbart hem med låga uppvärmningskostnader

  Läs mer om att köpa bostadsrätt här

Bostäder och priser

Hitta hit

Fakta

Inflyttning Hösten 2019
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 27 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 34-84 kvm
Avgift 2.450-4.900 kr
Pris 1.250.000-3.450.000 kr

Inredningsval

Att flytta in i nyproduktion har sina fördelar. När du köper tidigt kan du till exempel välja köksluckor i köket och färg på kaklet i badrummet. Många av inredningsvalen är dessutom kostnadsfria.

Ikano Förmån

Ikano Förmån ger dig förtur till våra kommande bostäder. Det betyder att du får välja och kan köpa bostad innan den öppna försäljningen startar. Klicka bli medlem när du intresseanmäler dig eller bli medlem här.

Hållbart byggande

Vår uttalade ambition är att skapa bostäder som främjar långsiktighet och kloka resursval. 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Närliggande projekt

Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa etapp 3

Försäljning pågår till medlemmar

Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa etapp 2

Till salu

Göteborg, Flatås

Brf Jubla

Kommande