Kungälv, Centrala Kungälv

Brf Sjunga

Inflyttning preliminärt vintern 2021/2022

Till salu

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt vintern 2021/2022
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 56 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 25-94 kvm
Avgift 2.100-5.500 kr/mån
Pris 950.000-4.100.000 kr

Ta ton och bo i ny bostadsrätt mitt i Kungälv

Välkommen till Brf Sjunga! Här intill kulturhuset Mimers hus kommer vi att bygga nya bostadsrätter, allt från den perfekta första ettan till familjevänliga fyror. Hiss? Javisst! Parkering? På gården! Balkong? Japp, och de är stora!

Att bo i Brf Sjunga innebär också att man har nära till allt. Här finns allt runt hörnet. Det är nära till servicen i Kungälv centrum där du hittar affärer, konditori, bank, badhus, gym och mycket mer. Shopping hittar du i Kongahälla centrum. Till Göteborg tar du dig lätt med Grön Express från Resecentrum, tar bara 25 minuter in till Nordstan. Ett bra läge att bo på helt enkelt!

Visning på dina villkor

Vi erbjuder olika typer av visningar för att du alltid ska känna dig trygg:

Tick-small.png helt privata visningar
Tick-small.png digitala visningar
Tick-small.png visningar med få deltagare

Kontakta mäklaren och berätta vad som passar dig bäst. 

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Sugen på en 1 rok?

Du slipper renovera och slipper budgivning. I månadsavgiften ingår uppvärmning, varm- och kallvatten, fiber och bredband med grundutbud av tv-kanaler. Det gör att du lätt kan räkna ut månadskostnaden och veta hur mycket ditt boende kommer att kosta.

Om bostäderna

Du kan välja vilken lägenhetsstorlek du vill och ändå få alla bekvämligheter. Som nytt kök från IKEA med diskmaskin och inbyggd mikro, egen tvättmaskin, stor balkong, helkaklat badrum och bredband. Schysst!

Den stora småstaden

Det är som kungälvsborna själv brukar säga: här behöver du inte Göteborg, vi har allt i stan. Och det är sant. I Kungälv kan du bo, jobba, fika, shoppa, träna, hänga med vänner och familj, gymma, fixa med båten...

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och småhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Kontakt

Vill du bli uppringd av Daniel Stenberg, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Kungälv, Centrala Kungälv

Brf Dansa

Till salu

Kungälv, Ytterby

Brf Växa

Kommande

Göteborg, Flatås

Brf Jubla

Kommande