Kungälv, Centrala Kungälv

Brf Sjunga

Inflyttning preliminärt hösten 2021

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt hösten 2021
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 56 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 25-94 kvm

Ta ton och bo i ny bostadsrätt mitt i Kungälv

Välkommen till Brf Sjunga! Här intill kulturhuset Mimers hus kommer vi att bygga nya bostadsrätter, allt från den perfekta första ettan till familjevänliga fyror. Det blir kvadratsmarta, prisvärda, trygga och trivsamma lägenheter med funktionell och smart inredning från IKEA.

Vi bygger alltid bostäder som passar för människor i livets alla faser från första egna bostaden till bekvämt boende på äldre dar. Hiss? Javisst! Parkering? På gården! Balkong? Japp, och de är stora!

I Kungälv känns livet lite enklare

Kanske är det tryggheten, servicen och närheten till allt som gör att livet i Kungälv känns rikare, större och enklare? Kungälv är den kompletta småstaden. Här kan du cykla till jobbet, komma ut i löpspåret och till hav och älv på bara några minuter.

Nära till det mesta

Att bo i Brf Sjunga innebär också att man har nära till allt. Här finns allt runt hörnet. Det är nära till servicen i Kungälv centrum där du hittar affärer, konditori, bank, badhus, gym och mycket mer. Shopping hittar du i Kongahälla centrum. Och från grannen Nya Resecentrum är det bara 25 minuter in till Nordstan med Grön Express. Ett bra läge att bo på helt enkelt!

Anmäl ditt intresse

I slutet av februari startar försäljningen av de nya bostadsrätterna så anmäl ditt intresse till Brf Sjunga redan idag. Kom ihåg att bli medlem i Ikano Förmån för att få möjlighet att välja lägenhet först av alla

Exempel på planlösningar

 • 1:a på 34 kvm med uteplats

  Öppen planlösning med sovalkov och egen uteplats.

  1 rok m altan.jpg

 • 1:a på 34 kvm med balkong

  Öppen planlösning, egen tvättutrustning. Stor balkong.

  1 rok m balkong.jpg

 • 2:a på 47 kvm

  Kvadratsmart lägenhet med separat sovrum. Stor balkong.

  2 rok 47 kvm.jpg

 • 2:a på 56 kvm

  Genomgående lägenhet med ljusinsläpp i två vädersteck. Balkong.

  2 rok 56 kvm.jpg

 • 3:a på 69 kvm

  Yteffektiv lägenhet med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Härlig balkong som smiter runt hörnet.

  3 rok.jpg

 • 4:a på 93 kvm

  Två balkonger och gäst-wc. Sovrum med skrivalkov. Kök och vardagsrum öppen planlösning.

  4 rok.jpg

Sugen på en 1 rok?

Du slipper renovera och slipper budgivning. I månadsavgiften ingår uppvärmning, varm- och kallvatten, fiber och bredband med grundutbud av tv-kanaler. Det gör att du lätt kan räkna ut månadskostnaden och veta hur mycket ditt boende kommer att kosta.

Om bostäderna

Du kan välja vilken lägenhetsstorlek du vill och ändå få alla bekvämligheter. Som nytt kök från IKEA med diskmaskin och inbyggd mikro, egen tvättmaskin, stor balkong, helkaklat badrum och bredband. Schysst!

Den stora småstaden

Det är som kungälvsborna själv brukar säga: här behöver du inte Göteborg, vi har allt i stan. Och det är sant. I Kungälv kan du bo, jobba, fika, shoppa, träna, hänga med vänner och familj, gymma, fixa med båten...

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Kontakt

Vill du bli uppringd av Daniel Stenberg, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Kungälv, Centrala Kungälv

Brf Dansa

Till salu

Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa etapp 2

Slutsålt

Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa etapp 3

Till salu

Kungälv, Ytterby

Brf Växa

Kommande

Göteborg, Flatås

Brf Jubla

Kommande