Kungälv, Centrala Kungälv

Brf Sjunga

Inflyttning påbörjas preliminärt i december 2021

Till salu

Visningar

Välkomna på visning. Träffa mäklaren i Brf Resas visningslägenhet på Gunnarsberg 7. Entré från cykelbanan. Anmälan till mäklaren krävs.

Tid
17:30 - 18:30

Lägg till i kalender

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Påbörjas preliminärt i december 2021
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 56 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 25-94 kvm
Avgift 2.100-5.500 kr/mån
Pris 950.000-4.100.000 kr

Bo i nybyggd bostadsrätt mitt i Kungälv

Mitt i centrala Kungälv och intill kulturhuset Mimers hus kommer vi att bygga nya bostadsrätter, som passar dig som vill bo lugnt och skönt med det mesta runt hörnet. Vad sägs om bland annat en nybyggd tvåa i bästa solläge?

Här i Kungälv bygger vi nya lägenheter med 1-4 rum och kök, med inflyttning från december 2021. Här finns alla förutsättningar för en smidig och bekväm vardag, oavsett om du är inne i lägenheten eller ute i centrala Kungälv. Dessutom har du bara 25 minuter in i till Brunnsparken i Göteborg.

Nya bostadsrätter med det lilla extra

Alla våra nybyggda bostadsrätter har inredning från IKEA, vitmålade väggar och vitlaserad ekparkett i hela lägenheten. Och i nyproduktion behöver du ju inte tänka på exempelvis renovering, utan du kan fokusera på att ha det lugnt och skönt redan från start. Vi har kvadratsmarta lägenheter med bra planering. Som till exempel en tvåa på 56 kvm med balkong, där du kan möta vårens första sol med någon du tycker om. Kika in i en av våra lägenheter i filmen nedan!

I Kungälv har du nära till allt

Med lägenhet i bostadsrättsföreningen Sjunga får du det hur smidigt som helst, och du har du nära till allt. Kungälv centrum ligger runt hörnet, och där du hittar allt från affärer till konditori, bank, gym och mycket mer. Vill du shoppa har du inte långt till Kongahälla Center – ett köpcentrum med cirka 100 butiker. Vill du ta dig till Göteborg gör du det lätt med Grön Express från Resecentrum. Ett bra och smidigt läge att bo på, helt enkelt!

Titta in i en av våra lägenheter

Här kan du se en välplanerad kvadratsmart bostad med två rum och kök. Välkommen in!

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Stor härlig lägenhet för hela familjen

Med öppen planlösning kan du umgås med familjen samtidigt som du lagar middagen. Härliga ljusinsläpp från fönster i olika väderstreck gör att det blir ljust och fint. Och riktigt skönt med två balkonger!

Känner du för att bo i ny lägenhet?

Du slipper renovera och slipper krånglig budgivning. I månadsavgiften ingår uppvärmning, varm- och kallvatten, fiber och bredband med grundutbud av tv-kanaler. Det gör att du lätt kan räkna ut månadskostnaden och veta hur mycket du får över.

Om bostäderna

Du kan välja vilken lägenhetsstorlek du vill och ändå få alla bekvämligheter. Som nytt kök från IKEA med diskmaskin och inbyggd mikro, egen tvättmaskin, stor balkong, helkaklat badrum och bredband. Schysst!

Den stora småstaden

Det är som kungälvsborna själv brukar säga: här behöver du inte Göteborg, vi har allt i stan. Och det är sant. I Kungälv kan du bo, jobba, fika, shoppa, träna, hänga med vänner och familj, gymma, fixa med båten...

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och radhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Visning på dina villkor

Vi erbjuder olika typer av visningar för att du alltid ska känna dig trygg:

Tick-small.png helt privata visningar
Tick-small.png digitala visningar
Tick-small.png visningar med få deltagare

Kontakta mäklaren och berätta vad som passar dig bäst. 

Kontakt

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Kungälv, Centrala Kungälv

Brf Dansa

Till salu

Göteborg, Flatås

Brf Jubla

Kommande