Kungälv, Centrala Kungälv

Brf Sjunga

3 rok, 69 kvm

Inflyttning preliminärt januari 2022

Till salu

Visningar

Kom på höstens stora kvadratsmarta visningsdag söndagen den 20 september kl 12-14! Vi ses på Gunnarsberg 7, inne på gården.

Idag!
Tid
12:00 - 14:00

Lägg till i kalender

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt januari 2022
Nummer 1-1403
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 4 av 6
Rum 3 rum och kök
Kvm 69 kvm
Avgift 4.254 kr/mån
Pris 2.900.000 kr

På våning 5 av 7 ligger denna härliga hörntrea med stor hörnbalkong i solläge!

Högt upp på våning 5 av 7 och med solläge och utblick över Kongahälla. Redan i hallen möts ni av lägenhetens genomgående parkettgolv i vitlaserad ek och vita väggar. Här finns även gott om förvaring bakom praktiska skjutdörrar. Båda sovrummen nås från hallen och ligger praktiskt nära badrummet och in mot föreningens gård. Det stora sovrummet om ca 13 m2 har gott om förvaring. I badrummet är det grå klinker på golvet och liggande vitt kakel på väggarna. En riktig duschhörna i glas och både tvättmaskin och torktumlare finns för ett bekvämt vardagsliv. Vardagsrummet med sin moderna öppna planlösning rymmer både en matplats och en soffgrupp. Hörnläget ger fönster åt två väderstreck och kvällssol. Öppen planlösning ger ljus och rymd och härifrån nås den stora hörnbalkongen om ca 12 m2. Ett L-kök från IKEA, i öppet samband med vardagsrummet, har vita luckor och bänkskiva i alu-look. Vitt stående kakel som stänkskydd och vitvaror i rostfritt fullbordar den moderna känslan. Givetvis finns här en kombinerad kyl/frys, induktionshäll med ugn, inbyggd diskmaskin och en micro i överskåpet. Till lägenheten hör även ett förråd i källaren.

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av Daniel Stenberg, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Sjunga

Till salu

Reserverad

Till salu

Till salu

Till salu