Kungälv, Centrala Kungälv

Brf Sjunga

4 rok, 93 kvm

Inflyttning preliminärt januari 2022

Till salu

Visningar

Välkomna till visning i Brf Resas visningslägenhet på Gunnarsberg 7. Ingång från cykelbanan. Anmälan till mäklaren krävs.

Tid
17:30 - 19:00

Lägg till i kalender

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt januari 2022
Nummer 2-1601
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 6 av 6
Rum 4 rum och kök
Kvm 93 kvm
Avgift 5.455 kr/mån
Pris 4.100.000 kr

Högst upp i huset och med fyra meter till nocken bor ni i en härlig välplanerad gavelfyra med dubbla

Högst upp i huset med utblick över Kongahälla finner ni denna härliga fyra om ca 93 kvm i hörnet av huset. Innertaket följer taklutningen, så att nockhöjden i lägenheten blir nästan fyra meter över köket. Matplats och vardagsrum i öppen planlösning samt utgång till stor balkong om ca 9 kvm mot gården i söderläge.

Kök och vardagsrum i öppet samband om ca 39 kvm gör det både socialt och lättmöblerat. Köket har vit inredning från IKEA, alu-färgad bänkskiva samt vitt kakel och är utrustat med inbyggnadsugn, induktionshäll, två kyl/frys, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin. Från köket nås en rymlig balkong om ca 8 kvm i österläge. Lägenheten har fönster åt tre håll, vitlaserad ekparkett på golvet i alla rum samt vita väggar. Ett stort sovrum om ca 14 kvm och två mindre sovrum om ca 7 och 10 kvm vardera. Det senare med en alkov för t ex ett hemmakontor. Hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob i nisch. Lägenheten har både gäst-wc och badrum för en smidigare vardag. I badrummet med duschväggar i glas finns både tvättmaskin och torktumlare. Vitt kakel på väggarna och grå klinker på golvet. Lägenheten har ett förråd i källare.

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av Daniel Stenberg, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Sjunga

Till salu

Till salu