Malmö, Sorgenfri

Brf Skapa etapp 2

Inflyttning preliminärt höst/vinter 2021

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt höst/vinter 2021
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 18 st
Rum 2-3 rum och kök
Kvm 49-78 kvm
Pris 1.650.000-2.850.000 kr

Sorgenfri – kreativa kvarter mitt i city

Säljstart av Skapa etapp 2 i oktober!

Brf Skapa etapp 2 består av 18 kvadratsmarta bostadsrätter. Storlekarna är 2-3 rum och kök om 49-78 kvm.
I köpet ingår helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare, kök med inredning från IKEA, micro, diskmaskin, kyl/frys i rostfritt, ekparkett i hela lägenheten. Alla lägenheter har tillgång till balkong eller uteplats. Själva huset går i lite rödbruna färgnyanser med inspiration av den gamla industrikaraktären som finns i området. Har du bil finns det p-hus i kvarteret intill. Eller så ansluter dig till bilpoolen.

I slutet av oktober säljstartar vi. Bli medlem i Ikano Förmån nu (det är gratis)och få möjlighet att välja lägenhet först!

Nära, närsomhelst och närbutik

Springa till bussen? Inga problem! Här har du nära till bussen, city, parken och till skolan. Det tar dig ca 10 minuter på cykel, sen är du nere hos kompisarna på Lilla Torg. Sköna S:t Knut ligger runt hörnet till vårt bostadskvarter, med mysiga kaféer och skön stämning. Det anläggs parker, trädgårdar, gröningar och torg i varje kvarter för att locka till att spendera tid utomhus. Ett utegym och fina promenad- och joggingstråk i vackra gröna oaser ligger precis över gatan. Närmaste sushiställe har du på hörnet Industrigatan/Nobelvägen och nyöppnat femvåningsgym rakt över gatan. 

Ida trivs på Sorgenfri

Ida bodde i Köpenhamn men längtade tillbaka till Malmö så när hon fick chansen att hyra en nyproducerad lägenhet i Sorgenfri nappade hon direkt. 

Det här ingår i din bostadsrätt

Förbrukningskostnader för varm- och kallvatten ingår i månadsavgiften. Dessutom har varje lägenhet fiberanslutning för TV, internet och telefoni. Ett grundutbud av ca 15 tv-kanaler och bredband ingår i månadsavgiften. Det ingår också garantier på vitvaror och tvättutrustning. Tryggt!

Genomtänkt från golv till tak

En Ikanolägenhet är kvadratsmart och byggd för att du ska få ut så mycket som möjligt av ytan du köper. De är ljusa med inredning i vitt och genomgående ekparkett. Köken är från IKEA och det ingår rostfria vitvaror, spis med induktionshäll, mikro och inbyggd diskmaskin. I badrummen finns tvättmaskin och torktumlare. Köper du i tidigt skede kan du göra egna inredningsval. 

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen

Tryggt köp

Kontakt

Vill du bli uppringd av Anna Jermander, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Malmö, Sorgenfri

Brf Skapa

Till salu

Malmö, Västra Hamnen

Brf Grilla, etapp 1

Till salu

Malmö, Västra Hamnen

Brf Grilla, etapp 2

Kommande

Malmö, Västra Hamnen

Brf Sola

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

Kommande