Malmö, Sorgenfri

BRF SKAPA

Inflyttning preliminärt hösten 2021

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt hösten 2021
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 68 st
Rum 1-4 rum och kök

Sorgenfri – kreativa kvarter mitt i city

Bus, kreativitet och vardag. Lek kurragömma runt de gamla båghallarna, handla mat bredvid förskolan eller söndagshäng på kvarterets galleri. Här finns allt i samma område – mitt i city. Sorgenfri blir ett bostadsområde för allt och alla – till och med för den som vill göra absolut ingenting.

Nya lägenheter med bra standard

Brf Skapa får 68 kvadratsmarta bostadsrätter om 1–4 rok. Huset har fått inspiration av den gamla industrikaraktären som finns i området. Alla lägenheter är välplanerade och har tillgång till balkong eller uteplats. Mysiga vindvåningar med takfönster? Det finns här! Naturligtvis ingår helkaklat badrum med egen tvättmaskin, torktumlare. Köket är från IKEA och det tycker vi är bra - då är det lätt att anpassa till efter vad du vill ha. Diskmaskin och micro, javisst. 

Nära, närsomhelst och närbutik

Springa till bussen? Inga problem! Här har du nära till bussen, city, parken och till skolan. Sköna S:t Knut ligger runt hörnet med mysiga kaféer och skön stämning. I området planeras rum för spontana möten och aktiviteter. Här kan du med andra ord umgås hur du vill närsomhelst. Det anläggs parker, trädgårdar, gröningar och torg i varje kvarter för att locka till att spendera tid utomhus. Bottenvåningarna i husen kommer dessutom husera kreativa verksamheter, caféer och närbutiker.

När startar försäljningen?

Försäljningen planeras att starta under sommaren 2019. Du kan bli medlem i Ikano Förmån (det är gratis), då har du förtur till lägenheterna och missar ingen information om säljstarten.

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Emma Komstedt, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Tryggt köp

Mycket är nytt när du ska köpa en nybyggd bostad. För oss är det viktigt att det känns tryggt och enkelt. Läs mer om fördelarna med nyproduktion.

Ikano Förmån

Ikano Förmån ger dig förtur till våra kommande bostäder. Det betyder att du får välja och kan köpa bostad innan den öppna försäljningen startar. 

Vi förenklar för hållbarhet

När världen behöver bli mer hållbar är det viktigt att vi bidrar till att göra omställningen enkel. Målet är att förenkla för hållbarhet och att hållbarhet ska vara en del i allt vi gör.

Närliggande projekt

Malmö, Västra Hamnen

Brf Grilla, etapp 1

Kommande

Malmö, Västra Hamnen

Brf Sola

Till salu

Malmö, Västra Hamnen

Brf Leka

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

Kommande

Malmö, Limhamn

Brf Gjuta

Slutsålt