Malmö, Sorgenfri

Brf Skapa

Inflyttning hösten 2021

Till salu

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Hösten 2021
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 68 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 34-98 kvm
Avgift 2.600-5.800 kr/mån
Pris 995.000-3.850.000 kr

Sorgenfri – kreativa kvarter mitt i city

Nya lägenheter i gamla industrikvarter

Välkommen till Brf Skapa! Här, i hjärtat av Sorgenfris gamla industrikvarter, bygger Ikano Bostad 68 kvadratsmarta bostadsrätter med inflyttning i höst. Alla lägenheter är välplanerade och har tillgång till balkong eller uteplats. Mysiga vindvåningar med takfönster? Det finns här! Naturligtvis ingår helkaklat badrum med egen tvättmaskin, torktumlare. Köket är från IKEA och det tycker vi är bra - då är det lätt att anpassa till efter vad du vill ha. Diskmaskin och micro, javisst. Cykeln ställer du i ställen utanför eller tryggt nere i källaren. Har du bil finns det p-hus i kvarteret intill. 

Nära, närsomhelst och närbutik

Springa till bussen? Inga problem! Här har du nära till bussen, city, parken och till skolan. Det tar dig ca 10 minuter på cykel, sen är du nere hos kompisarna på Lilla Torg. Sköna S:t Knut ligger runt hörnet till vårt bostadskvarter, med mysiga kaféer och skön stämning. Det anläggs parker, trädgårdar, gröningar och torg i varje kvarter för att locka till att spendera tid utomhus. Ett utegym och fina promenad- och joggingstråk i vackra gröna oaser ligger precis över gatan. Närmaste sushiställe har du på hörnet Industrigatan/Nobelvägen och nyöppnat femvåningsgym rakt över gatan. 

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljare

Ida trivs på Sorgenfri

Ida bodde i Köpenhamn men längtade tillbaka till Malmö så när hon fick chansen att hyra en nyproducerad lägenhet i Sorgenfri nappade hon direkt. 

Det här ingår i din bostadsrätt

Förbrukningskostnader för varm- och kallvatten ingår i månadsavgiften. Dessutom har varje lägenhet fiberanslutning för TV, internet och telefoni. Ett grundutbud av ca 8 tv-kanaler och bredband ingår i månadsavgiften. Det ingår också garantier på vitvaror och tvättutrustning. Tryggt!

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och radhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Visning på dina villkor

Vi erbjuder olika typer av visningar för att du alltid ska känna dig trygg:

Tick-small.png helt privata visningar
Tick-small.png digitala visningar
Tick-small.png visningar med få deltagare

Kontakta mäklaren och berätta vad som passar dig bäst. 

Kontakt

Område och karta

Välj färdsätt


Närliggande projekt

Malmö, Västra Hamnen

Brf Jogga

Kommande

Malmö, Västra Hamnen

Brf Gymma

Till salu

Malmö, Västra Hamnen

Brf Sporta

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Glöda

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

Till salu