Malmö, Sorgenfri

BRF SKAPA

Inflyttning prel. hösten 2021

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Prel. hösten 2021
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 59 st
Rum 1-4 rum och kök

Sorgenfri – kreativa kvarter mitt i city

Bus, kreativitet och vardag. Lek kurragömma runt de gamla båghallarna, handla mat bredvid förskolan eller söndagshäng på kvarterets galleri. Här finns allt i samma område – mitt i city. Sorgenfri blir ett bostadsområde för allt och alla – till och med för den som vill göra absolut ingenting.

Nya lägenheter med bra standard

Brf Skapa får 59 kvadratsmarta bostadsrätter om 1–4 rok. Alla lägenheter är välplanerade och har balkong eller uteplats. Här har vi tänkt till för att göra din vardag enklare, så du får mer tid över till allt annat roligt. Naturligtvis ingår tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin, ja det mesta du kan önska dig för att göra vardagslivet lite lättare.

Nära, närsomhelst och närbutik

Springa till bussen? Inga problem! Här har du nära till bussen, city, parken och till skolan. Visionen om det framtida Sorgenfri bygger på möten, gemenskap och småskalighet. I området planeras rum för spontana möten och aktiviteter. Här kan du med andra ord umgås hur du vill närsomhelst. Det anläggs parker, trädgårdar, gröningar och torg i varje kvarter för att locka till att spendera tid utomhus. Bottenvåningarna i husen kommer dessutom husera kreativa verksamheter, caféer och närbutiker.

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Emma Komstedt, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Tryggt köp

Mycket är nytt när du ska köpa en nybyggd bostad. För oss är det viktigt att det känns tryggt och enkelt. Läs mer om fördelarna med nyproduktion här.

Ikano Förmån

Ikano Förmån ger dig förtur till våra kommande bostäder. Det betyder att du får välja och kan köpa bostad innan den öppna försäljningen startar. Klicka bli medlem när du intresseanmäler dig eller bli medlem här.

Hållbart byggande

Vår uttalade ambition är att skapa bostäder som främjar långsiktighet och kloka resursval. 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Närliggande projekt

Malmö, Västra hamnen

Brf Sola

Till salu

Malmö, Västra hamnen

Brf Vila

Till salu

Malmö, Västra hamnen

Brf Fika, etapp 2

Till salu

Malmö, Västra hamnen

Brf Leka

Till salu

Malmö, Hyllie

Brf Pendla

Till salu