Malmö, Sorgenfri

Brf Skapa

Inflyttning preliminärt hösten 2021

Till salu

Visningar

Varmt välkommen på visning i vår visningbod på Sorgenfri. Följ skyltningen från Celsiusgatan mittemot kolonierna.

Idag!
Tid
13:00 - 14:00

Lägg till i kalender

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt hösten 2021
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 52 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 34-100 kvm
Avgift 2.600-5.800 kr/mån
Pris 995.000-3.850.000 kr

Sorgenfri – kreativa kvarter mitt i city

Nya lägenheter med bra standard

Brf Skapa får 68 kvadratsmarta bostadsrätter om 1–4 rok. Huset blir lite rödbrun-aktigt och har fått inspiration av den gamla industrikaraktären som finns i området. Alla lägenheter är välplanerade och har tillgång till balkong eller uteplats. Mysiga vindvåningar med takfönster? Det finns här! Naturligtvis ingår helkaklat badrum med egen tvättmaskin, torktumlare. Köket är från IKEA och det tycker vi är bra - då är det lätt att anpassa till efter vad du vill ha. Diskmaskin och micro, javisst. Cykeln ställer du i ställen utanför eller tryggt nere i källaren. Har du bil finns det p-hus i kvarteret intill. 

Nära, närsomhelst och närbutik

Springa till bussen? Inga problem! Här har du nära till bussen, city, parken och till skolan. Det tar dig ca 10 minuter på cykel, sen är du nere hos kompisarna på Lilla Torg. Sköna S:t Knut ligger runt hörnet till vårt bostadskvarter, med mysiga kaféer och skön stämning. Det anläggs parker, trädgårdar, gröningar och torg i varje kvarter för att locka till att spendera tid utomhus. Ett utegym och fina promenad- och joggingstråk i vackra gröna oaser ligger precis över gatan. Närmaste sushiställe har du på hörnet Industrigatan/Nobelvägen och nyöppnat femvåningsgym rakt över gatan. 

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljare

Ida trivs på Sorgenfri

Ida bodde i Köpenhamn men längtade tillbaka till Malmö så när hon fick chansen att hyra en nyproducerad lägenhet i Sorgenfri nappade hon direkt. 

Det här ingår i din bostadsrätt

Förbrukningskostnader för varm- och kallvatten ingår i månadsavgiften. Dessutom har varje lägenhet fiberanslutning för TV, internet och telefoni. Ett grundutbud av ca 15 tv-kanaler och bredband ingår i månadsavgiften. Det ingår också garantier på vitvaror och tvättutrustning. Tryggt!

Genomtänkt från golv till tak

En Ikanolägenhet är kvadratsmart och byggd för att du ska få ut så mycket som möjligt av ytan du köper. De är ljusa med inredning i vitt och genomgående ekparkett. Köken är från IKEA och det ingår rostfria vitvaror, spis med induktionshäll, mikro och inbyggd diskmaskin. I badrummen finns tvättmaskin och torktumlare. Köper du i tidigt skede kan du göra egna inredningsval. 

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Kontakt

Vill du bli uppringd av Josefin Fagerholm, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt


Närliggande projekt

Malmö, Sorgenfri

Brf Skapa, etapp 3

Kommande

Malmö, Västra Hamnen

Brf Sporta

Kommande

Malmö, Västra Hamnen

Brf Grilla

Till salu

Malmö, Västra Hamnen

Brf Sola

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

Kommande