BRF SKAPA

Nyproduktion i Malmö, Sorgenfri

Kommande

Anmäl intresse

Sorgenfri – kreativa kvarter mitt i city

Bus, kreativitet och vardag. Lek kurragömma runt de gamla båghallarna, handla mat bredvid förskolan eller söndagshäng på kvarterets galleri. Här finns allt i samma område – mitt i city. Sorgenfri blir ett bostadsområde för allt & alla – till och med för den som vill göra absolut ingenting.

Bostäder som förenklar vardagen

Brf Skapa får 59 kvadratsmarta bostadsrätter om 1–4 rok. Alla lägenheter är välplanerade och har balkong eller uteplats. Här har vi tänkt till för att göra din vardag enklare, så du får mer tid över till allt annat roligt. Naturligtvis ingår tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin, ja det mesta du kan önska dig för att göra vardagslivet lite lättare.

Nära, närsomhelst och närbutik

Springa till bussen? Inga problem! Här har du nära till bussen, city, parken och till skolan. Visionen om det framtida Sorgenfri bygger på möten, gemenskap och småskalighet. I området planeras rum för spontana möten och aktiviteter. Här kan du med andra ord umgås hur du vill närsomhelst. Det anläggs parker, trädgårdar, gröningar och torg i varje kvarter för att locka till att spendera tid utomhus. Bottenvåningarna i husen kommer dessutom husera kreativa verksamheter, caféer och närbutiker.

Kontakt

Inredningsval

Att flytta in i nyproduktion har sina fördelar. När du köper tidigt kan du till exempel välja köksluckor i köket och färg på kaklet i badrummet. Många av inredningsvalen är dessutom kostnadsfria.

Ikano Förmån

Ikano Förmån ger dig förtur till våra kommande bostäder. Det betyder att du får välja och kan köpa bostad innan den öppna försäljningen startar. Klicka bli medlem när du intresseanmäler dig eller bli medlem här.

Hållbart byggande

Vår uttalade ambition är att skapa bostäder som främjar långsiktighet och kloka resursval. 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hitta hit

Fakta

Bostadstyp Lägenheter
Kommun Malmö
Område Sorgenfri
Boendeform Bostadsrätt
Antal bostäder 59 st
Antal rum 1-4 rum och kök
Kvm Ej fastställt
Månadsavgifter Ej fastställt
Priser Ej fastställt
Status Kommande
Inflyttning Preliminärt vår/sommar 2020

Närliggande projekt

Brf Fika, etapp 1

Malmö, Västra Hamnen

Slutsålt

Brf Leka

Malmö, Västra Hamnen

Till salu

Brf Fika, etapp 2

Malmö, Västra Hamnen

Till salu

Brf Pendla

Malmö, Hyllie

Till salu