Malmö, Sorgenfri

Brf Skapa

3 rok, 73 kvm

Inflyttning preliminärt hösten 2021

Reserverad

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt hösten 2021
Nummer 2-1002
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 0 av 5
Rum 3 rum och kök
Kvm 73 kvm
Avgift 4.465 kr/mån
Pris 2.300.000 kr

Lägenhet på tre rum och kök med högt i tak och egen uteplats på innergården

Välplanerad marklägenhet om tre rum och kök och 72 kvm. Lägenheten har en fin halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum och stora fönsterpartier ut mot balkongen. Uteplatsen ligger in mot gården och är 6 kvm stor. Två rymliga sovrum, ett om 13 kvm och ett om 11 kvm, båda med förvaring i garderober. Rymligt badrum med dusch och tvätt. Lägenheten har hela tre meters takhöjd (där annat ej anges).

Vitt kök från IKEA, Veddinge, med stänkskydd av vita stående kakelplattor. Laminatbänkskiva (alufärgad) med rak kant och infälld diskho. Kombinerade kyl- och frys i rostfritt utförande samt integrerad diskmaskin finns installerat. Induktionshällen är av glas och infälld i bänkskivan med rostfri varmluftsugn placerad under. Spiskåpa samt inbyggd rostfri mikrovågsugn.

Helkaklat badrum med vitt liggande kakel och golv med grå klinker. Raka vikbara duschväggar av glas samt tvättställ med vit kommod. Tvättmaskin och torktumlare finns installerat med en bänkskiva ovanför.

Lägenheten har genomgående parkettgolv i ek och vitmålade väggar.
Till lägenheten hör ett förråd i källarplan.

Lägenhetsväljare

Kontakt

Vill du bli uppringd av Josefin Fagerholm, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Skapa

Reserverad

Reserverad

Reserverad

3 rok, 74 Kvm

Såld

3 rok, 76 Kvm

Såld