Malmö, Sorgenfri

Brf Skapa

4 rok, 85 kvm

Inflyttning preliminärt hösten 2021

Till salu

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt hösten 2021
Nummer 3-1501
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 5 av 5
Rum 4 rum och kök
Kvm 85 kvm
Avgift 5.057 kr/mån
Pris 3.200.000 kr

Fantastiskt fint planerad takvåning med snedtak

Fantastiskt fint planerad takvåning med snedtak belägen på våning 5 av 5. Till höger om hallen ligger kök och vardagsrum i halvöppet samband. Från vardagsrummet som rymmer både matplats och soffgrupp når man den härliga balkongen som ligger in mot gården och mot sydväst. De tre sovrummen ligger samlade i en privat avdelning tillsammans med ett rymligt badrum med tvätt. Förvaring sker i skjutdörrsgarderober samt i garderober.

Vitt kök från IKEA, Veddinge, med stänkskydd av vita stående kakelplattor. Laminatbänkskiva (alufärgad) med rak kant och infälld diskho. Kyl och frys i fullhöjd i rostfritt utförande samt integrerad diskmaskin finns installerat. Induktionshällen är av glas och infälld i bänkskivan med rostfri varmluftsugn placerad under. Spiskåpa samt inbyggd rostfri mikrovågsugn.

Helkaklat badrum med vitt liggande kakel och golv med grå klinker. Raka vikbara duschväggar av glas samt tvättställ med vit kommod. Handdukstork ingår. Tvättmaskin och torktumlare finns installerat med en bänkskiva ovanför.

Lägenheten har genomgående parkettgolv i ek och vitmålade väggar.
Till lägenheten hör ett förråd i källarplan.

Lägenhetsväljare

Kontakt

Vill du bli uppringd av Josefin Fagerholm, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Skapa

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu