Malmö, Västra Klagstorp

Brf Skina

Inflyttning preliminärt årsskiftet 2022/2023

Till salu

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt årsskiftet 2022/2023
Bostadstyp Radhus
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 25 st
Rum 5-6 rum och kök
Kvm 109-122 kvm

Radhus i idylliska Västra Klagstorp

Vet du vad som finns bara tjugo minuter från centrala Malmö och precis utanför Tygelsjö? Jo, idyllen Västra Klagstorp. Här bygger vi nya radhus för den moderna barnfamiljen mitt bland öppna fält och skånsk natur.

Det är inte konstigt att det här är en plats som är särskilt populär bland barnfamiljer. I Västra Klagstorp växer ett tryggt bostadsområde fram, där alla barn kan leka med varandra med närhet till både lekparker och grönområden.

Stadsnära men tryggt

Du kanske har hört det förut – att bo i en bostad nära natur samtidigt som du har stadspulsen runt hörnet. Men är det någonstans det verkligen stämmer så är det här. I Brf Skina kommer du att bo omgiven av en härligt lantlig miljö bara en åtta minuters bussresa till Emporia i Hyllie. Och du kan enkelt behålla jobbet inne i stan samtidigt som du ger dina barn en trygg miljö där de kan leka med grannarna i kvarteret.

Ett genomtänkt radhus

I Brf Skina ska vi bygga radhus med 5-6 rum och kök där vi tänkt på allt. Entrévåningen bjuder på vardagsrum och kök i öppen planlösning med stora sällskapsytor. När jobb- och skoldagen är slut är det här din familj kan samlas och umgås på kvällarna. Dessutom har du både trädäck och trädgård utanför, där barnen kan leka och grillen kan tillaga maten till vårens fina utemiddagar. På ovanvåningen finns det inte bara tre sovrum, utan även ett mysigt allrum. Där kan den som vill smyga upp och koppla av med lite egentid när det behövs.

Titta in i ett av våra radhus

Observera att avvikelser kan förekomma.

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Ett bra planerat hus med 5 rum och kök 

I husen som är på 109 kvm möts du av en härlig entrévåning, som med den centrala matplatsen ger dig och din familj utrymme livet tillsammans. Här har du dessutom öppen planlösning med fönsterpartiet ut mot trädgården.

Ovanvåningen rymmer ett stort och två mindre sovrum, och ger dig också ett litet allrum där du kan koppla av.

Exempelpris: 3 650 000 kr

Bo i Västra Klagstorp

Västra Klagstorp är ett mycket attraktivt bostadsområde i Malmö kommun. Det är särskilt populärt bland barnfamiljer. En kilometer bort ligger grannbyn Tygelsjö, här finns det skolor, förskolor, bibliotek och mataffär med mera.

Ta sig hit

Buss 150 går två gånger i timmen och rutten är Malmö – Vellinge. Till Hyllie är det 7 minuter och till Malmö C är det 15 minuter. Det finns även jättefina cykelvägar till Hyllie, Limhamn, Klagshamn och Vellinge.    

Våra radhus

Vill du veta mer om våra radhus? Stadsnära och perfekt anpassade efter den moderna familjen.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa ett nybyggt radhus, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Kontakt

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Malmö, Västra Klagstorp

Brf Spegla

Kommande

Malmö, Elinegård

Brf Grönska

Till salu

Malmö, Elinegård

Brf Leva

Kommande

Malmö, Limhamn

Brf Glöda

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

Till salu