Malmö, Västra Klagstorp

Brf Skina

5 rok, 109 kvm

Inflyttning preliminärt årsskiftet 2022/2023

Reserverad

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt årsskiftet 2022/2023
Nummer 31
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Rum 5 rum och kök
Kvm 109 kvm
Avgift 5.065 kr/mån
Pris 3.750.000 kr

Radhus om 109 kvm med fint belägen gaveltomt

Med gaveltomt ligger detta fint planerade radhus om 109 kvm i två plan. I anslutning till entrén finner vi den välplanerade tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare samt generös förvaring. Vägg i vägg finner du ett helkaklat badrum med wc och dusch. Bostadens kök är smart planerat och erbjuder stora arbetsytor. För att skapa extra mycket förvaring finns en köksö med lådor som slukar stora grytor och köksmaskiner. Skåpsluckorna är vita och vitvarorna är rostfria i originalutförande. Diskmaskinen är integrerad med samma lucka som köket har.

Radhuset erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger flexibilitet i möbleringen och bjuder in till umgänge. Från vardagsrummet når vi det stora trädäcket och den lummiga trädgården i nordväst. Här finns även ett kallförråd med plats för förvaring av trädgårdsredskap mm. Trädgården gränsar mot en allmän grönyta.

På ovanvåningen finns tre sovrum och ett allrum. I anslutning till sovrum 1 som är 11 kvm finner du även en generös klädkammare med fönster. På ovanvåningen är badrummet stort och luftigt med ett härligt badkar.
Ett hem att trivas i!

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Skina

5 rok, 109 Kvm

Bokad

Reserverad

6 rok, 122 Kvm

Bokad

Reserverad

Reserverad