Malmö, Västra Klagstorp

Brf Skina

5 rok, 109 kvm

Inflyttning preliminärt årsskiftet 2022/2023

Till salu

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt årsskiftet 2022/2023
Nummer 38
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Rum 5 rum och kök
Kvm 109 kvm
Avgift 5.100 kr/mån
Pris 3.800.000 kr

Radhus om 109 kvm med västervänd tomt

Med trädgården vänd mot väster ligger detta välplanerade radhus om 109 kvm i två plan. Lägenhet 38 ligger i en länga om tre bostäder.

I anslutning till entrén finner vi den välplanerade tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare samt generös förvaring. Vägg i vägg finner du ett helkaklat badrum med wc och dusch. Bostadens kök är smart planerat och erbjuder stora arbetsytor. För att skapa extra mycket förvaring finns en köksö med lådor som slukar stora grytor och köksmaskiner. Radhuset erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger flexibilitet i möbleringen och bjuder in till umgänge. Från vardagsrummet når vi det stora trädäcket och den lummiga trädgården i bästa västerläge. Här finns även ett kallförråd med plats för förvaring av trädgårdsredskap mm.

På ovanvåningen finns tre sovrum och ett allrum. I anslutning till sovrum 1 som är 11 kvm finner du även en generös klädkammare med fönster. Ett takfönster hjälper till att släppa in bra med ljus i allrummet. På ovanvåningen är badrummet stort och luftigt med ett härligt badkar.
Ett hem att trivas i!

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Skina

Till salu

Till salu

Till salu

Reserverad

Reserverad