Malmö, Västra Klagstorp

Brf Skina

6 rok, 122 kvm

Inflyttning preliminärt årsskiftet 2022/2023

Reserverad

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt årsskiftet 2022/2023
Nummer 32
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Rum 6 rum och kök
Kvm 122 kvm
Avgift 5.669 kr/mån
Pris 4.350.000 kr

Rymligt radhus om 122 kvm beläget på gaveltomt

Rymligt radhus om 122 kvm beläget på gaveltomt.
Entrén ger en inbjudande känsla och erbjuder praktisk klinker på golvet och plats för avhängning av ytterkläder. I anslutning till entrén ligger den välplanerade tvättstugan som består av allt du behöver, tvättmaskin, torktumlare samt förvaring. Vägg i vägg ligger ett helkaklat badrum med wc och dusch.

Bostadens kök är smart planerat och erbjuder stora arbetsytor. Radhuset erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger flexibilitet i möbleringen och bjuder in till umgänge. Skåpsluckorna är vita och vitvarorna är rostfria i originalutförande. Diskmaskinen är integrerad med samma lucka som köket har. Från vardagsrummet når du det stora trädäcket och den fina trädgården i norr. Här finns även ett trädgårdsförråd med plats för förvaring av trädgårdsredskap. Trädgården gränsar mot en allmän grönyta.

I markplan ligger också ett rymligt sovrum/lekrum/kontor/gästrum om ca 13 kvm.

Ovanvåningen erbjuder tre sovrum samt ett allrum. I anslutning till sovrum 1 som är 11 kvm finner du även en generös klädkammare om hela 4 kvm med fönster. På ovanvåningen är badrummet stort och luftigt med ett praktiskt badkar.
Välkommen!

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Skina

6 rok, 122 Kvm

Bokad

Reserverad