Ikano Bostad - Gaveltrea med uteplats i sydväst!

 • Uteplats i sydväst mot innergården
 • Gavelläge
 • Öppen planlösning
 • Tillhörande förråd
 • Närhet till kommunikationer
 • Granne med naturen
En av de få treorna som har en egen uteplats i sydväst mot föreningens bakgård. Fönster i två väderstreck. OBS! Bilder från en visningslägenhet. Tillträde kan ske i april 2018. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till uteplatsen. Sovrum med goda förvaringsmöjligheter i en garderobsvägg. Det mindre sovrummet har en garderob och vetter mot uteplatsen. IKEA-kök med gråa kökssnickerier och stänkskydd av vita liggande kakelplattor. Bänkskiva i ljus valnötsmönstrad laminat med dubbla diskhoar (tillval som ingår), rostfri kyl- och frys, integrerad diskmaskin och induktionshäll av glas med rostfri varmluftsugn under. Rostfri mikrovågsugn monterad i väggskåp. Badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Duschhörna med vikbara väggar av glas (tillval som ingår). Tvättställ med kommod (tillval som ingår) och kombinerad tvätt- och torktumlare (kombimaskin). Spotlights i taket med dimmer (tillval som ingår). Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och vitmålade väggar. Till lägenheten tillhör ett förråd.
704@2x

Fakta

Inflyttning Preliminärt från kvartal 4 2017
Nummer 704
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 0 av 5
Rum 3 rum och kök
Kvm 63 kvm
Avgift 3.774 kr
Pris 2.785.000 kr

Hitta hit

Visningar

00:00 - 00:00

Visning sker på Hundlokegränd 20, vån 3! Ring 08-4415726 för visningstid

Lägg till

Kontakt

Anders Karlén

Fastighetsmäklare

Mobil: 08-441 57 26

Lägg till

Andra intressanta bostäder i Brf Skogsstjärnan

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Nedan kan du läsa om hela projektet

Stockholm, Hässelby

BRF SKOGSSTJÄRNAN

Till salu

Anmäl intresse

Nya priser på 4:or

Välkommen hem till ett strålande liv i Hässelby. Här bor du på naturskönt läge utmed Lövstavägen, med närhet till både service  och bra kommunikationer.  

Nu kan du flytta in i Brf Skogsstjärnan där alla lägenheter har balkong eller uteplats in mot den lugna gården. Bo kvadratsmart med ljus och öppen planlösning - perfekt för dig som letar efter en lite större bostad.

Nu har vi dessutom nya priser på alla fyror. Välkommen hem!

 

Mer om närområdet

 • Butiker & service

  I området finns bland annat Åkermyntans centrum med ett flertal butiker och restauranger på promenadavstånd. Med bil eller tunnelbana tar du dig lätt till Vällingby Centrum med en mängd restauranger och butiker med en stor variation på utbud. Nära ligger även Hässelby Gårds centrum med olika typer av service.

 • Förskola & skola

  I dag finns flera förskolor och grundskolor i närområdet. Gymnasieskola finns i Spånga med bussförbindelse direkt från Lövstavägen. Hässelbygårdskolan har verksamhet från förskola till åk 9.

 • Natur & fritid

  Härlig natur med trevliga promenadstråk finns i stort sett direkt utanför dörren. I närområdet finns flera idrottsanläggningar med olika aktiviteter, idrottshallar, badplatser, simhall, fotbollsplaner och golfklubb. I naturreservatet i Grimsta finns motionsspår.
 • Kommunikationer

  Hässelby har väl utbyggd lokaltrafik med både buss och tunnelbana. För den som vill ta pendeltåg finns busslinjer till både Spånga Station och Barkarby (Järfälla). Områdets T-banestationer är Johannelund och Hässelby Gård. 

Lägenhetsväljare etapp 3

Bostäder och priser

Karta

Välj färdsätt

Fakta

Inflyttning Under våren 2018
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 127 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 29-89 kvm
Avgift 2.142-5.022 kr
Pris 2.725.000-4.090.000 kr

Välkommen till vårt showroom

Varje torsdag har vi öppet hus på Landsvägen 52 i Sundbyberg klockan 15-19 

Hitta hit

Närliggande projekt

Stockholm, Bromsten

Bromsten

Kommande

Järfälla, Barkarbystaden

Brf Lyfta

Till salu

Järfälla, Barkarbystaden

Brf Flyga

Till salu

Sundbyberg, Järvastaden

Brf Ströva

Till salu