Ikano Bostad - Fönster åt tre håll och balkong i sydväst!

Två trappor upp ligger en av de få fyror som finns i föreningen. Fönster i tre väderstreck och balkong i sydväst mot föreningens bakgård.

OBS! Bilderna är tagna i visningslägenheten (lägenhet 632).

Inflyttning kan ske i april 2018.

Hall med goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober och städskåp. Spotlights i tak med dimmer (tillval som ingår).

Kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning med utgång till balkongen.

Sovrum 1 med förvaringsmöjligheter i en garderobsvägg. Sovrum 2 och 3 vetter in mot gården.

Badrum med kaklade väggar och mellangrått klinkergolv (tillval som ingår). Duschhörna med vikbara väggar av glas. Tvättställ med kommod (tillval som ingår) och tvättmaskin och torktumlare av märket Siemens (tillval som ingår). Spotlights i tak med dimmer (tillval som ingår). Skåp ovanför tvättmaskin och torktumlare (tillval som ingår). Golvvärme (tillval som ingår).

IKEA-kök med gråa kökssnickerier och stänkskydd av vita liggande kakelplattor. Bänkskiva i svart marmormönstrad laminat med dubbla diskhoar (tillval som ingår), rostfri kyl- och frys (tillval som ingår), diskmaskin och induktionshäll av glas med rostfri varmluftsugn under av märket Electrolux (tillval som ingår). Rostfri mikrovågsugn.

Till lägenheten tillhör ett förråd.

722@2x

Fakta

Inflyttning Preliminärt från kvartal 4 2017
Nummer 722
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 2 av 5
Rum 4 rum och kök
Kvm 89 kvm
Avgift 5.022 kr
Pris 3.985.000 kr

Hitta hit

Visningar

Imorgon!

00:00 - 00:00

Välkommen på visning på Hundlokegränd 20. Ring 08-4415726 för visningstid

Lägg till

Kontakt

Anders Karlén

Fastighetsmäklare

Mobil: 08-441 57 26

Lägg till

Andra intressanta bostäder i Brf Skogsstjärnan

Till salu

Till salu

Nedan kan du läsa om hela projektet

Stockholm, Hässelby

BRF SKOGSSTJÄRNAN

Till salu

Anmäl intresse

Nya priser på 4:or

Välkommen hem till ett strålande liv i Hässelby. Här bor du på naturskönt läge utmed Lövstavägen, med närhet till både service  och bra kommunikationer.  

Nu kan du flytta in i Brf Skogsstjärnan där alla lägenheter har balkong eller uteplats in mot den lugna gården. Bo kvadratsmart med ljus och öppen planlösning - perfekt för dig som letar efter en lite större bostad.

Nu har vi dessutom nya priser på alla fyror. Välkommen hem!

Lägenhetsväljaren

Bostäder och priser

Vårerbjudande

Köp bostad mellan 15 april - 15 maj så får du din nya balkong inredd på köpet. Det betyder att din balkong eller uteplats står inredd och klar när du flyttar in! Kontakta mäklaren för mer information.

 

Erbjudandet gäller i Stockholms län och Uppsala län. Balkongen eller uteplatsen inreds med hjälp av IKEA, efter aktuellt sortiment, till ett värde av ca 5 000 kr och går inte att byta ut mot pengar, presentkort eller annan inredning.

Mer om närområdet

 • Butiker & service

  I området finns bland annat Åkermyntans centrum med ett flertal butiker och restauranger på promenadavstånd. Med bil eller tunnelbana tar du dig lätt till Vällingby Centrum med en mängd restauranger och butiker med en stor variation på utbud. Nära ligger även Hässelby Gårds centrum med olika typer av service.

 • Förskola & skola

  I dag finns flera förskolor och grundskolor i närområdet. Gymnasieskola finns i Spånga med bussförbindelse direkt från Lövstavägen. Hässelbygårdskolan har verksamhet från förskola till åk 9.

 • Natur & fritid

  Härlig natur med trevliga promenadstråk finns i stort sett direkt utanför dörren. I närområdet finns flera idrottsanläggningar med olika aktiviteter, idrottshallar, badplatser, simhall, fotbollsplaner och golfklubb. I naturreservatet i Grimsta finns motionsspår.
 • Kommunikationer

  Hässelby har väl utbyggd lokaltrafik med både buss och tunnelbana. För den som vill ta pendeltåg finns busslinjer till både Spånga Station och Barkarby (Järfälla). Områdets T-banestationer är Johannelund och Hässelby Gård. 

Karta

Välj färdsätt

Fakta

Inflyttning Under våren 2018
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 127 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 29-89 kvm
Avgift 2.142-5.022 kr
Pris 2.725.000-4.090.000 kr

Välkommen till vårt showroom

Varje torsdag har vi öppet hus på Landsvägen 52 i Sundbyberg klockan 15-19 

Hitta hit

Närliggande projekt

Stockholm, Bromsten

Bromsten

Kommande

Järfälla, Barkarbystaden

Brf Flyga

Till salu

Sundbyberg, Järvastaden

Brf Ströva

Till salu

Sundbyberg, Järvastaden

Brf Sprinta

Till salu