Huddinge, Sjödalen

BRF SKÖRDA etapp 2

Kommande

Anmäl intresse

Ny chans i gröna och dynamiska Sjödalen

Vill du bo där det händer? Då har du hittat rätt. Sjödalen är ett dynamiskt område på cykelavstånd från Södertörns högskola och Karolinska Institutet. Huddinge Centrum med sina 70 butiker och all service kan du gå till.

Nu drar vi igång den andra etappen av Brf Skörda. 35 kvadratsmarta lägenheter från 1 till 3 rok. En kanonchans om du vill ha mycket bostad för pengarna. Lägenheterna är planerade så att varje kvadratmeter räknas och vi har plussat på rejält med livskvalitet. Försäljningen kommer att påbörjas till sommaren 2018. Mer information om tid och plats kommer senare

Inflyttning äger rum kvartal 1 2019.

Kontakta mig för visning och frågor

Vårerbjudande

Köp bostad mellan 15 april - 15 maj så får du din nya balkong inredd på köpet. Det betyder att din balkong eller uteplats står inredd och klar när du flyttar in! Kontakta mäklaren för mer information.

 

Erbjudandet gäller i Stockholms län och Uppsala län. Balkongen eller uteplatsen inreds med hjälp av IKEA, efter aktuellt sortiment, till ett värde av ca 5 000 kr och går inte att byta ut mot pengar, presentkort eller annan inredning.

  • Balkong och innergård

    Njut av din egen balkong med odlingsmöjligheter. Tomater från egna plantor smakar ju alla bäst. Vill du ha mer grönska går du ut på den sociala innergården. Varför inte ordna grillfest med grannarna?

  • Läge för aktivt liv

    Från Huddinge station tar det bara en kvart till Stockholm. Men skolor, förskolor och allt du behöver för det dagliga livet finns inom gång- eller cykelavstånd. Och med naturen inpå knuten har du alla möjligheter att leva ett aktivt liv. Välj mellan flera sköna motionsspår och utegym. Sjön Trehörningen lockar med både klippbad och fiske.

  • Konst och hämtpizza

    Konstnärliga intryck, och god fika, serveras på Fullersta gård – Huddinge kommuns konstcentrum. Men ibland vill man bara softa utan krav. Då är det bra att Huddinges bästa pizza finns på krypavstånd.

Karta

Välj färdsätt

Fakta

Inflyttning Vintern 2018/2019
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 35 st
Rum 1-3 rum och kök
Kvm 28-77 kvm
Avgift 2.000-4.350 kr
Pris 1.675.000-3.950.000 kr

Inredningsval

Att flytta in i nyproduktion har sina fördelar. När du köper tidigt kan du till exempel välja köksluckor i köket och färg på kaklet i badrummet. Många av inredningsvalen är dessutom kostnadsfria.

Ikano Förmån

Ikano Förmån ger dig förtur till våra kommande bostäder. Det betyder att du får välja och kan köpa bostad innan den öppna försäljningen startar. Klicka bli medlem när du intresseanmäler dig eller bli medlem här.

Hållbart byggande

Vår uttalade ambition är att skapa bostäder som främjar långsiktighet och kloka resursval. 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Välkommen till vårt showroom

Varje torsdag har vi öppet hus på Landsvägen 52 i Sundbyberg klockan 15-19 

Hitta hit

Närliggande projekt

Huddinge, Sjödalen

Brf Skörda

Till salu

Huddinge, Sjödalen

Brf Odla

Till salu

Stockholm, Farsta

Telestaden

Kommande

Stockholm, Årsta

Brf Trivas

Kommande