Huddinge, Sjödalen

Brf Skörda

Inflyttnings­­klart

Till salu

Visningar

Välkommen till vår visningslägenhet på Förrådsvägen 44!

Tid
11:00 - 11:30

Lägg till i kalender

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Efter överenskommelse
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 94 st
Rum 1-3 rum och kök
Kvm 28-77 kvm
Avgift 2.000-4.350 kr/mån
Pris 1.675.000-4.275.000 kr

Välkommen hem till Huddinge

Livet är härligt i nyproduktion. Kvadratsmarta lägenheter ger dig mer för pengarna. Rymliga hissar gör flytten enkel. Närheten till pendeln sparar värdefull tid. Och i vårt kvarter får du någonting alldeles extra. Ett vackert växthus på innergården där du kan odla tomater till sommarens grillkvällar. Bekvämt helt enkelt.

Visste du att Huddinge är ett gammalt fornnordiskt namn som betyder de som bor på udden? Huddinge ligger nämligen på ön Södertörn. Här bor du nära skogar och sjöar samtidigt som du smidigt tar dig till stan på 16 minuter. Vilken dröm. Flytta hit!

Först till kvarn gäller

Erbjudandet gäller en tvåa på 49 kvm för 2.450.000 kr. Kontakta mäklare Johan Fjaestad direkt om du vill köpa. Det är först till kvarn gäller.

Det finns fortfarande lediga lägenheter

I Brf Skörda hittar du kvadratsmarta 1-3:or. Ettorna passar perfekt för dig som är student eller reser mycket. På 28 kvadratmeter har du allt du behöver. Duschrum med tvättmaskin, stor balkong för utemiddagar och öppen planlösning så att du får plats med ett ordentligt kök.

Treorna på 77 kvadratmeter rymmer både dig och eventuella gäster, barn eller barnbarn. Även här finns den stora balkongen där du kan dricka ditt eftermiddagskaffe i lugn och ro.

Var ligger Brf Skörda?

Jo, det ligger på Förrådsvägen/Centralvägen, 10 minuters promenad från Huddinge centrum. Alltså tillräckligt nära för att du enkelt ska kunna utnyttja pendeltåget, restaurangerna och butikerna när du känner för det. Och tillräckligt långt bort för att du ska ha det lugnt och grönt hemma. Ett tips: 10 minuter bort finns sjön Trehörningen med badplats och blåbärsskogar.

Dokument

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Gå på virtuell visning

Ta en titt på hur lägenheterna i Brf Skörda ser ut.

1 rum och kök

3 rum och kök

Första etappen

I den första etappen av Brf Skörda bygger vi 94 bostadsrätter med 1 - 3 rum och kök. Alla lägenheter är kvadratsmart planerade och har kök från IKEA.

Jag vill köpa! Hur går det till?

  • Gå på visning eller boka en privatvisning
  • Prata med mäklaren
  • Flytta in när det passar dig

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen

Tryggt köp

Kontakt

Vill du bli uppringd av Johan Fjaestad, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Nära till det mesta

I Sjödalen har du nära till det sköna, gröna livet. Inte långt bort väntar Sörskogen, Sjödalsparken och bad från klipporna i Trehörningen. Och på din balkong eller uteplats med egen odlingslåda kan du skörda egna grönsaker! Samtidigt finns Huddinge Centrum på bekvämt avstånd, med 70 butiker, bussförbindelser och pendeltågsstation.

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Huddinge, Sjödalen

Brf Blomma Etapp 2

Kommande

Huddinge, Sjödalen

Brf Blomma Etapp 1

Till salu

Stockholm, Farsta

Telestaden

Kommande

Stockholm, Årsta

Brf Vissla

Kommande

Stockholm, Årstaberg

Brf Trivas

Kommande