Rymlig tvåa om hela 65 m² med öppen planlösning och balkong i nordvästligt läge. Våning 4/6.

Hemtrevlig tvårumslägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här bidrar de stora fönsterpartierna till stort ljusinsläpp och skapar en känsla av extra rymd.

Balkong mot trevlig innergård i sydostläge.

IKEA-kök med vita kökssnickerier och vita luckar som är inredarensval. Lika som stänkskydd av vita stora stående kakelplattor och aluminiummönstrad bänkskiva i laminat. Energisnåla vitvaror i köket så som integrerad diskmaskin, rostfri kyl/frys, varmluftsugn och mikrovågsungn Induktionshäll med fläkt i rostfritt utförande.

Modernt och stilrent duschrum med grått klinkergolv och vitt liggande kakel på väggarna. Detta utrymme utrustas med golvmonterad Wc-stol, tvättställ med vit kommod, spegel med belysning och eluttag, vikbara duschväggar av glas samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare (kombimaskin).

Lägenheten har genomgående vitlaserat parkettgolv i ek och vitmålade väggar. Innerdörrarna är vita med handtag i mattborstad krom. Fönsterbänkar av natursten.

Till lägenheten hör ett förråd i källar- eller vindsplan. Hiss hela vägen upp till vindsplanet eller ned till garage eller cykelförråd.

3-1404@2x

Fakta

Tillträde 2018-12-31
Nummer 3-1404
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 4 av 6
Rum 2 rum och kök
Kvm 65 Kvm
Avgift 3.900 kr
Pris 2.400.000 kr

Hitta hit

Visningar

16:00 - 17:00

Öppen visning - Välkommen till vår visningslägenhet på Råbyvägen 57H! Ingång från Atterbomsgatan.

Lägg till

Kontakt

Andra intressanta bostäder i Brf Skriva

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Nedan kan du läsa om hela projektet

Uppsala, Gränby

BRF SKRIVA

Till salu

Anmäl intresse

Nya Gränby, nära grönområde och city

Här bor du med ljus öppen planlösning och egen balkong eller uteplats, och har fortfarande chans att göra dina egna personliga inredningsval.

Lägenheterna är fullt utrustade med vad man behöver för vardagen, inklusive bredband, tv och telefoni.  Även den gröna gården lockar till umgänge, kanske kring den gemensamma grillplatsen. I föreningen finns även garage med bilpool från Sunfleet, gott om platser för cyklar i cyckelförråd.

Vill du veta mer om bilpool via Sunfleet? Klicka här

Lägenheterna och området

 • Om lägenheterna

  • Grillplats på innergården
  • Ljus och modern inredning
  • Diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare ingår
  • Inflyttning från hösten 2018
 • Modernt och genomtänkt i Gränby

  Köken är modernt utrustade med induktionshäll, separat ugn, diskmaskin och för miljöns skull energibesparande blandare. I det helkaklade badrummet med klinkergolv finner du tvättutrustning, duschvägg i klarglas och kommod under tvättstället. Samtliga rum har ekparkett och vita väggar och alla lägenheter har antingen uteplats eller balkong.

 • Stadsliv med närhet till grönska

  Från våra lägenheter i Gränby har du nära till det mesta. Alldeles intill ligger Gränbyparkens grönområden, perfekta för en picknick med vännerna. Med goda kommunikationer finns Uppsala centrum på bekvämt avstånd. Och vill du hellre handla på hemmaplan har Gränby Centrum över 100 butiker och restauranger.

 • Intervju: Min första lägenhet ska ändå vara lite flashig, säger Khodor och skrattar.

  Den allra första lägenheten

  Högst upp med två balkonger. Khodor Kehwa flyttar snart till sin första egna lägenhet och har gjort sitt allra första bostadsrättsköp. Flytten går till hans barndomskvarter i Gränby. 
  En stadsdel som är under förändring.

  - Det är mitt första köp. Jag har sparat mycket pengar till det här och jag har väldigt stora förväntningar. Inte bara det. Det är första gången jag flyttar in i min egen lägenhet. Det betyder mycket. Jag tänker redan nu på vilka möbler jag ska ha och lampor och sånt.

  Efter att ha letat lägenhet länge föll valet på en nybyggd lägenhet. Det som avgjorde var inte priset, utan vad han fick för priset.

  - Den lägenheten var attraktiv. Högst upp med två balkonger - det var ändå lite speciellt tyckte jag. Min första lägenhet ska ändå vara lite flashig, säger Khodor och skrattar.

  Khodor är uppvuxen i Uppsala där han idag jobbar som bilförsäljare och han känner väl till sin stad. I kvarteren i Gränby bodde han när han var yngre.

  - Jag är född och uppvuxen i det området, har gått i skolan där och mina vänner bor där. Nu har man byggt om Gränby så det är mycket fräschare och finare. Och det ligger centralt och är nära till mycket.

  Att slippa budgivningar och att få ett tryggt boende utan eventuella skador och fel var några av anledningarna till att Khodor valde att köpa nybyggt. Att man vet vad man får. Som många andra tyckte han att det var roligt att få göra egna inredningsval till lägenheten och tog hjälp av Ikano Bostads kundansvarige.

  - Jag valde allt man kunde välja extra. Jag tänkte YOLO, jag kör på. Lägenheten måste ju bli fin. Man vill göra den till sin egen.

  Att flytta in till nybyggt betyder ofta en väntan på sin lägenhet. Khodor vill att det ska hända så snart som möjligt, men tycker även att det är spännande med väntan och att ha något att se fram emot. Som att sitta på balkongen, chilla och njuta av utsikten.

  Khodor Kehwa, 30 år, bilförsäljare Toyota

Lägenhetsväljaren

Bostäder och priser

Hitta hit

Fakta

Inflyttning Sommaren 2018
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 56 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 34-89 Kvm
Avgift 2.450-5.050
Pris 1.650.000-3.250.000

Inredningsval

Att flytta in i nyproduktion har sina fördelar. När du köper tidigt kan du till exempel välja köksluckor i köket och färg på kaklet i badrummet. Många av inredningsvalen är dessutom kostnadsfria.

Hållbart byggande

Vår uttalade ambition är att skapa bostäder som främjar långsiktighet och kloka resursval. 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete


Närliggande projekt

Uppsala, Gränby

Brf Läsa

Till salu

Uppsala, Gränby

Brf Romanen

Till salu

Uppsala, Gränby

Brf Skildra

Till salu

Uppsala, Kvarngärdet

Kvarngärdet

Kommande