Uppsala, Gränby

Brf Skriva

2 rok, 45 kvm

Inflyttnings­­klart

Till salu

Visningar

Välkommen på visning! OBS anmälan krävs. Visningen sker i vår visningslägenhet på Råbyvägen 53E.

Imorgon!
Tid
12:00 - 13:00

Lägg till i kalender

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Nu eller när det passar dig
Nummer 3-1503
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 5 av 6
Rum 2 rum och kök
Kvm 45 kvm
Avgift 2.942 kr/mån
Pris 1.850.000 kr

Högt belägen tvåa på vån. 5/6 med optimal planlösning och fritt läge. Balkong i sydostläge.

På femte våningen finns denna trevliga tvårumslägenhet med en mycket väl genomtänkt planlösning. Här finns kök och vardagsrum i öppen anslutning till varandra, separat sovrum och rymligt duschrum med kombimaskin.

Välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter i form av en dubbelgarderob/städskåp samt en ytterligare garderob. Säkerhetsdörr med tittöga.

Bostaden erbjuder en balkong som vetter mot trevlig innergård i sydostligt läge med utgång från vardagsrummet.

Separat sovrum med en dubbelgarderob samt ett linneskåp.

IKEA-kök med vita kökssnickerier och vita luckar som är inredarensval. Lika som stänkskydd av vita stora stående kakelplattor och aluminiummönstrad bänkskiva i laminat. Energisnåla vitvaror i köket så som integrerad diskmaskin, rostfri kyl/frys, varmluftsugn och mikrovågsungn Induktionshäll med fläkt i rostfritt utförande.

Modernt och stilrent duschrum med grått klinkergolv och vitt liggande kakel på väggarna samt spotlights i taket. Detta utrymme utrustas med golvmonterad Wc-stol, tvättställ med vit kommod, spegel med belysning och eluttag, vikbara duschväggar av glas samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare (kombimaskin).

Lägenheten har genomgående vitlaserat parkettgolv i ek och vitmålade väggar. Innerdörrarna är vita med handtag i mattborstad krom. Fönsterbänkar av natursten.

Till lägenheten hör ett förråd i källar- eller vindsplan. Hiss hela vägen upp till vindsplanet eller ned till garage eller cykelförråd.

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av Anders Levin, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Skriva

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu