Malmö, Limhamn

BRF SMIDA

Inflyttning vår/sommar 2019

Till salu

Visningar

Välkommen på visning i visningslägenheten på Fernissagatan 16, skyltat från Geijersgatan!

Tid
12:00 - 13:00

Lägg till i kalender

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Vår/sommar 2019
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 60 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 37-86 kvm
Avgift 2.600-4.800 kr/mån
Pris 1.250.000-3.200.000 kr

Brf Smida - nybyggt på Limhamn!

Gjutet läge! Här, intill Limhamnsfältet, är du en promenad från småbåtshamn, strand och stora gröna ytor åt ena hållet, och det mysiga Limhamn åt andra. Vill du ha ett högre tempo är det bara att hoppa på bussen, hållplats finns runt hörnet. Läget kan inte bli mer perfekt. 

3 rum och kök till salu
Ta en titt på 3 rum och kök som är till salu: här är köket väl tilltaget och lite privat, stora sovrummet har en bra garderobsvägg för förvaring och från vardagsrummet finns utgång till balkongen. Pris från 2 400 000 kr med månadsavgift på ca 4 000 kr. Möt våren i ny lägenhet här på Limhamn, flytta in i maj!

Bra standard i köpet
Alla våra lägenheter är utrustade med en bra grundstandard: genomgående ekparkett, helkaklat badrum och rostfria vitvaror. Köken kommer från IKEA och det tycker vi är bra - då kan du lätt ändra, förnya och köpa till när det behövs. Alla bostäder har balkong eller uteplats, mysigt att sitta och ta en kaffe med vänner och bekanta på.

Bli inspirerad i visningslägenheten
I den fina visningslägenheten kan du klämma, känna och titta in i köksskåpen. Det ger en bra känsla för vad du får om du köper en bostad av Ikano. Aktuella visningstider hittar du längre ner på sidan. Du är alltid välkommen att kontakta vår mäklare Anna Jermander på 040-691 82 82 och boka in en privat visningstid.

 • Våra lägenheter - välplanerade och kvadratsmarta

  Vi vill att så många som möjligt ska kunna bo bra. Därför bygger vi alltid kvadrtsmarta lägenheter som ger ett prisvärt, trivsamt och hållbart boende. Eller som vi säger: En bostad på schyssta villkor.

  Lägenheterna är i storlek om 1-4 r.o.k. i olika storlekar. Vi bygger hem för som passar för människor i alla faser i livet, från första lyan till bekvämt boende på äldre dar. Lägenheterna har fina kök från IKEA, köper du i tidigt skede kan du göra egna inredningsval och få den stil som du vill ha. Det ingår miljöklassade vitvaror som induktionshäll, diskmaskin och micro. I WC/dusch är väggarna helkaklade med klinker på golvet. Och egen tvättmaskin eller kombimaskin, så du kan tvätta när du vill.

  Inredningen går i ljusa färger och fönsterna släpper in härligt ljus. Alla lägenheter har egen balkong eller utplats så du har alltid nära till den friska luften. Och självklart finns det hiss. Skönt att slippa bära tunga matkassar. Eller dra barnvagnen i trapporna. 

 • Så enkelt att bo i nybyggt

  Att bo i nybyggt är bekvämt, tryggt och enkelt. Du slipper renovera och kan istället ägna tid åt att göra roliga saker.

  Du slipper krånglig budgivning, hos oss betalar du ett fast pris för lägenheten. Förbrukningskostnader för varm- och kallvatten ingår i månadsavgiften. Dessutom har varje lägenhet fiberanslutning för TV, internet och telefoni. Ett grundutbud av ca 15 tv-kanaler och bredband ingår i månadsavgiften. Allt det här gör att du lätt kan räkna ut din månadskostnad och vet hur mycket ditt boende kommer att kosta. Det känns tryggt.

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Anna Jermander, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Tryggt köp

Mycket är nytt när du ska köpa en nybyggd bostad. För oss är det viktigt att det känns tryggt och enkelt. Läs mer om fördelarna med nyproduktion här.

Ikano Förmån

Ikano Förmån ger dig förtur till våra kommande bostäder. Det betyder att du får välja och kan köpa bostad innan den öppna försäljningen startar. Klicka bli medlem när du intresseanmäler dig eller bli medlem här.

Hållbart byggande

Vår uttalade ambition är att skapa bostäder som främjar långsiktighet och kloka resursval. 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Närliggande projekt

Malmö, Limhamn

Brf Gjuta

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

Kommande

Malmö, Limhamn

Brf Spira

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Knoppa

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Vattna

Till salu