Malmö, Limhamn

BRF SMIDA

2 rok, 58 kvm

Inflyttning vår/sommar 2019

Till salu

Visningar

Välkommen på öppen visning i vår bod på Geijersgatan 1, skyltat från Limhamnsvägen!

Imorgon!
Tid
13:00 - 13:45

Lägg till i kalender

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Juli 2019
Nummer 8-1004
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 0 av 3
Rum 2 rum och kök
Kvm 58 kvm
Avgift 3.519 kr
Pris 1.700.000 kr

Tvåa med uteplats mot innergården!

Tvårumslägenhet i markplan, med klockren planlösning för den som uppskattar när kök och vardagsrum är beläget var för sig. En egen uteplats belägen mot innergården nås från vardagsrummet.

Rymlig hall med plats för avhängning. En enkel garderob finns här, och ett städskåp. Rakt fram finns badrummet, som får mörkgrått klinker på golv, och vita liggande kakelplattor. Dusch med plana duschväggar av glas, wc, och tvättställ i keramik. Under tvättstället finns en vit kommod med förvaring. Över, en spegel med inbyggd belysning. Tvättmaskin och torktumlare finns installerat med vit laminatbänkskiva över.

Sovrum med skjutdörrsgarderob och plats för dubbelsäng.

Det trivsamma köket har plats för bord och fyra stolar. Integrerat hörnkök med vita kökssnickerier från IKEA. Gott om arbetsytor och skåpsförvaring. Bänkskivan är en alumönstrad laminatbänkskiva, med infälld diskho i rostfritt stål. Över diskbänken sitter stora, vita kakelplattor. Induktionshäll, med varmluftsugn i rostfritt utförande undertill. Diskmaskinen är integrerad med samma lucka som köksskåpen. Mikrovågsugn finns installerat, kombinerad kyl och frys i rostfritt.

I lägenhetens motsatta del, är vardagsrummet beläget. Härifrån nås alltså uteplatsen om ca 7 kvm, belägen mot innergården i nordväst.

Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och vita, släta väggar.

Till bostaden hör ett förråd.

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Anna Jermander, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Smida

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu