Malmö, Limhamn

BRF SMIDA

3 rok, 70 kvm

Inflyttning maj 2019

Till salu

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Maj 2019
Nummer 5-1301
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 3 av 5
Rum 3 rum och kök
Kvm 70 kvm
Avgift 4.062
Pris 2.600.000 kr

Ljus trea med trivsam planlösning och mysig balkong!

Trerummare med klockren planlösning för den som uppskattar när kök och vardagsrum är beläget var för sig. En mysig balkong på lugnt gårdsläge nås från vardagsrummet.

Stor och öppen hall med gott om ljusinsläpp. En enkel garderob finns här, och gott om plats för avhängning. Rakt fram finns badrummet, som får mörkgrått klinker på golv, och vita liggande kakelplattor. Dusch med plana duschväggar av glas, wc, och tvättställ i keramik. Under tvättstället finns en vit kommod med förvaring. Över, en spegel med inbyggd belysning. Tvättmaskin och torktumlare finns installerat med ljus laminatbänkskiva över.

Det stora sovrummet har gott om garderober och plats för dubbelsäng. Beläget i svalt nordöstläge.

Det trivsamma köket har plats för ett rejält matbord och 6 stolar. Integrerat kök med vita kökssnickerier från IKEA. Gott om arbetsytor och skåpsförvaring. Bänkskivan är en alumönstrad laminatbänkskiva, med infälld diskho i rostfritt stål. Över diskbänken sitter stora, vita kakelplattor. Induktionshäll, med varmluftsugn i rostfritt utförande undertill. Diskmaskinen är integrerad med samma lucka som köksskåpen. Mikrovågsugn finns installerat, kombinerad kyl och frys i rostfritt utförande.

I lägenhetens motsatta del, är vardagsrummet beläget. Härifrån nås alltså balkongen på perfekt gårdsläge! I anslutning till vardagsrummet finns det mindre sovrummet. Det perfekta hemmakontoret, eller ett mysigt barnrum. Förvaring i en enkel garderob.

Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och vita, släta väggar.

Till bostaden hör ett förråd.

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Anna Jermander, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Smida

Till salu

Till salu

4 rok, 86 Kvm

Såld

Till salu

Till salu