Malmö, Limhamn

BRF SMIDA

3 rok, 73 kvm

Inflyttnings­­klart

Till salu

Visningar

Välkommen på visning i visningslägenheten på Fernissagatan 16, följ skyltar från Geijersgatan!

Tid
12:00 - 13:00

Lägg till i kalender

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Maj 2019
Nummer 5-1503
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 5 av 5
Rum 3 rum och kök
Kvm 73 kvm
Avgift 4.195
Pris 3.000.000 kr

Härlig trea högst upp i huset med terrassliknande balkong om 11 kvm!

Trerummare högst upp i huset, med trivsam och bekväm planlösning med ett separat och rymligt kök. En härlig balkong på högt läge nås från vardagsrummet.

Stor och öppen hall med gott om ljusinsläpp. En enkel garderob finns här, och gott om plats för avhängning. Rakt fram finns badrummet, som får mörkgrått klinker på golv, och vita liggande kakelplattor. Dusch med plana duschväggar av glas, wc, och tvättställ i keramik. Under tvättstället finns en vit kommod med förvaring. Över, en spegel med inbyggd belysning. Tvättmaskin och torktumlare finns installerat med ljus laminatbänkskiva över.

Det stora sovrummet är väl tilltaget och har gott om garderober och plats för dubbelsängen.

Det välplanerade köket som nås från hallen har plats för ett rejält matbord och 6 stolar. Integrerat kök med vita kökssnickerier från IKEA. Gott om arbetsytor och skåpsförvaring. Bänkskivan är en alumönstrad laminatbänkskiva, med infälld diskho i rostfritt stål. Över diskbänken sitter stora, vita kakelplattor. Induktionshäll, med varmluftsugn i rostfritt utförande undertill. Diskmaskinen är integrerad med samma lucka som köksskåpen. Mikrovågsugn finns installerat i överskåp, kombinerad kyl och frys i rostfritt utförande. Extra förvaringsutrymme finns i kammare i anslutning till köket.

I lägenhetens motsatta del, är vardagsrummet beläget. Välplanerat med gott om plats för soffmöblemanget. Härifrån nås alltså den ca 11 kvm stora balkongen på trevligt sydvästläge mot gården. I anslutning till vardagsrummet finns det mindre sovrummet. Det perfekta hemmakontoret, eller ett mysigt barnrum. Förvaring i en enkel garderob.

Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och vita, släta väggar.

Till bostaden hör ett förråd.

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Anna Jermander, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Smida

Till salu

Till salu

4 rok, 86 Kvm

Såld

3 rok, 74 Kvm

Såld

3 rok, 74 Kvm

Såld