Malmö, Limhamn

BRF SMIDA

3 rok, 70 kvm

Inflyttning juni 2019

Till salu

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Juni 2019
Nummer 7-1101
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 1 av 3
Rum 3 rum och kök
Kvm 70 kvm
Avgift 4.062
Pris 2.550.000 kr

Tre rum och kök, en trappa upp i huset med stor balkong!

Trerummare en trappa upp i huset, med klockren planlösning för den som uppskattar när kök och vardagsrum är beläget var för sig. En rejäl balkong på lugnt gårdsläge nås från vardagsrummet.

Stor och öppen hall med gott om ljusinsläpp. En enkel garderob finns här, och gott om plats för avhängning. Rakt fram finns badrummet, som får mörkgrått klinker på golv, och vita liggande kakelplattor. Dusch med plana duschväggar av glas, wc, och tvättställ i keramik. Under tvättstället finns en vit kommod med förvaring. Över, en spegel med inbyggd belysning. Tvättmaskin och torktumlare finns installerat med ljus laminatbänkskiva över.

Det stora sovrummet är väl tilltaget och har gott om garderober och plats för dubbelsängen.

Det välplanerade köket har plats för ett rejält matbord och 6 stolar. Integrerat kök med vita kökssnickerier från IKEA. Gott om arbetsytor och skåpsförvaring. Bänkskivan är en alumönstrad laminatbänkskiva, med infälld diskho i rostfritt stål. Över diskbänken sitter stora, vita kakelplattor. Induktionshäll, med varmluftsugn i rostfritt utförande undertill. Diskmaskinen är integrerad med samma lucka som köksskåpen. Mikrovågsugn finns installerat i överskåp, kombinerad kyl och frys i rostfritt utförande.

I lägenhetens motsatta del, är vardagsrummet beläget. Härifrån nås alltså den ca 10 kvm stora balkongen på trevligt nordvästläge mot gården. I anslutning till vardagsrummet finns det mindre sovrummet. Det perfekta hemmakontoret, eller ett mysigt barnrum. Förvaring i en enkel garderob.

Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och vita, släta väggar.

Till bostaden hör ett förråd.

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Anna Jermander, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Smida

Till salu

Till salu

4 rok, 86 Kvm

Såld

Till salu

Till salu