Malmö, Limhamn

BRF SPIRA

Inflyttnings­­klart

Till salu

Visningar

Välkommen på visning i vår visningslägenhet på Högatan 7! Följ skyltar från Annetorpsvägen/Blåsebergavägen.

Tid
12:00 - 13:00

Lägg till i kalender

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Juli till oktober 2018
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 106 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 31-93 kvm
Avgift 2.200-4.900 kr/mån
Pris 995.000-3.100.000 kr

Nya lägenheter i Elinegård - området med "det sköna stadslivet"

Här växer en helt ny stadsdel fram, med lummiga stadskvarter och naturreservat inpå knuten. Och nära dels shopping och tåg på Hyllie och dels mysiga Limhamns närservice. 

Här bygger vi på Ikano Bostad 106 lägenheter i Brf Spira. Runt en privat innergård erbjuds du bostäder om 1-3 rok på 38-79 smarta kvadrat. Pris mellan 1 150 000 - 2 800 000 kr. Du får bra standard med hiss, helkaklat badrum, diskmaskin och egen tvättmaskin i lägenheten. Såååå skönt. Inflyttning i september.

Köp lägenhet i gårdshuset - få 10 000 kr på IKEA!

Bäst läge har kanske gårdshusets lägenheter om 2- 3 rok på 55-70 kvadratmeter med den skyddade innergården på ena sidan och nya parken på andra. Egen balkong eller uteplats att sola på.

Just nu under sommaren har vi ett specialerbjudande för dig som köper en lägenhet i gårdshuset på Brf Spira. Du får 10 000 kr att köpa möbler för på IKEA! Tips är att boka tid hos IKEAs inredare och få hjälp med att till exempel skapa en riktigt trevlig och mysig uteplats.

Erbjudandet gäller t.o.m. 31 aug 2018 och endast vid köp av lägenhet i gårdshuset trappa 7 och 8.

Boka specialvisning 

Nu finns möjligheten att få en privat visning uppe i den lägenhet som du är intresserad av. Det ger en helt annan känsla att vara i lägenheten, känna doften av nymålat och se just din utsikt. Ring vår mäklare redan idag och boka en tid som passar dig! 

Vad tycker andra om Elinegård?

 • Från hus på landet till bostadsrätt

  Från hus på landet till 71 välplanerade kvadratmeter i en bostadsrätt – en trevlig mäklare fick avgöra var flyttlasset skulle gå när Ian Heathcote sålde villan i Genarp.

  – Jag valde faktiskt Malmö på grund av den här lägenheten.

  Tanken på att köpa något nybyggt fanns egentligen inte för Ian Heathcote som var på jakt efter något i äldre stil i antingen Malmö eller Lund.

  – Men så ringde Emma, mäklaren, och tyckte att jag skulle titta på den här. Och jag tänkte att det skadar ju inte att kolla.

  Och mäklaren hade rätt i att Ian Heathcote skulle trivas även i något nybyggt. Han beskriver lägenheten som superpraktisk jämfört med sitt gamla hus och är imponerad över såväl planlösningen som materialvalet i lägenheten.

  Förutom servicen från Ikano Bostad och standarden på lägenheten är närheten till naturen med på pluslistan. Ian Heathcote berättar att himlen över Öresund ofta tävlar med tv:n om uppmärksamheten på kvällen.

  – Jag undrar hur jag har kunnat missa de här solnedgångarna tidigare – och så bron med sin siluett, det är helt fantastiskt!

  • Ian Heathcote, 68, deltidspensionär och frilansare inom media och filmverksamhet
 • Från Köpenhamn till Elinegård

  När familjen växte kom beslutet om att byta Köpenhamn mot Sverige, men med två jobb kvar i Danmark var det viktigt med smidig pendling. Elinegård passade därför Therese Jensen och Anders Karlsson perfekt.

  Trots att familjen bara bott i området sedan i mars känner de sig som hemma och gillar hur den nya stadsdelen smälter ihop med omgivningarna.

  – Vi kom från en ganska grått betongområde med nya designhus, men här känns det som att naturen fått vara med i planeringen. Som att ett av husen är byggt i trä, så hade man aldrig gjort i Köpenhamn, säger Therese Jensen.

  Att det byggs mycket i området är inget som de störs av, tvärtom känner de att de fått bra kontakt med många som jobbar där.

  – Vi har känt oss välkomna från start och alltid fått svar snabbt på sådant vi undrat över. Det känns som att Ikano Bostad har en inställning om att de ska skilja sig från andra byggföretag och det tycker jag absolut att de gör.

  Planerna för framtiden ifall lägenheten skulle börja kännas trång är att titta på något av radhusen som ska byggas i närheten, att leta i andra delar av staden känns inte aktuellt.

  – Nej, det här kommer bli ett väldigt eftertraktat område att bo i, säger Therese Jensen.

  • Anders Karlsson, 34, teknisk designer
  • Therese Jensen 28, ekonomiansvarig
  • Barnen Liv, 3 år, och Elias, 5 månader.

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Labinot Krasniqi, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Malmö, Limhamn

Brf Blomstra

Slutsålt

Malmö, Limhamn

Brf Vattna etapp 1

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Knoppa

Kommande

Malmö, Hyllie

Brf Pendla

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Gjuta

Till salu