Malmö, Limhamn

BRF SPIRA

Inflyttnings­­klart

Till salu

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Inflyttningsklart - flytta in när du vill!
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 106 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 31-93 kvm
Avgift 2.200-4.900 kr/mån
Pris 995.000-3.100.000 kr

Köp din nya lägenhet i Elinegård - området med "det sköna stadslivet"

Lägenheter till salu - klart att flytta in

Är du sugen på att flytta? Och gärna vill lägga tiden på annat än att renovera? Då är våra nybyggda lägenheter i Brf Spira på Elinegård nåt för dig. Här får du en bra standard med ekparkett i hela lägenheten, helkaklat badrum i vitt och grått med egen tvättmaskin och torktumlare. Såååå skönt att slippa släpa på tunga tvättkorgar. I köket ingår diskmaskin, kyl/frys, induktionshäll och ugn och mikro. Luckorna är vita med stänkskydd i kakel och grå bänkskiva. Inredningen är från IKEA. Det tycker vi är jättebra - då kan du lätt köpa till så att du får det precis som du vill ha det i dina lådor. Hiss? Javisst!

Lugnt, skönt och grönt läge

Alla lägenheterna har egen balkong eller egen uteplats. Välj skön kvällssol mot gården eller utsikt över den nya parken som är närmsta granne. Vet du att över 1 100 träd ska planteras på Elinegård? Om några år när det växt upp kommer det att vara riktigt grönt, med många olika växter och träd. Då blir det här verkligen ett superfint läge - grönt, lugnt och tryggt. Vad sägs om att bo här?

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Labinot Krasniqi, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Malmö, Limhamn

Brf Knoppa

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Vattna

Till salu

Malmö, Hyllie

Brf Pendla

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Gjuta

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Smida

Till salu