Etta med balkong i öst!

Etta med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Sovalkov med linneskåp och garderob. Här har man balkongen i österläge!

Hall med garderob och städskåp.

Integrerat kök med vita kökssnickerier från IKEA. Stänkskydd av vita liggande kakelplattor. Aluminummönstrad laminatbänkskiva. Rostfrifärgat kombinerat kyl- och frysskåp. Integrerad diskmaskin finns installerat. Induktionshäll av glas som är infälld i bänkskivan med rostfri ugn under. Rostfri mikrovågsugn monterad i överskåp.

Badrum med dusch. Väggarna får vitt liggande kakel. Golv med klinker i svart. Duschväggar av glas. Tvättstället utrustas med en vit kommod.
Förberett för eluppvärmd handdukstork. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare finns installerat.

Lägenheten har genomgående parkettgolv i ek och vitmålade väggar.

Till lägenheten hör ett förråd.

61203@2x.jpg

Fakta

Inflyttning 4 oktober 2018
Nummer 6-1203
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 2 av 3
Rum 1 rum och kök
Kvm 38 kvm
Avgift 2.490 kr
Pris 1.250.000 kr

Hitta hit

Andra intressanta bostäder i Brf Spira

Till salu

Reserverad

Till salu

Till salu

Till salu

Nedan kan du läsa om hela projektet

Malmö, Limhamn

BRF SPIRA

Till salu

Anmäl intresse

Nya lägenheter i Elinegård - området med "det sköna stadslivet"

 

Här bygger vi på Ikano Bostad 106 lägenheter runt en privat innergård. Från den perfekta första ettan till familjevänliga fyrarummare med gångavstånd till ny förskola och ny skola. 

Att ha ett unikt naturreservat som närmaste granne. Men ändå känna storstadens puls i kroppen. Det går väl inte? Jo, om du bor i Elinegård. Här växer en helt ny stadsdel fram, med lummiga stadskvarter och naturen inpå knuten. Och nära dels shopping och tåg på Hyllie och dels mysiga Limhamns närservice.

 

Välkommen på invigning av vår nya visningslägenhet på Elinegård! 

Nu inviger vi vår nya visningslägenhet på Elinegård, inredd av inredningsproffs från IKEA. Detta firar vi med bubbel och tilltugg! Kom och känn känslan av nybyggt. 

Tid: Tisdag 19 juni kl 17-18

Plats: Högatan 7, följ skyltar från Annetorpsvägen.

Vi ses på tisdag!

 

Flytta in i ny lägenhet i september

Här finns 1-3 rum och kök med 38-79 smarta kvadrat. Pris mellan 1 150 000 - 2 800 000 kr. Här får du bra standard med hiss, helkaklat badrum, diskmaskin och egen tvättmaskin i lägenheten. Såååå skönt.

Bäst läge har kanske gårdshusets lägenheter om 2- 3 rok på 55-70 kvadratmeter med den skyddade innergården på ena sidan och nya parken på andra. Egen balkong eller uteplats att sola på.

Boka specialvisning 

Nu finns möjligheten att få en privat visning uppe i den lägenhet som du är intresserad av. Det ger en helt annan känsla att vara i lägenheten, känna doften av nymålat och se just din utsikt. Ring vår mäklare redan idag och boka en tid som passar dig! 

Lägenhetsväljaren

Bostäder och priser

Vad tycker andra om Elinegård?

 • Från hus på landet till bostadsrätt

  Från hus på landet till 71 välplanerade kvadratmeter i en bostadsrätt – en trevlig mäklare fick avgöra var flyttlasset skulle gå när Ian Heathcote sålde villan i Genarp.

  – Jag valde faktiskt Malmö på grund av den här lägenheten.

  Tanken på att köpa något nybyggt fanns egentligen inte för Ian Heathcote som var på jakt efter något i äldre stil i antingen Malmö eller Lund.

  – Men så ringde Emma, mäklaren, och tyckte att jag skulle titta på den här. Och jag tänkte att det skadar ju inte att kolla.

  Och mäklaren hade rätt i att Ian Heathcote skulle trivas även i något nybyggt. Han beskriver lägenheten som superpraktisk jämfört med sitt gamla hus och är imponerad över såväl planlösningen som materialvalet i lägenheten.

  Förutom servicen från Ikano Bostad och standarden på lägenheten är närheten till naturen med på pluslistan. Ian Heathcote berättar att himlen över Öresund ofta tävlar med tv:n om uppmärksamheten på kvällen.

  – Jag undrar hur jag har kunnat missa de här solnedgångarna tidigare – och så bron med sin siluett, det är helt fantastiskt!

  • Ian Heathcote, 68, deltidspensionär och frilansare inom media och filmverksamhet
 • Från Köpenhamn till Elinegård

  När familjen växte kom beslutet om att byta Köpenhamn mot Sverige, men med två jobb kvar i Danmark var det viktigt med smidig pendling. Elinegård passade därför Therese Jensen och Anders Karlsson perfekt.

  Trots att familjen bara bott i området sedan i mars känner de sig som hemma och gillar hur den nya stadsdelen smälter ihop med omgivningarna.

  – Vi kom från en ganska grått betongområde med nya designhus, men här känns det som att naturen fått vara med i planeringen. Som att ett av husen är byggt i trä, så hade man aldrig gjort i Köpenhamn, säger Therese Jensen.

  Att det byggs mycket i området är inget som de störs av, tvärtom känner de att de fått bra kontakt med många som jobbar där.

  – Vi har känt oss välkomna från start och alltid fått svar snabbt på sådant vi undrat över. Det känns som att Ikano Bostad har en inställning om att de ska skilja sig från andra byggföretag och det tycker jag absolut att de gör.

  Planerna för framtiden ifall lägenheten skulle börja kännas trång är att titta på något av radhusen som ska byggas i närheten, att leta i andra delar av staden känns inte aktuellt.

  – Nej, det här kommer bli ett väldigt eftertraktat område att bo i, säger Therese Jensen.

  • Anders Karlsson, 34, teknisk designer
  • Therese Jensen 28, ekonomiansvarig
  • Barnen Liv, 3 år, och Elias, 5 månader.

Karta

Välj färdsätt

Fakta

Inflyttning Juli till oktober 2018
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 106 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 31-93 kvm
Avgift 2.200-4.900 kr
Pris 995.000-3.100.000 kr

Närliggande projekt

Malmö, Limhamn

Brf Blomstra

Slutsålt

Malmö, Limhamn

Brf Vattna etapp 1

Försäljning pågår till medlemmar

Malmö, Limhamn

Brf Knoppa

Kommande

Malmö, Hyllie

Brf Pendla

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Gjuta

Till salu