Malmö, Västra Hamnen

Brf Sporta

Inflyttning preliminärt hösten 2022

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt hösten 2022
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 50 st
Rum 1-5 rum och kök

Ny lägenhet med havsutsikt från balkongen

Det här blir sista chansen att kunna köpa en nybyggd lägenhet utmed Varvsparken i Västra Hamnen och få en helt fantastisk utsikt från de övre våningarna. Tänk att ha en egen takvåning med havet, Öresundsbron och Köpenhamn för dina fötter. Riktigt gott! 

Säljstart i slutet av april

I slutet av april startar försäljningen av bostadsrätterna i Brf Sporta. Anmäl ditt intresse redan idag, så missar du ingen information inför säljstarten. Kom ihåg att bli medlem i Ikano Förmån (det är gratis) för att få möjlighet att välja lägenhet först av alla.

En nybyggd Ikano-lägenhet

Letar du efter en nybyggd lägenhet i Västra Hamnen, hittar du nästan garanterat vad du vill ha här i Brf Sporta. Alla lägenheterna är utrustade med en bra standard, vitlaserad ekparkett på golven, moderna rostfria vitvaror i köket, egen tvättmaskin och torktumlare i helkaklat badrum i vitt och grått. Köper du tidigt finns möjligheten att göra dina egna inredningsval.

Våra kök kommer från IKEA och det tycker vi är bra - då kan du lätt förnya eller köpa till när du själv vill och behöver. Njuta av middag på balkongen? Eller föredrar du att ta en fika på uteplatsen? Välj det som passar.
Självklart finns det hiss i huset.

Bo bekvämt i Västra Hamnen

Om sommaren sprudlar Västra Hamnen, trädäcken fylls med badgäster och solen skiner över de häftiga husen. Själv kan du njuta av att ta på dig badrocken och strosa ner till havet på tre minuter. Vid Scania-platsen finns förutom bad också restauranger, stans bästa glassbutik och ett härligt promenadstråk längs sundet. Tre minuter åt andra hållet finns Masttorget med livsmedelsbutik och paketutlämning, apotek, bibliotek, matställen med mera. Gym finns öppet dygnet runt för den som vill ha nära till det. Och behöver du ta dig nånstans finns busshållplats precis vid Turning Torso - och gott om elsparkcyklar också.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Malmö, Västra Hamnen

Brf Grilla

Till salu

Malmö, Västra Hamnen

Brf Sola

Till salu

Malmö, Sorgenfri

Brf Skapa

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

Kommande

Malmö, Limhamn

Brf Knoppa

Slutsålt