Malmö, Västra Hamnen

Brf Sporta

Inflyttning våren 2023

Till salu

Visningar

Välkommen på visning i vår visningslägenhet på Lilla Varvsgatan 21A! Anmälan med antal personer görs till marina.nilsson@erikolsson.se

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Våren 2023
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 50 st
Rum 1-5 rum och kök
Kvm 38-110 kvm

Nya lägenheter i Västra Hamnen

Det här blir sista chansen att kunna köpa en nybyggd lägenhet utmed Varvsparken i Västra Hamnen och få en helt fantastisk utsikt från de översta våningarna. Tänk att ha en egen takvåning med havet, Öresundsbron och Köpenhamn för dina fötter. Visst låter det bra? 

Bo i nybyggt

Letar du efter en nybyggd lägenhet i Västra Hamnen hittar du nästan garanterat vad du vill ha i Brf Sporta. Här finns allt från unika etagelägenheter, den där smarta ettan för dig som förstagångsköpare till fyror som rymmer de som behöver lite mer plats. Gemensamt är att det är kvadratsmarta lägenheter som ger ett trivsamt och hållbart hem. Här får du smart förvaring och genomtänkt inredning för en enklare vardag. Ljust och fräscht med vitlaserad ekparkett och öppen planlösning. Och så inreder vi alltid våra lägenheter med kök från IKEA, men så har vi ju samma grundare också.

Att göra i Västra Hamnen

Bor du i Västra Hamnen finns det gott om aktiviteter och det är en populär plats för olika typer av arrangemang – allt från konserter, dans och teater till beachvolleyboll, segling och andra vattensporter. Här finns också Stapelbädds­parken som är en stor aktivitetsyta med bland annat skatepark och en roller derby-bana. I området finns flera fina promenadstråk som är perfekt för hundpromenaden eller en härlig power walk. Mitt emot kvarteret, i Varvsparken, ligger en lekpark med fina gräsytor för picknickfilten. På Kockum Fritid kan du dessutom vara sportig och åka skridskor, simma, spela squash eller badminton.

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Visning på dina villkor

Vi erbjuder olika typer av visningar för att du alltid ska känna dig trygg:

Tick-small.png helt privata visningar
Tick-small.png digitala visningar
Tick-small.png visningar med få deltagare

Kontakta mäklaren och berätta vad som passar dig bäst. 

Område och karta

Bo bekvämt i Västra Hamnen

Om sommaren sprudlar Västra Hamnen, trädäcken fylls med badgäster och solen skiner över de häftiga husen. Själv kan du njuta av att ta på dig badrocken och strosa ner till havet på tre minuter. Vid Scania-platsen finns förutom bad också restauranger, stans bästa glassbutik och ett härligt promenadstråk längs sundet. Tre minuter åt andra hållet finns Masttorget med livsmedelsbutik och paketutlämning, apotek, bibliotek, matställen med mera. Gym finns öppet dygnet runt för den som vill ha nära till det. Och behöver du ta dig nånstans finns busshållplats precis vid Turning Torso - och gott om elsparkcyklar också.

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Malmö, Västra Hamnen

Brf Jogga

Kommande

Malmö, Västra Hamnen

Brf Gymma

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Glöda

Till salu

Malmö, Elinegård

Brf Grönska

Till salu