Malmö, Västra Hamnen

Brf Sporta

5 rok, 110 kvm

Inflyttning preliminärt vinter/vår 2023

Reserverad

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt vinter/vår 2023
Nummer 2-1204
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 2 av 9
Rum 5 rum och kök
Kvm 110 kvm
Avgift 6.250 kr/mån
Pris 4.350.000 kr

Genomgående 5:a med två balkonger i olika väderstreck!

Rymlig hall med förvaring i garderob och plats för avhängning och ytterligare förvaring om så önskas.

Kök och vardagsrum i öppen social planlösning genomtänkt fördelat där alternativen till möblering är många. Köket har gott om både förvaring och arbetsyta med en naturlig del för större matplats.
Köket har vita kökssnickerier från IKEA med grå betongmönstrad laminatbänkskiva och vita stora kakelplattor ovanför. Utrustat med dubbla kyl- och frysskåp i rostfritt, induktionshäll med varmluftsugn undertill och mikrovågsugn i överskåp. Integrerad diskmaskin och städskåp i anslutning till köket.

I anslutning till vardagsrum och kök nås en av lägenhetens två balkonger. Denna med fri utsikt över parken framför.

Tre av bostadens fyra sovrum är vända mot föreningens lugna innergård. Det största sovrummet har plats för dubbelsäng och är utrustat med väl tilltagen skjutdörrsgarderob med praktisk inredning. Härifrån nås den andra balkongen i soligt söderläge.
Ytterligare ett av sovrummen har rikligt med förvaring i garderob med skjutdörrar. De två mindre sovrummen har plats för enkelsäng och skrivbord, eller ytterligare förvaring om så behövs.

Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare med laminatbänkskiva över. Väggarna har vitt kakel och golvet grå klinkerplattor. Dusch med vikbara duschväggar i glas, tvättställ med vit kommod och spegel med belysning ovanför. Föreberett för handdukstork.

Lägenheten har även en gäst-WC med toalett och handfat. Väggarna är målade vita och golvet har samma klinker som i badrummet.

Lägenheten har genomgående vitlaserat ekparkettgolv och vita släta väggar.

Ett förråd tillhör lägenheten.

Lägenhetsväljaren

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Sporta

Till salu

5 rok, 110 Kvm

Bokad