Sundbyberg, Järvastaden

BRF SPRINTA

Inflyttnings­­klart

Till salu

Visningar

Välkomna på stora visningsdagen! Visning sker i visningslägenheten på Boplatsvägen 11

Tid
12:00 - 14:00

Lägg till i kalender

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Från juni 2019
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 52 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 38-94 kvm
Avgift 2.600-5.250 kr/mån
Pris 1.995.000-4.450.000 kr

Kampanj – få 24 månader avgiftsfritt*

 

För dig som längtar efter något eget. För dig som vill spela din egen musik. För dig som vill flytta ihop med kärleken. Just nu kan du köpa en 1:a eller 2:a och bo 24 månader avgiftsfritt.

*Mer information och villkor

Kom hem till naturen

Häng med till Brf Sprinta, den sista etappen av vårt kvarter i Sundbyberg. Här skapar vi ett bostadsområde som smälter in i naturen. Vi lägger gröna tak med sedumväxter på husen och skapar odlingslotter på innergården.

Här har du nära till friluftsområden med motionsspår och snart finns det ett litet utegym i området. Kör du mountainbike? Det är bara några tramptag till starten på Nick-spåret. Det passar både nybörjare och proffs. Och du, Sveriges största parkourhall ligger bara några stenkast bor.

Välkommen på specialvisning

Är du intresserad av fyran på våning 1 eller kanske tvåan på våning 3? Eller är du intresserad av någon av de andra lägenheterna? Nu har du möjlighet att få en egen visning av just den lägenheten som du är intresserad av. Ring vår mäklare redan idag och boka en tid som passar dig!

Nära allt du behöver

Din nya kvadratsmarta lägenhet har inredning från IKEA. Är du ute i tid kan du välja din favorit. Nästan alla lägenheter har balkong eller uteplats. Skolor, förskolor, arbetsplatser och service finns i närområdet. Vill du shoppa loss? I Mall of Scandinavia hittar du det mesta.

Till City cyklar du på mindre än 25 minuter om du trampar på. Med pendeltåg från Ulriksdal tar det bara elva. Bussarna passerar runt knuten. Hela området är klart när du flyttar in. Byggdammet har lagt sig så du kan njuta av ditt nya liv nära naturen med stan inom bekvämt räckhåll.

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Anders Karlén, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Sundbyberg, Järvastaden

Brf Ströva

Till salu

Stockholm, Bromstensstaden

Brf Kvittra

Kommande

Stockholm, Hagastaden

Brf Utveckla

Till salu

Stockholm, Kungsholmen

Lindhagen

Kommande

Järfälla, Barkarbystaden

Brf Flyga

Till salu