Sundbyberg, Järvastaden

Brf Sprinta

Inflyttnings­­klart

Till salu

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Från juni 2019
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 52 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 38-94 kvm
Avgift 2.600-5.250 kr/mån
Pris 1.995.000-4.450.000 kr

Naturligt läge i Sundbyberg

Med sina gröna sedumtak smälter Brf Sprinta naturligt in i grönskande Järvastaden. Inflyttningen pågår och några av de lägenheter som finns kvar har fått nya lägre priser. Kom hem till naturen du med!

Njut av att bo nära friluftsområden och ha stan inom bekvämt räckhåll. Ifrån Järvastaden cyklar du till city på 25 minuter. Eller så tar du pendeln från Ulriksdal och är framme på 11 minuter. I Järvastaden är det nära till allt.

Kvadratsmart nyproduktion

Ikano startades av IKEAs grundare och vi tänker lite på samma sätt. Det har gjort oss till experter på smarta planlösningar och vackra hem som fler har råd med. Bland Brf Sprintas lägenheter hittar du ljusa 1:or och smarta 2:or samt några få 3:or på 68 kvadrat. På innergården finns odlingslådor och gott om plats för umgänge.

Nya lägre priser

I augusti 2019 fick några av Brf Sprintas bostadsrätter nya lägre priser. Hos oss köper du alltid till ett fast pris och värme, vatten, bredband och tv med basutbud ingår i månadsavgiften.

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Om bostäderna

Du kan välja vilken lägenhetsstorlek du vill och ändå få alla bekvämligheter. Som nytt kök från IKEA med diskmaskin och inbyggd mikro, egen tvättmaskin, helkaklat badrum och hiss. Schysst!

Kommunikationer och service

Välj mellan tunnelbanan Hallonbergen eller pendeltågstationen Ulriksdal. Du tar dig till Stockholm central på ungefär en halvtimme. Du hittar din lokala ICA butik precis i närheten och restauranger runt hörnet.

Skolor och förskolor

Närmaste skola är Vittra Brotorp med både förskola och F-9 skola. Hit går du på två minuter.

Ska vi gå till parken?

Omtyckta Mulle Meck-parken i Solna är bara en kort promenad bort. Alltid öppet. Alltid gratis.

Kontakt

Vill du bli uppringd av Anders Karlén, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Att bo i Järvastaden

Här har du nära till friluftsområden med motionsspår och ett litet utegym i området. Kör du mountainbike? Det är bara några tramptag till starten på Nick-spåret. Det passar både nybörjare och proffs. Och du, Sveriges största parkourhall ligger bara några stenkast bor.

Skolor, förskolor, arbetsplatser och service finns i närområdet. Vill du shoppa loss? I Mall of Scandinavia hittar du det mesta.

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Sundbyberg, Järvastaden

Brf Ströva

Till salu

Stockholm, Bromstensstaden

Brf Kvittra

Kommande

Järfälla, Barkarbystaden

Brf Flyga

Till salu

Järfälla, Barkarbystaden

Brf Landa

Till salu

Järfälla, Barkarbystaden

Brf Lyfta

Till salu