Sundbyberg, Järvastaden

BRF SPRINTA

Till salu

Anmäl intresse

Kom hem till naturen

Häng med till Brf Sprinta, den sista etappen av vårt kvarter i Sundbyberg. Här skapar vi ett bostadsområde som smälter in i naturen. Vi lägger gröna tak med sedumväxter på husen och skapar odlingslotter på innergården.

Här har du nära till friluftsområden med motionsspår och snart finns det ett litet utegym i området. Kör du mountainbike? Det är bara några tramptag till starten på Nick-spåret. Det passar både nybörjare och proffs. Och du, Sveriges största parkourhall ligger bara några stenkast bor.

Kontakta mig för frågor och visning

Anders Karlén

Fastighetsmäklare

Mobil: 08-441 57 26

Lägg till

Vårerbjudande

Köp bostad mellan 15 april - 15 maj så får du din nya balkong inredd på köpet. Det betyder att din balkong eller uteplats står inredd och klar när du flyttar in! Kontakta mäklaren för mer information.

 

Erbjudandet gäller i Stockholms län och Uppsala län. Balkongen eller uteplatsen inreds med hjälp av IKEA, efter aktuellt sortiment, till ett värde av ca 5 000 kr och går inte att byta ut mot pengar, presentkort eller annan inredning.

Lägenhetsväljaren

Bostäder och priser

Visning

Idag!

16:30 - 17:30

Välkommen på visning i Ikanos visningslägenhet på Boplatsvägen 3 i Sundbyberg

Lägg till

Nära allt du behöver

Din nya kvadratsmarta lägenhet har inredning från IKEA. Är du ute i tid kan du välja din favorit. Nästan alla lägenheter har balkong eller uteplats. Skolor, förskolor, arbetsplatser och service finns i närområdet. Vill du shoppa loss? I Mall of Scandinavia hittar du det mesta.

Till City cyklar du på mindre än 25 minuter om du trampar på. Med pendeltåg från Ulriksdal tar det bara elva. Bussarna passerar runt knuten. Hela området är klart när du flyttar in. Byggdammet har lagt sig så du kan njuta av ditt nya liv nära naturen med stan inom bekvämt räckhåll.

Karta

Välj färdsätt

Fakta

Inflyttning Sommaren 2019
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 34 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 38-94 kvm
Avgift 2.600-5.250 kr
Pris 1.995.000-4.450.000 kr

Välkommen till vårt showroom

Varje torsdag har vi öppet hus på Landsvägen 52 i Sundbyberg klockan 15-19 

Hitta hit

Närliggande projekt

Sundbyberg, Järvastaden

Brf Ströva

Till salu

Stockholm, Bromsten

Bromsten

Kommande

Stockholm, Hagastaden

Brf Inspirera

Till salu

Stockholm, Kungsholmen

Lindhagen

Kommande