Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

Inflyttning preliminärt våren 2022

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt våren 2022
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 75 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 29-92 kvm

På Limhamn blir drömmen om havet verklighet

Längtan efter att bo nära havet kan vara det som har gjort Limhamn till en så attraktiv plats. Ikano Bostads första två bostadsprojekt här i Gjuteriet är slutsålda. Och vi förstår verkligen varför.

Nu dyker tillfället upp igen. Brf Stöpas lägenheter har säljstart i februari 2020. På söndagen den 8 december kl 12-13 bjuder vi in till en förhandsvisning. Då får du se exempel på planlösningar, priser och kan ställa frågor till säljledaren - allt för att du ska känna dig så förberedd som möjligt när det sen är säljstart. Vi bjuder dessutom på fika, mysig julstämning och liten överraskning i vår visningslägenhet. Välkommen!

Plats: Fernissagatan 16
Gratis parkering: Vid infart Limhamnsfältet från Geijersgatan (följ skylt)

 

Om kvarteret

Kvarteret Gjuteriet är ett toppläge. Här är du en promenad från småbåtshamn, strand och stora gröna ytor åt ena hållet, och det mysiga Limhamn åt andra. För att spegla områdets historia som småindustri bevaras gatustrukturen. De gamla järnvägsspåren bevaras och blir en del av parken i väst. Industrikaraktären ska vara levande i den nya stadsdelen och det märks på husens fasader i tegel och puts.

 • Två minuters promenad till busshållplats
 • Nära till bra service i Limhamns centrum
 • Mycket aktiviteter under sommaren. Tex segling, surfevent och triathlon.
 • Bra joggingspår vid strandpromenaden. Perfekt för hundturen!
 • Våra lägenheter - välplanerade och kvadratsmarta

  Vi vill att så många som möjligt ska kunna bo bra. Därför bygger vi alltid kvadrtsmarta lägenheter som ger ett prisvärt, trivsamt och hållbart boende. Eller som vi säger: En bostad på schyssta villkor.

  Lägenheterna är i storlek om 1-4 r.o.k. i olika storlekar. Vi bygger hem för som passar för människor i alla faser i livet, från första lyan till bekvämt boende på äldre dar. Lägenheterna har fina kök från IKEA, köper du i tidigt skede kan du göra egna inredningsval och få den stil som du vill ha. Det ingår miljöklassade vitvaror som induktionshäll, diskmaskin och micro. I WC/dusch är väggarna helkaklade med klinker på golvet. Och egen tvättmaskin eller kombimaskin, så du kan tvätta när du vill.

  Inredningen går i ljusa färger och fönsterna släpper in härligt ljus. Alla lägenheter har egen balkong eller utplats så du har alltid nära till den friska luften. Och självklart finns det hiss. Skönt att slippa bära tunga matkassar. Eller dra barnvagnen i trapporna. 

  Om lägenheterna

  Brf Stöpa kommer bli hela 8 våningar högt med 74 lägenheter om 1-4 rum och kök. Alla är utrustade med en grundstandard i hög kvalitet: genomgående ekparkett, helkaklat badrum och rostfria vitvaror. Köken kommer från IKEA och det gillar vi - det blir lätt att ändra och köpa till när det behövs. Alla bostäder har balkong eller uteplats. Här kommer du att få en fantastisk havsutsikt över Öresund eller Limhamnsfältet.

  • Balkongerna och uteplatserna är framförallt i väster/söderläge.
  • Övernattningslägenhet/gemensamhetslokal/hobbyrum*
  • Cykelpool
  • Parkering i eget garage
  • Extra WC i fyrorna

  *För att göra det enkelt för vänner och familj att komma och hälsa på finns möjlighet att skapa en övernattningslägenhet i huset. Men det är förstås upp till er som kommer att bo i Brf Stöpa att bestämma vad utrymmet ska användas till.

 • Så enkelt att bo i nybyggt

  Enkelt att bo i nybyggt

  Att bo i nybyggt är bekvämt, tryggt och enkelt. Du slipper renovera och kan istället ägna tid åt att göra roligare saker.

  Du slipper krånglig budgivning, hos oss betalar du ett fast pris för lägenheten. Förbrukningskostnader för varm- och kallvatten ingår i månadsavgiften. Dessutom har varje lägenhet fiberanslutning för TV, internet och telefoni. Ett grundutbud av ca 15 tv-kanaler och bredband ingår i månadsavgiften. Allt det här gör att du lätt kan räkna ut din månadskostnad och vet hur mycket ditt boende kommer att kosta. Det känns tryggt.

Dokument

Område och karta

Välj färdsätt

Tryggt köp

Mycket är nytt när du ska köpa en nybyggd bostad. För oss är det viktigt att det känns tryggt och enkelt. Läs mer om fördelarna med nyproduktion.

Vi förenklar för hållbarhet

När världen behöver bli mer hållbar är det viktigt att vi bidrar till att göra omställningen enkel. Målet är att förenkla för hållbarhet och att hållbarhet ska vara en del i allt vi gör.

Närliggande projekt

Malmö, Limhamn

Brf Grönska

Kommande

Malmö, Limhamn

Brf Knoppa

Slutsålt

Malmö, Limhamn

Brf Vattna

Till salu

Malmö, Västra Hamnen

Brf Sola

Till salu

Malmö, Västra Hamnen

Brf Grilla

Till salu