Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

Inflyttning preliminärt sommaren 2022

Till salu

Visningar

Välkommen på visning i visningslägenheten på Fernissagatan 16, följ skyltar från Geijersgatan!

Tid
18:00 - 19:00

Lägg till i kalender

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt sommaren 2022
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 75 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 29-112 kvm

Nyproduktion i havsnära Limhamn

Längtan till att bo nära havet kan vara det som gjort Limhamn till en så attraktiv plats. Ikano Bostads första projekt här i kvarteret Gjuteriet är slutsålda. Och vi förstår verkligen varför. I Brf Stöpa har du en ny chans till kvadratsmarta bostäder på ett oslagbart läge vid Ribersborgsfältet och Öresund.

Så här i somriga "hemester"-tider vill man bara vara på stranden - ligga på handduken och läsa en bok, känna solen värma ansiktet och doppa sig i det svalkande vattnet. Bättre sätt att njuta av sommaren finns inte. Tänk då att du kan bo precis intill, nära havet,  så nära kvällsdoppet att du lugnt kan strosa ner i badrocken. Hitta din nya lägenhet i Brf Stöpa och du kan unna dig all den där goda sommarlyxen som det innebär att bo vid havet. Så skönt att slippa sätta sig i bilen eller på cykeln efter en dag på stranden - för du bor vid den. Som sagt, sommarlyx.

Bostadsrätt med allt du behöver

Här i Limhamn hittar du nya lägenheter i storlekar om 1-4 rok som är noga genomtänkta – från topp till tå. Köket från IKEA är komplett med rostfria vitvaror som kyl/frys och ugn. Badrummet är fullt utrustat och helkaklat i vitt och grått i tidlöst stuk. Planlösningen är öppen så att du får det ljust och luftigt, som dessutom kombineras med vitlaserad ekparkett. Visst låter det bra? Lägg där till en stor balkong med underbar utsikt över vattnet i Öresund. 

Visning på dina villkor

Vi erbjuder olika typer av visningar för att du alltid ska känna dig trygg:

Tick-small.png helt privata visningar
Tick-small.png digitala visningar
Tick-small.png visningar med få deltagare

Kontakta mäklaren och berätta vad som passar dig bäst. 

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Lätt att leva

Du slipper renovera och slipper budgivning. I månadsavgiften ingår uppvärmning, varm- och kallvatten, fiber och bredband med grundutbud av tv-kanaler. Det gör att du lätt kan räkna ut månadskostnaden och veta hur mycket ditt boende kommer att kosta.

Fördelar med Limhamn

Här hittar du all närservice som du behöver som vårdcentral, skolor, förskolor, bibliotek, torghandel, mataffärer, butiker och fik.

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och småhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Kontakt

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Malmö, Limhamn

Brf Glöda

Kommande

Malmö, Limhamn

Brf Grönska

Kommande

Malmö, Limhamn

Brf Vattna

Slutsålt

Malmö, Västra Hamnen

Brf Sola

Till salu

Malmö, Västra Hamnen

Brf Grilla

Till salu