Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

Inflyttning preliminärt sommaren 2022

Till salu

Visningar

Vill du komma på visning? Då bokar du in dig i förväg via mail till labinot.krasniqi@erikolsson.se eller telefon 073-323 71 78

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt sommaren 2022
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 75 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 29-112 kvm

Nyproduktion i havsnära Limhamn

Längtan efter att bo nära havet kan vara det som har gjort Limhamn till en så attraktiv plats. Ikano Bostads två första bostadsprojekt här i kvarteret Gjuteriet är slutsålda. Och vi förstår verkligen varför. I Brf Stöpa har du nu en ny chans till kvadratsmarta bostäder i ett oslagbart läge.

På marken där det tidigare stod ett gjuteri växer nu ett nytt bostadsområde fram. Här bygger vi nya lägenheter i ett modernt och mysigt kvarter nära hav, natur och aktiviteter. Och du är dessutom bara en cykeltur från charmiga Limhamn, där du har allt du behöver och lite till.

Bostadsrätt med allt du behöver

Här i Limhamn hittar du nya lägenheter som är noga genomtänkta – från topp till tå. Köket från IKEA är komplett med rostfria vitvaror som kyl/frys och ugn. Badrummet är fullt utrustat och helkaklat i vitt och grått i tidlöst stuk. Planlösningen är öppen så att du får det ljust och luftigt, som dessutom kombineras med vitlaserad ekparkett. Visst låter det bra? Lägg där till en stor balkong med underbar utsikt över vattnet i Öresund.

Bo i aktiva Limhamn

Kvarteret Gjuteriet ligger verkligen i ett toppläge. Här är du en promenad från småbåtshamnen, stranden och stora gröna ytor åt ena hållet, och det mysiga Limhamn åt andra. Här kryllar det också av aktiviteter. Varför inte ta din kvällsrunda i joggingspåret eller promenera längs kajkanten? Eller kanske engagera dig i skytteklubben, golfklubben eller crossfit-gymmet? Vill du dessutom utnyttja Malmös utbud är du där med buss på bara 13 minuter.

Visning på dina villkor

Vi erbjuder olika typer av visningar för att du alltid ska känna dig trygg:

Tick-small.png helt privata visningar
Tick-small.png digitala visningar
Tick-small.png visningar med få deltagare

Kontakta mäklaren och berätta vad som passar dig bäst. 

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Lätt att leva

Du slipper renovera och slipper budgivning. I månadsavgiften ingår uppvärmning, varm- och kallvatten, fiber och bredband med grundutbud av tv-kanaler. Det gör att du lätt kan räkna ut månadskostnaden och veta hur mycket ditt boende kommer att kosta.

Fördelar med Limhamn

Här hittar du all närservice som du behöver som vårdcentral, skolor, förskolor, bibliotek, torghandel, mataffärer, butiker och fik.

Våra bostäder

Vi vill att så många som möjligt ska kunna bo bra. Därför bygger vi alltid kvadratsmarta bostäder som ger ett prisvärt, trivsamt och hållbart boende. Vill du veta mer?

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Kontakt

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Malmö, Limhamn

Brf Grönska

Kommande

Malmö, Limhamn

Brf Knoppa

Slutsålt

Malmö, Limhamn

Brf Vattna

Till salu

Malmö, Västra Hamnen

Brf Sola

Till salu

Malmö, Västra Hamnen

Brf Grilla

Till salu