Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

2 rok, 62 kvm

Inflyttning preliminärt hösten 2022

Till salu

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt hösten 2022
Nummer 2-1101
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 1 av 5
Rum 2 rum och kök
Kvm 62 kvm
Avgift 3.603 kr/mån
Pris 2.150.000 kr

Välplanerad och genomgående bostad med balkong i söderläge!

En våning upp finner ni denna ljusa och genomgående bostad med stor balkong i söder. Ni välkomnas in i en rymlig hall med förvaring i skjutdörrsgarderob och plats för avhängning.

Väl tilltaget kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora fönsterpartier. Här finns plats för större matbord och soffgrupp.

Köket har vita kökssnickerier från IKEA med stora vita kakelplattor ovan bänkskiva i grå laminat. Kombinerad kyl och frys i rostfritt utförande och mikrovågsugn monterad i överskåp. Induktionshäll och varmluftsugn undertill och integrerad diskmaskin.

Sovrum med plats för dubbelsäng och mycket goda förvaringsmöjligheter i form av skjutdörrsgarderob. Från sovrummet nås balkongen i söderläge.

Bostadens badrum nås från hallen, utrustat med egna tvättmöjligheter i form av tvättmaskin och torktumlare. Här finns praktisk arbetsbänk i grå laminat ovanför. Vitt liggande kakel på väggarna och golv med grå klinkerplattor. Dusch med duschväggar i glas, tvättställ med förvaring i vit kommod samt spegel med belysning ovanför.

Lägenheten har genomgående vitlaserat ekparkettgolv och släta vita väggar.

Ett förråd tillhör lägenheten.

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Stöpa

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu