Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

2 rok, 55 kvm

Inflyttning preliminärt hösten 2022

Reserverad

Visningar

Välkommen på visning! Vi håller till i vår visningslägenhet på Fernissagatan 16, skyltat från Geijersgatan. Anmälan med antal personer mailas till labinot.krasniqi@erikolsson.se

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt hösten 2022
Nummer 2-1503
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 5 av 5
Rum 2 rum och kök
Kvm 55 kvm
Avgift 3.291 kr/mån
Pris 2.400.000 kr

Kvadratsmart tvårummare på femte våningen med stor balkong!

Högt upp i huset erbjuds här en stor tvårummare med sociala ytor, väl tilltaget sovrum och en balkong där ni kan avnjuta av solen söderläge. Ni välkomnas in i en hall med förvaring i garderob och plats för avhängning.

Väl tilltaget kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här finns plats för mindre matbord och soffgrupp. Från detta rum nås stora balkongen i söderläge!

Köket har vita kökssnickerier från IKEA med stora vita kakelplattor ovan bänkskiva i grå laminat. Kombinerad kyl och frys i rostfritt utförande och mikrovågsugn monterad i överskåp. Induktionshäll och varmluftsugn undertill och integrerad diskmaskin.

Sovrum med plats för dubbelsäng och mycket goda förvaringsmöjligheter i form av skjutdörrsgarderob.

Bostadens badrum nås från hallen, utrustat med egna tvättmöjligheter i form av kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Här finns praktisk arbetsbänk i grå laminat ovanför. Vitt liggande kakel på väggarna och golv med grå klinkerplattor. Dusch med duschväggar i glas, tvättstället utrustat med en vit kommod.

Lägenheten har genomgående vitlaserat ekparkettgolv och släta vita väggar.

Ett förråd tillhör lägenheten.

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Stöpa

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu