Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

2 rok, 62 kvm

Inflyttning preliminärt hösten 2022

Till salu

Visningar

Välkommen på visning i vår visningslägenhet på Fernissagatan 16, skyltat från Geijersgatan och Limhamnsvägen. Anmälan med antalet personer i sällskapet görs till labinot.krasniqi@erikolsson.se

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt hösten 2022
Nummer 3-1502
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 5 av 5
Rum 2 rum och kök
Kvm 62 kvm
Avgift 3.603 kr/mån
Pris 2.300.000 kr

Tvårummare högt upp i huset med hiss från bottenplan!

På femte våningen och högst upp i huset finner ni denna stora tvårummare med genomgående planlösnin och stor balkong i söder. Ni välkomnas in i en rymlig hall med förvaring i garderob och plats för avhängning.

Väl tilltaget kök och vardagsrum i öppen planlösning med genomgående ljusinsläpp. Här finns plats för större matbord och soffgrupp. Från detta rum nås balkongen.

Köket har vita kökssnickerier från IKEA med stora vita kakelplattor ovan bänkskiva i grå laminat. Kombinerad kyl och frys i rostfritt utförande och mikrovågsugn monterad i överskåp. Induktionshäll och varmluftsugn undertill och integrerad diskmaskin. Städskåpet finns i anslutning till köket.

Sovrum med plats för dubbelsäng och mycket goda förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober.

Bostadens badrum nås från hallen, utrustat med egna tvättmöjligheter i form av tvättmaskin och torktumlare. Här finns praktisk arbetsbänk i grå laminat ovanför. Vitt liggande kakel på väggarna och golv med grå klinkerplattor. Dusch med duschväggar i glas, tvättställ med förvaring i vit kommod samt spegel med belysning ovanför. Förberett för eluppvärmd handdukstork.

Lägenheten har genomgående vitlaserat ekparkettgolv och släta vita väggar.

Ett förråd tillhör lägenheten.

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Stöpa

Till salu

Till salu

Reserverad

Till salu

Till salu