Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

3 rok, 73 kvm

Inflyttning preliminärt våren 2022

Till salu

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt våren 2022
Nummer 1-1203
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 2 av 8
Rum 3 rum och kök
Kvm 73 kvm
Avgift 4.200 kr/mån
Pris 2.800.000 kr

Ljus och kvadratsmart trerummare med stor balkong i väster!

Hall med förvaring i skjutgarderob och plats för avhängning.

Väl tilltaget kök och vardagsrum i öppen planlösning med genomgående ljusinsläpp. Här finns plats för större matbord och soffgrupp. Från detta rum nås balkongen i soligt västerläge. Detta rum får väldigt mycket ljusinsläpp genom stora fönsterpartier med låg brösthöjd.

Köket har vita kökssnickerier från IKEA med stora vita kakelplattor ovan bänkskiva i grå laminat. Kombinerad kyl och frys i rostfritt utförande och mikrovågsugn monterad i överskåp. Induktionshäll och varmluftsugn undertill och integrerad diskmaskin.

I bostaden finns två sovrum där man i det ena får plats med dubbelsäng och mycket goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsarderober. Det andra mindre rummet utrustat med garderob.

I bostaden finns ett badrum som nås från hallen, utrustat med egna tvättmöjligheter i form av tvättmaskin och torktumlare. Här finns praktisk arbetsbänk i grå laminat ovanför. Vitt liggande kakel på väggarna och golv med grå klinkerplattor. Dusch med duschväggar i glas, tvättställ med förvaring i vit kommod samt spegel med belysning ovanför. Förberett för eluppvärmd handdukstork.

Lägenheten har genomgående vitlaserat ekparkettgolv och släta vita väggar.

Ett förråd tillhör lägenheten.

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Stöpa

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu