Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

4 rok, 87 kvm

Inflyttning preliminärt hösten 2022

Reserverad

Visningar

Välkommen på visning! Vi håller till i vår visningslägenhet på Fernissagatan 16, skyltat från Geijersgatan. Anmälan med antal personer mailas till labinot.krasniqi@erikolsson.se

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt hösten 2022
Nummer 3-1501
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 5 av 5
Rum 4 rum och kök
Kvm 87 kvm
Avgift 4.717 kr/mån
Pris 3.650.000 kr

Kvadratsmart bostad på femte våningen med stort badrum!

Bostaden välkomnar med en rymlig hall med förvaring i en garderob och plats för avhängning.

Väl tilltaget kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora fönsterpartier med låg brösthöjd i två väderstreck vilket bidrar till en luftig känsla. Från rummet nås en stor balkong. Här erbjuds det gott om plats för större soffgrupp och matbord samt en större klädlammare.

Köket har vita kökssnickerier från IKEA med stora vita kakelplattor ovan laminatbänkskiva i ljust grå. Två kombinerade kyl- och frysskåp i rostfritt och integrerad diskmaskin finns installerad. Induktionshäll i glas infälld i bänkskivan med varmluftsugn i rostfritt under. Rostfri mikrovågsugn och monterad i överskåp.

I anslutning till hallen nås badrummet och gäst-WC. Badrummet utrustat med tvättmaskin och torktumlare med ljus bänkskiva i laminat över. Väggarna får vitt kakel och golvet ljust grå klinkerplattor. Dusch med vikbara duschväggar i glas, tvättställ med vit kommod och spegel med belysning ovanför. Förberett för eluppvärmd handdukstork. Gäst-WC med toalett och handfat. Väggarna är målade i vitt och på golv ligger grått klinker.

Bostadens tre sovrum är alla vända i österläge. Alla sovrum är utrustade med garderober
De två mindre sovrummen har plats för enkelsäng och skrivbord och de större med plats för dubbelsäng. Från det större rummet nås en balkong.

Lägenheten har genomgående vitlaserat ekparkettgolv och släta vita väggar.

Ett förråd tillhör lägenheten.

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Stöpa

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu