Stockholm, Årstaberg

Brf Trivas etapp 2

Inflyttning preliminärt våren 2021

Köpanmälan pågår till den 5 april 2020

Visningar

Välkommen på förtursvisning! Kontakta vår mäklare Andreas för att boka din privata visningstid och dag.

Imorgon!

Välkommen på förtursvisning! Kontakta vår mäklare Andreas för att boka din privata visningstid och dag.

Visa flerfärre

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt våren 2021
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 23 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 34-84 kvm
Avgift 2.400-4.750 kr/mån
Pris 2.695.000-5.600.000 kr

Så här påverkas våra visningar och kundmöten på grund av covid-19 (Coronaviruset).
Läs mer

Årstahusens nya bostäder är redo att hitta hem

Äntligen släpper vi Brf Trivas andra etapp med drömläge och milsvid utsikt över Stockholm. Passa på att anmäla ditt intresse innan säljstarten 26/3 och flytta in i ett kvarter som är en perfekt länk mellan natur och city – redan våren 2021.

Härifrån kommer du i stort sett överallt på 10 minuter oavsett om du väljer pendeltåg, tvärbana, buss eller cykel. Inbäddad mellan stadspuls och grönska bor du lägligt i Årstahusens tredje byggnad, som smidigt nog ligger närmst både pendeltågstationen och Sjöviksskolan. Den andra etappen rymmer 23 nya lägenheter med tillträde våren 2021 - allt från smarta ettor på 34 kvm till ljusa fyror på 84 kvm. 

Ett Årsta för alla 

I Årstahusen har vi skapat ett bostadsområde utifrån människors behov och livsstil med fokus på trygghet, värnandet om varandra och vi-känslan. Här är alla välkomna, för precis som resten av Södermalm är Årsta en plats som kännetecknas av en varm och öppensinnad attityd. Här kan du vara dig själv.

Årstaberg förvandlas

Brf Trivas andra etapp blir en av pusselbitarna i hur Årstabergs industriområde förvandlas till bostadskvarter. Om du vill vara med om resan är det nu du ska flytta hit. Läget kan knappast bli bättre. Vi vet att det är en stor sak att köpa en ny lägenhet, men hos oss är du aldrig ensam. Vi är med dig längs hela resan. 

Bostäder och priser

Välj bostad

Showroom på 16:e våningen

Nya visningslägenheter på 16:e våningen i Årstahusen. Här hittar du stans kanske bästa utsikt. Kom på visning och avgör själv! De ljusa 1-4:orna är fullproppade med smarta IKEA-hacks och inredningsinspiration.

Umgås med grannarna

Vi tror på att dela på funktioner och saker som man ändå inte använder jämt. Oavsett om det handlar om kläder, verktyg eller annat. Därför har vi redan från början byggt in förutsättningar för kvarterets egen delningsekonomi. 

Med appen Boappa kan du kommunicera med dina grannar och snabbt slänga iväg en fråga om någon har en tomatplanta att dela med sig av.

"Nära stan och mycket grönområden – det är det jag gillar. Här kan jag springa åtta kilometer vid vatten och skog." Alex

Vi har pratat med boende och Årstahusens arkitekt.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Våra bostäder

Vi vill att så många som möjligt ska kunna bo bra. Därför bygger vi alltid kvadratsmarta bostäder som ger ett prisvärt, trivsamt och hållbart boende. Vill du veta mer?

Kontakt

Vill du bli uppringd av Andreas Szalkowski, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Service och kommunikationer

Årstahusen ligger mellan Liljeholmstorget, Årsta centrums genuina 1950-talsmiljöer och den moderna Liljeholmskajen vid Årstaviken. Här finns allt du behöver i vardagslivet - flera butiker och närservice.

Nu står även nybyggda Sjöviksskolan färdig, för elever från förskoleklass till och med årskurs 9. På gång är också flera nya förskolor och en rad parker. Och i Årstahusens kommande kvarter gör vi plats för fler lokala verksamheter som butiker, caféer och restauranger.

Cykla till Årstaviken, Liljeholmskajen eller Sjöviksskolan

I Årstahusen ska hemmet alltid kännas stort, även om bostaden är liten. Så fort du kliver av pendeltåget, tvärbanan eller cykeln är du hemma. Det kommer att finnas parkeringsplatser för cyklar i garaget, så att du alltid har en torr och varm sadel att hoppa upp på. I Årstahusen ska det  vara lätt att välja cykeln!

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Stockholm, Årstaberg

Brf Trivas etapp 1

Till salu

Stockholm, Årstaberg

Brf Umgås

Till salu

Stockholm, Årsta

Brf Vissla

Kommande

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Spinna

Till salu

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Väva, etapp 3

Kommande