Stockholm, Hagastaden

BRF UTVECKLA

Inflyttning december 2018 - januari 2019

Till salu

Visningar

30-årskalas med ett kanonerbjudande! Adress: Nina Einhorns gata 4, Mittemot Norra Stationsgatan 69 Välkommen!

Idag!
Tid
12:00 - 14:00

Lägg till i kalender

Nytt hems kontor på Odengatan 82, Välkommen!

Tid
17:00 - 18:00

Lägg till i kalender

Nina Einhorns gata 4, Mittemot Norra Stationsgatan 69 Välkommen!

Tid
13:00 - 14:00

Lägg till i kalender

Nytt hems kontor på Odengatan 82, Välkommen!

Tid
17:00 - 18:00

Lägg till i kalender

Nina Einhorns gata 4, Mittemot Norra Stationsgatan 69 Välkommen!

Tid
13:00 - 14:00

Lägg till i kalender

Visa flerfärre

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning December 2018 - januari 2019
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 77 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 26-88 kvm
Avgift 2.002-4.963 kr/mån
Pris 2.600.000-8.100.000 kr

Välkommen på 30-års fest den 23 september!

Ikano fyller 30 år och nu vill vi fira tillsammans med dig! Kom på visningsfest den 23 september och hitta just din lägenhet!

Se alla visningar

Storstadspuls i Hagastaden

I BRF Utveckla bor du i innerstan. Mitt i stadspulsen, men i ett helt nytt kvarter med en grönskande gård, träd och en egen stadspark. Brf Utveckla består av två hus. Ett tretton våningar högt tornhus med utsikt över Norra Stationsgatan och ett klassiskt lamellhus med totalt 77 lägenheter tillsammans.

Läs mer om stadsdelen Hagastaden på norrastationsgatan.se

 • Hem med citypuls

  Stockholm är fantastiskt. Men alla gamla städer har begränsningar. Miljöerna är skapade för länge sedan. Att hitta ett modernt boende, för den moderna människan, är inte det lättaste.

  Därför är Hagastaden så spännande. Att en helt ny stadsdel byggs i Stockholms innerstad är unikt. Vi på Ikano Bostad är stolta över att vara en del av detta.

  Hos oss bor du i yteffektiva, smarta hem. Precis den sortens hem som passar så bra inne i stan där det lokala caféet blir ditt förlängda vardagsrum och Norra stationsparken din trädgård. Upptäck Stockholm. Ta en brunch med vänner, museum med syskonbarn, shopping alldeles för dig själv - Stockholm blir vad du gör det till.

  Brf Utveckla består av två hus. Ett tretton våningar högt tornhus med utsikt över Norra Stationsgatan och ett klassiskt lamellhus med totalt 77 lägenheter tillsammans. De högsta våningarna i tornhuset har utsikt över takåsarna i Vasastaden. Här bygger vi allt från kvadratsmarta ettor för ditt första boende till större lägenheter för hela familjen. Nästan alla lägenheter kommer att få balkong och några har egen terrass. En del lägenheter har till och med två balkonger som ger chans till både frukost och kvällsmat på balkongen när solen tittar fram. I botten kommer göras plats för butiker och verksamheter som skapar ett inspirerande kvarter i den nya Hagastaden.

 • Kvarteret

  Sugen på ett löppass? Hagaparken är bara ett stenkast bort. Eller kittla sinnena i något av gallerierna vid Vanadisplan. Helgfrukosten kan du ta på ditt nya stammishak i kvarteret. Eller strosa bort till Odenplan där finns gott om caféer, restauranger och shopping. Du kommer att ha mycket att välja på.

 • Kommunikationer och parkering

  Läget är perfekt mellan Vasastaden och Karolinska och med bra kommunikationer tar du dig enkelt överallt. Till S:t Eriksplan går du på fem minuter. Tunnelbanans nya gula Linje med station i Hagastaden tar dig till Odenplan på nolltid. Och den nya Citybanan ligger bara en kort promenad bort. Du har nära till Karolinska med alla arbetsplatser och en grön passage till Hagaparken. Bilen parkerar du i p-garaget under huset. Därifrån är du snart ute på den överdäckade E4/E20. Ingen bil? Varför inte dela. I kvarteret kommer det att finnas bilpool och vid köp av bostad erbjuds du gratis medlemskap i cykel-och bilpool i fem år..

 • Var med och skapa historia

  Du som flyttar hit kommer att få vara med och skapa historia. Motorvägen däckas över och ger vika för 3000 bostäder, 13 000 arbetsplatser och ännu fler livshistorier. I Stockholms nyaste stadsdel möter historia framtid. Här växer Hagastaden fram och i kvarteren kommer det finnas allt du behöver. Förskolor, skolor, livsmedelsbutiker för dina dagliga inköp liksom småbutiker och det anläggs även en stadspark med plats för en paus i det gröna. Här kan du känna dig hemma.

”Vi tänkte oss hela kvarteret som ett stort stenblock. Ur det har vi skulpterat fram husen.”
Alessandro Ripellino, arkitekt

Läs intervjun här

Bostäder och priser

Välj bostad

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare David Broberg, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Stockholm, Kungsholmen

Lindhagen

Kommande

Stockholm, Årstaberg

Brf Umgås

Till salu

Stockholm, Årstaberg

Brf Trivas

Kommande

Sundbyberg, Järvastaden

Brf Sprinta

Till salu

Sundbyberg, Järvastaden

Brf Ströva

Till salu