Välplanerad hörntvåa med fönster i två väderstreck och balkong i söder.

Hall med förvaring genom garderob. Spotlights infällda i taket.

Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket med fönster i två väderstreck. Rum för både soffgrupp och arbetsplats. Här finns också utgången till lägenhetens mysiga balkong med söderläge ut mot Norra stationsgatan.

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Bra förvaring genom garderob samt linneskåp.

Stort kök med all utrustning som kan önskas såsom: Induktionshäll, varmluftsugn, mikro, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Utrymme för matplats finns också.

Helkaklat badrum utrustat med kombimaskin för tvätt och tork under arbetsbänk. Duschhörna med vikbara glasväggar samt förvaring genom kommod under handfat. Förberett för handdukstork samt spotlights i tak.

Lägenheten har i övrigt genomgående parkettgolv i ek samt vitmålade väggar.

Fakta

Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Obj nr 180101
Status Till salu
Våning 6 av 12
Kvm 55 Kvm
Rum 2 rum och kök
Pris 5.200.000 kr
Månadsavgift 3.387 kr

Hitta hit

Visningar

17:00 - 18:00

Nytt hems kontor på Hälsingegatan 40, 15 tr. Välkommen!

Lägg till

Kontakt

David Broberg

Fastighetsmäklare

Mobil: 08-441 57 27

Lägg till

Andra intressanta bostäder i Brf Utveckla

2 rok, 54 Kvm

Till salu

2 rok, 55 Kvm

Till salu

3 rok, 66 Kvm

Till salu

3 rok, 66 Kvm

Till salu

3 rok, 66 Kvm

Till salu

Nedan kan du läsa om hela projektet

BRF UTVECKLA

Nyproduktion i Stockholm, Hagastaden

Till salu

Anmäl intresse

Välkommen till Stockholm 2.0

I Brf Utveckla bor du i innerstan. Mitt i stadspulsen, men i ett helt nytt kvarter med en grönskande gård, träd och en egen stadspark. Brf Utveckla består av två hus. Ett tretton våningar högt tornhus med utsikt över Norra Stationsgatan och ett klassiskt lamellhus med totalt 77 lägenheter tillsammans. 

Läs mer på norrastationsgatan.se

 • Hem med citypuls

  Stockholm är fantastiskt. Men alla gamla städer har begränsningar. Miljöerna är skapade för länge sedan. Att hitta ett modernt boende, för den moderna människan, är inte det lättaste.

  Därför är Hagastaden så spännande. Att en helt ny stadsdel byggs i Stockholms innerstad är unikt. Vi på Ikano Bostad är stolta över att vara en del av detta.

  Hos oss bor du i yteffektiva, smarta hem. Precis den sortens hem som passar så bra inne i stan där det lokala caféet blir ditt förlängda vardagsrum och Norra stationsparken din trädgård. Upptäck Stockholm. Ta en brunch med vänner, museum med syskonbarn, shopping alldeles för dig själv - Stockholm blir vad du gör det till.

  Brf Utveckla består av två hus. Ett tretton våningar högt tornhus med utsikt över Norra Stationsgatan och ett klassiskt lamellhus med totalt 77 lägenheter tillsammans. De högsta våningarna i tornhuset kommer att kunna få utsikt över takåsarna i Vasastaden. Här bygger vi allt från kvadratsmarta ettor för ditt första boende till större lägenheter för hela familjen. Nästan alla lägenheter kommer att få balkong och några har egen terrass. En del lägenheter har till och med två balkonger som ger chans till både frukost och kvällsmat på balkongen när solen tittar fram. I botten kommer göras plats för butiker och verksamheter som skapar ett inspirerande kvarter i den nya Hagastaden.

 • Kvarteret

  I Brf Utveckla bor du i ett levande kvarter med små butiker och restauranger. Här hittar du kanske ditt nya stammisfik. Annars är det inte långt till Café Pascal.

  Lägenheterna är kvadratsmarta med bra förvaring. Nästan alla har balkong eller terrass. 2019 kan det vara du som sitter på någon av dem med en smoothie i vårsolen.

 • Kommunikationer och parkering

  T-banan får en station i Hagastaden och Citybanan stannar i grannkvarteret. Du har nära till Karolinska med alla arbetsplatser och en grön passage till Hagaparken. Känner du för en promenad med barnvagnen eller ett löppass?

  Bilen parkerar du i p-garaget under huset. Därifrån är du snart ute på den överdäckade E4/E20. Ingen bil? Varför inte dela. I kvarteret kommer det att finnas bilpool.

 • Var med och skapa historia

  Du som flyttar hit kommer att få vara med och skapa historia. Motorvägen ska däckas över och ge vika för 3000 bostäder, 13 000 arbetsplatser och ännu fler livshistorier. I Stockholms nyaste stadsdel möter historia framtid. Här växer Hagastaden fram och i kvarteren kommer det finnas allt du behöver. Förskolor, skolor, livsmedelsbutiker för dina dagliga inköp liksom småbutiker och det anläggs även en stadspark med plats för en paus i det gröna. Här kan du känna dig hemma.

Lägenhetsväljaren

Bostäder och priser

Fakta

Bostadstyp Lägenheter
Kommun Stockholm
Område Hagastaden
Boendeform Bostadsrätt
Antal bostäder 77 st
Antal rum 1-4 rum och kök
Kvm 26-88 Kvm
Månadsavgifter 2.002-4.963
Priser 2.600.000-8.100.000
Status Till salu
Inflyttning December 2018 - januari 2019

Karta

”Vi tänkte oss hela kvarteret som ett stort stenblock. Ur det har vi skulpterat fram husen.”
Alessandro Ripellino, arkitekt

Läs intervjun här

Välkommen till vårt showroom

Varje torsdag har vi öppet hus på Landsvägen 52 i Sundbyberg klockan 15-19 

Hitta hit

Närliggande projekt

Brf Upptäcka

Stockholm, Hagastaden

Kommande

Brf Inspirera

Stockholm, Hagastaden

Till salu

Lindhagen

Stockholm, Kungsholmen

Kommande

Brf Träffas

Stockholm, Årsta

Till salu