Välplanerad hörntvåa med balkong och öppen planlösning.

Hall med bra förvaring genom garderob och städskåp samt infällda spotlights i tak.

Vardagsrum i öppen planlösning mot kök med gott om plats för såväl soffgruppen som matplatsen. Stora fönsterpartier i två väderstreck som ger bra ljusinsläpp.

Sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring genom skjutdörrsgarderob, men linnskåp samt ytterligare garderob.

Kök i vinkel från IKEA med all utrustning som kan tänkas såsom: Induktionshäll, varmluftsugn, mikro, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys.

Helkaklat badrum utrustat med kombimaskin för tvätt/tork. Duschhörna med vikbara glasväggar samt förvaring genom kommod under handfat. Förberett för handdukstork samt spotlights i tak.

Lägenheten har i övrigt genomgående parkettgolv i ek samt vitmålade väggar.

210104@2x

Fakta

Inflyttning Preliminärt kvartal 1 2019
Nummer 210104
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 9 av 12
Rum 2 rum och kök
Kvm 47 kvm
Avgift 3.005 kr
Pris 4.725.000 kr

Hitta hit

Andra intressanta bostäder i Brf Utveckla

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Nedan kan du läsa om hela projektet

Stockholm, Hagastaden

BRF UTVECKLA

Öppen försäljning börjar snart

Anmäl intresse

Öppen säljstart inom kort!

Första etappen har säljstart söndag 17/6 kl 14.00-15.00 i vår fina visningslägenhet. Det är först till kvarn som gäller och vi kommer att dela ut nummerlappar. Det är trapphus 1 som vi börjar att sälja.

Öppen visning på Nina Einhorns gata 4, Mittemot Norra Stationsgatan 69, Välkommen!

I BRF Utveckla bor du i innerstan. Mitt i stadspulsen, men i ett helt nytt kvarter med en grönskande gård, träd och en egen stadspark. Brf Utveckla består av två hus. Ett tretton våningar högt tornhus med utsikt över Norra Stationsgatan och ett klassiskt lamellhus med totalt 77 lägenheter tillsammans.

Läs mer om stadsdelen Hagastaden på norrastationsgatan.se

 • Hem med citypuls

  Stockholm är fantastiskt. Men alla gamla städer har begränsningar. Miljöerna är skapade för länge sedan. Att hitta ett modernt boende, för den moderna människan, är inte det lättaste.

  Därför är Hagastaden så spännande. Att en helt ny stadsdel byggs i Stockholms innerstad är unikt. Vi på Ikano Bostad är stolta över att vara en del av detta.

  Hos oss bor du i yteffektiva, smarta hem. Precis den sortens hem som passar så bra inne i stan där det lokala caféet blir ditt förlängda vardagsrum och Norra stationsparken din trädgård. Upptäck Stockholm. Ta en brunch med vänner, museum med syskonbarn, shopping alldeles för dig själv - Stockholm blir vad du gör det till.

  Brf Utveckla består av två hus. Ett tretton våningar högt tornhus med utsikt över Norra Stationsgatan och ett klassiskt lamellhus med totalt 77 lägenheter tillsammans. De högsta våningarna i tornhuset har utsikt över takåsarna i Vasastaden. Här bygger vi allt från kvadratsmarta ettor för ditt första boende till större lägenheter för hela familjen. Nästan alla lägenheter kommer att få balkong och några har egen terrass. En del lägenheter har till och med två balkonger som ger chans till både frukost och kvällsmat på balkongen när solen tittar fram. I botten kommer göras plats för butiker och verksamheter som skapar ett inspirerande kvarter i den nya Hagastaden.

 • Kvarteret

  Sugen på ett löppass? Hagaparken är bara ett stenkast bort. Eller kittla sinnena i något av gallerierna vid Vanadisplan. Helgfrukosten kan du ta på ditt nya stammishak i kvarteret. Eller strosa bort till Odenplan där finns gott om caféer, restauranger och shopping. Du kommer att ha mycket att välja på.

 • Kommunikationer och parkering

  Läget är perfekt mellan Vasastaden och Karolinska och med bra kommunikationer tar du dig enkelt överallt. Till S:t Eriksplan går du på fem minuter. Tunnelbanans nya gula Linje med station i Hagastaden tar dig till Odenplan på nolltid. Och den nya Citybanan ligger bara en kort promenad bort. Du har nära till Karolinska med alla arbetsplatser och en grön passage till Hagaparken. Bilen parkerar du i p-garaget under huset. Därifrån är du snart ute på den överdäckade E4/E20. Ingen bil? Varför inte dela. I kvarteret kommer det att finnas bilpool och vid köp av bostad erbjuds du gratis medlemskap i cykel-och bilpool i fem år..

 • Var med och skapa historia

  Du som flyttar hit kommer att få vara med och skapa historia. Motorvägen däckas över och ger vika för 3000 bostäder, 13 000 arbetsplatser och ännu fler livshistorier. I Stockholms nyaste stadsdel möter historia framtid. Här växer Hagastaden fram och i kvarteren kommer det finnas allt du behöver. Förskolor, skolor, livsmedelsbutiker för dina dagliga inköp liksom småbutiker och det anläggs även en stadspark med plats för en paus i det gröna. Här kan du känna dig hemma.

Lägenhetsväljaren

Bostäder och priser

Fakta

Inflyttning December 2018 - januari 2019
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 77 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 26-88 kvm
Avgift 2.002-4.963 kr
Pris 2.600.000-8.100.000 kr

Karta

”Vi tänkte oss hela kvarteret som ett stort stenblock. Ur det har vi skulpterat fram husen.”
Alessandro Ripellino, arkitekt

Läs intervjun här

Välkommen till vårt showroom

Varje torsdag fram till den 28 juni har vi öppet hus på Landsvägen 52 i Sundbyberg klockan 15-19 

Hitta hit

Närliggande projekt

Stockholm, Hagastaden

Brf Inspirera

Till salu

Stockholm, Kungsholmen

Lindhagen

Kommande

Stockholm, Årsta

Brf Umgås

Till salu

Stockholm, Årsta

Brf Trivas

Kommande