Nacka, Ältadalen

Brf Vandra

Inflyttning preliminärt från vintern 2022/2023

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt från vintern 2022/2023
Bostadstyp Radhus
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 30 st
Rum 5-6 rum och kök
Kvm 109-122 kvm

Nyproducerade radhus i familjevänliga Ältadalen

Letar du efter ett naturnära och tryggt boende för hela familjen? Då är Ältadalen något för dig. Här kommer du bo i våra välplanerade radhus omgiven av stora grönområden och gemenskap. Välkommen till Brf Vandra med preliminär säljstart under 2021.

Ältadalen hittar du bara 30 minuter från Stockholm City i Nacka precis på gränsen till Tyresö. Här planerar vi att bygga totalt 30 radhus med ett kvadratsmart tänk som ger plats åt både familjeliv och egentid. Du blir en del av ett socialt och stort radhusområde där barnen bor nära sina nya kompisar. Gör din intresseanmälan och bli medlem i Ikano Förmån redan idag så missar du ingen information och får dessutom chansen att välja hus först. 

I våra radhus får du plats med hela familjen

Radhusen i Brf Vandra kommer vara antingen om 109 eller 122 kvadratmeter och ha 5-6 rum. Här har vi tänkt på hur du ska kunna leva och trivas som allra bäst, och varje kvadratmeter är genomtänkt. Entrévåningen välkomnar dig med stora fönsterpartier ut mot baksidans trädgård, medan den öppna planlösningen i kök och vardagsrum gör att det blir den stora sociala platsen i huset. På övervåningen kan ni alla koppla av i det mysiga allrummet – en perfekt plats för film- och spelkvällar. Här hittar du också radhusets sovrum. Visst är det tryggt och skönt när alla sover på samma våningsplan?

Att hitta på när du bor i Ältadalen

Ältadalen är under utveckling och växer så det knakar, men har trots det redan etablerat sig som ett populärt område – framförallt bland barnfamiljer. Här bor du nära bland annat nya lekparker för barnen att utforska, en stor aktivitetspark, förskolor och skolor. Du får nära till vacker natur med stora skogsområden, naturreservat och badplatser. Dessutom är det smidigt att ta sig in till stan för en dagsutflykt eller för dig som pendlar. Med bil är du snabbt ute på Tyresövägen och flera busslinjer tar dig till knutpunkter som Slussen och Gullmarsplan.

Ältadalens aktivitetspark

Precis intill bostadsområdet hittar du en stor aktivitetspark. Här finns möjligheter till allt från fotbollsspel till att låta barnen leka bland gungor, klättring och balansgång i de olika lekparkerna.

Dessutom finns både utegym och promenadslingor in till natur- och skogsområden. Hopp och lek!

En gemensam plats

I området planerar vi att bygga ett gemensamhetshus – en plats för grannar och vänner att samlas. För stora kalas, grannträffar och kanske ett disco för barnen?

Med långbord för 20 personer, kök och altan blir det en perfekt plats för de där större sammankomsterna som inte alltid ryms hemma.

Vill du också umgås med vänner runt köksön, koppla av på övervåningen och äta goda frukostar på uteplatsen? Vi träffade familjen Levin, som berättade varför de stormtrivs i ett våra radhus.

Våra radhus

Vill du veta mer om våra radhus? Stadsnära och perfekt anpassade efter den moderna familjen.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa ett nybyggt radhus, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Visning på dina villkor

Vi erbjuder olika typer av visningar för att du alltid ska känna dig trygg:

Tick-small.png helt privata visningar
Tick-small.png digitala visningar
Tick-small.png visningar med få deltagare

Kontakta mäklaren och berätta vad som passar dig bäst. 

Kontakt

Vill du bli uppringd av Carolina Vanberg, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Stockholm, Farsta

Telestaden

Kommande

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Väva

Till salu

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Spinna

Slutsålt

Haninge, Vega

Brf Blinka

Slutsålt

Haninge, Vega

Brf Gnistra

Köpanmälan pågår