Malmö, Limhamn

Brf Vattna

Inflyttning hösten/vintern 2020

Till salu

Visningar

Välkommen på öppen visning! Vi håller till i vår visningslägenhet på Högatan 7.

Idag!
Tid
12:00 - 13:00

Lägg till i kalender

Välkommen på öppen visning! Vi håller till i vår visningslägenhet på Högatan 7.

Tid
17:30 - 18:00

Lägg till i kalender

Visa flerfärre

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Hösten/vintern 2020
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 61 st
Rum 1-5 rum och kök
Kvm 29-106 kvm
Avgift 2.150-5.600 kr/mån
Pris 995.000-3.795.000 kr

Nya bostadsrätter på bästa parkläge i Elinegård

Det är skönt att bo i nybyggt - allt är fräscht, nymålat och precis som man vill ha det. I Brf Vattna kan du sitta på din egen balkong och njuta av att bo bekymmerslöst i din nybyggda lägenhet - med ett superbra läge med utsikt över nya parken.

Letar du efter första egna lyan? Vi kan erbjuda dig riktigt bra planerade tvåor på 42 kvm. Behöver du mer utrymme finns det givetvis större lägenheter att välja på också.

Alla lägenheter har ekparkett, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, kök från IKEA som är fullutrustat. Kontakta vår mäklare Labinot och kom på visning i grannhuset. Så kan du känna den sköna känslan som finns i en Ikano-lägenhet. 

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

En skönare vardag

Vid kanten av kalkbrottet växer ett skönare stadsliv fram. I Elinegård börjar allt mer komma på plats. Här finns Hemköp, frisör, yogastudio, caféer och butiker.

Fördelen med nyproduktion

Våra lägenheter är alltid kvadratsmarta och oftast med härligt öppen planlösning. Köket är alltid fullutrustat och med inredning från IKEA. Badrummet är helkaklat och med egen tvättmaskin och torktumlare. Lägenheterna har egen balkong eller uteplats och självklart finns det alltid hiss i huset.

Vi har pratat med boende i Elinegård

Nyinflyttade i Elinegård pratar om området och hur det är att köpa bostad av Ikano Bostad.

Läs intervjuerna

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Kontakt

Vill du bli uppringd av Labinot Krasniqi, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Enkelt att ta sig till Elinegård

Det är enkelt att ta sig till och från Elinegård. Fina cykelvägar, bilpool och närhet till buss som tar dig till Limhamn, City eller Hyllie och Emporia gör det enkelt att låta bilen stå. Men under Brf Vattna kommer det även att finnas ett underjordiskt garage med parkeringsmöjlighet. I närområdet hittar du även Hemköp, frisör, yogastudio, caféer och butiker och spännande lekplatser.

Skolor och förskolor

Den nya Elinelundsskolan med årskurserna F-9 ligger alldeles i närheten. Snart öppnar också förskolan Tröskan och ytterligare en planerad. Allt på tryggt avstånd från hemmet så att barnen kan ta sig dit själva.

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Malmö, Limhamn

Brf Knoppa

Slutsålt

Malmö, Limhamn

Brf Grönska

Kommande

Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

Kommande

Malmö, Västra Klagstorp

Brf Putsa

Kommande

Malmö, Västra Hamnen

Brf Sola

Till salu