Malmö, Limhamn

Brf Vattna

Inflyttning hösten/vintern 2020

Till salu

Visningar

Vill du komma på visning? Då bokar du in dig i förväg via mail till labinot.krasniqi@erikolsson.se eller telefon 073-323 71 78

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Hösten/vintern 2020
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 61 st
Rum 1-5 rum och kök
Kvm 29-106 kvm
Avgift 2.150-5.600 kr/mån
Pris 995.000-3.795.000 kr

Elinegårds sista lägenhet i Brf Vattna

Det är skönt att bo i en nybyggd lägenhet - allt är fräscht, nymålat och precis som du vill ha det. I Brf Vattna kan du sitta på din egen balkong och njuta av att bo bekymmerslöst i ditt nya hem. Men passa på, nu finns det bara en lägenhet kvar i Brf Vattna.

Av totalt 61 lägenheter finns nu bara en kvar – en hörnlägenhet med tre rum och kök med härlig utsikt över parken. På 74 kvadrat bor du ljust och rymligt med alla bekvämligheter du behöver. Du har dessutom ett lugnt och tryggt område med massor att göra utanför fönstret.

Slappna av i nybyggd bostad

Tänk att slippa krånglig budgivning. Och tänk att allt redan är på plats, och att allt redan är färdigt. Med en nybyggd lägenhet kan du lägga din energi på att slå rot i ditt nya område, mer än att behöva renovera och rusta upp hemma. För här finns redan ett helt nytt IKEA-kök. Här finns redan ny diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn och rostfria vitvaror. Ett fullt utrustat badrum och kvadratsmarta förvaringslösningar som underlättar i vardagen. Här bor du modernt och bekvämt!

I Elinegård har du nära till allt

Elinegård är ett lugnt och tryggt område som erbjuder något för de allra flesta. Tills fots når du shoppingcentret Emporia på bara tio minuter, du har ett Hemköp för veckohandlingen runt hörnet och du har endast tre minuter till närmsta busshållplats. För att inte glömma de mysiga småbutikerna i Limhamns centrum. Glädjande nog för barnen finns här även stans bästa lekparker direkt utanför dörren – som kanske är så roliga att även du som förälder har svårt att sitta still?

 

Funderar du på att flytta? Om du är intresserad av att bo i Elinegård kan du även anmäla ditt intresse för Brf Grönska. Här byggs nya bostadsrätter utmed kalkbrottet med fantastisk utsikt över naturen. Läs mer här.

Visning på dina villkor

Vi erbjuder olika typer av visningar för att du alltid ska känna dig trygg:

Tick-small.png helt privata visningar
Tick-small.png digitala visningar
Tick-small.png visningar med få deltagare

Kontakta mäklaren och berätta vad som passar dig bäst. 

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

En skönare vardag

Vid kanten av kalkbrottet växer ett skönare stadsliv fram. I Elinegård börjar allt mer komma på plats. Här finns Hemköp, frisör, yogastudio, caféer och butiker.

Vi har pratat med boende i Elinegård

Nyinflyttade i Elinegård pratar om området och hur det är att köpa bostad av Ikano Bostad.

Läs intervjuerna

Våra bostäder

Vi vill att så många som möjligt ska kunna bo bra. Därför bygger vi alltid kvadratsmarta bostäder som ger ett prisvärt, trivsamt och hållbart boende. Vill du veta mer?

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Kontakt

Vill du bli uppringd av Labinot Krasniqi, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Enkelt att ta sig till Elinegård

Det är enkelt att ta sig till och från Elinegård. Fina cykelvägar, bilpool och närhet till buss som tar dig till Limhamn, City eller Hyllie och Emporia gör det enkelt att låta bilen stå. Men under Brf Vattna kommer det även att finnas ett underjordiskt garage med parkeringsmöjlighet. I närområdet hittar du även Hemköp, frisör, yogastudio, caféer och butiker och spännande lekplatser.

Skolor och förskolor

Den nya Elinelundsskolan med årskurserna F-9 ligger alldeles i närheten. Snart öppnar också förskolan Tröskan och ytterligare en planerad. Allt på tryggt avstånd från hemmet så att barnen kan ta sig dit själva.

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Malmö, Limhamn

Brf Knoppa

Slutsålt

Malmö, Limhamn

Brf Grönska

Kommande

Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

Till salu

Malmö, Västra Klagstorp

Brf Putsa

Kommande

Malmö, Västra Hamnen

Brf Sola

Till salu