Malmö, Limhamn

BFR VATTNA

Kommande

Anmäl intresse

Elinegård växer med nya lägenheter

I Elinegård växer en stadsdel fram med bostäder, nya skolor och hängvänliga parker. Det här är riktigt bra för dig som vill vara rätt nära stan, shopping på Emporia och puls men ändå vill bo lite lugnare och grönare. Då är våra lägenheter i Vattna något för dig! Här kommer vi att bygga ett kvarter med 56 nya bostadsrätter o storlekar om 1-4 rok.

Som alltid när vi bygger är lägenheterna kvadratsmarta och med öppna planlösningar. Kök från IKEA, vitlaserad ekparkett och egen tvättmaskin är några av sakerna du får. Balkongerna får perfekt solläge i syd med utsikt över den nya parken – vem vill inte fika här? En del balkonger blir bekvämt inglasade. Och självklart finns hiss i huset.

I vår startar försäljningen så bli medlem redan idag. Så missar du ingen information och har möjlighet att välja lägenhet först!

Fakta

Inflyttning Sommaren 2020
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 56 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm Ej fastställt
Avgift Ej fastställt
Pris Ej fastställt

Kontakt

Karta

Välj färdsätt

Inredningsval

Att flytta in i nyproduktion har sina fördelar. När du köper tidigt kan du till exempel välja köksluckor i köket och färg på kaklet i badrummet. Många av inredningsvalen är dessutom kostnadsfria.

Ikano Förmån

Ikano Förmån ger dig förtur till våra kommande bostäder. Det betyder att du får välja och kan köpa bostad innan den öppna försäljningen startar. Klicka bli medlem när du intresseanmäler dig eller bli medlem här.

Hållbart byggande

Vår uttalade ambition är att skapa bostäder som främjar långsiktighet och kloka resursval. 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Närliggande projekt

Malmö, Limhamn

Brf Blomstra

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Spira

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Knoppa

Kommande

Malmö, Hyllie

Brf Pendla

Till salu